günaydın..Nerocum geçmişi okuyordum:)
derdime ortak olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlre.bugün daha iyiyim..
Artvinli canım yürüteçi almıştık amasyadan iki hafta oldu..75 liraya aldık,İstanbula göre daha pahalı tabii..mama sandalyemizde dün geldi.chicco aldık ama modelini unuttum:)..bizimkiler sevdiler gibi bakalım.ama Deniz o kadar hareketli ki hiç bi yerde durmuyor.
Erenzeyno o haberi dün bende izledim.şok oldum.Allah sabır versin ama hangi mama markası merak ettim.bu arada bebişlerin çok tatlı,güler yüzlüler Maaşallah..ikisi de sana benziyor resimlerden gördüğüm kadarıyla.
Medine canım babaanneni kaybetmişsiniz,Başınız Sağolsun.
Burcu geçmiş olsun canım..
aklımda kalanlar bunlar:80:
kızlar bu arada Kağan artık desteksiz oturmaya başladı,tabii uzun süreli ve çok dik pozisyonda
dğeil.ama Deniz hareket etmekten oturamıyor..birde Deniz daha istekli ve güzel yiyor ama hala minik Kağana göre..acaba çok hareketli olduğundan ya da gece-gündüz uyumadığından olabilir mi?gelişme geriliği mi var diye kokmaya başladım
abartıyo muyum sizce???
Canım bazıları yapısal olarak ince yapılı benim kızımın biri yapısal olarak koca popolu diğeri daha iyi yiyo ama zayıf yapılı narin biraz kendiside pek kibardır.
arkadaşlar acınızı tazelemek istemem ama şimdi gördüm ikiz bebeklerin otopsi sonucu çıkmış...
bunu paylaşmak istedim sizlerle...
benimde içim yanıyor..çok üzgünüm..allah aileye sabır versin...
Eskişehir'de beşiklerinde ölü bulunan 4 aylık bebeklerin solunum yoluna mama kaçması sonucu hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.
Olay Fevziçakmak mahallesi'nde oturan Şal çitfinin evinde yaşandı. Anne Kezban Şal, 4 aylık ikiz bebekleri Gülten ve Gülcan'a mama yedirdi. İkizlerini yatırdıktan sonra kendide uyudu. Sabah kalktığında bebeklerinin cansız bedenleri ile karşılaştı. Asri mezarlıkta yan yana gömülen ikizlerin otopsi raporu açıklandı. Rapora göre bebeklerin ölüm nedeni soluk borusu ve akciğere mama kaçması Ancak ikizlere verilen mama da her ihtimale karşı inceleniyor.
Aslında dün akşamyorum yazacaktım ama kızlar sıkılınca yazmıyım dedim otopsi raporu bu kadar çabuk çıkmaz aspire ettiklerini hem de ikisininde birden düşünmüyorum ben hemşire olduğum için femalex gibi düşünüyorum İnşallah altından kötü bişey çıkmaz resimlerini gördüm ben tek yumurta ikiziydiler belki genetik bir problem vardır çok karışık bir konu, tabi çokta üzücü