canımofff oooff valla bunalıma girdim artık comebabycim ben bütün ürünlerden aldım sadece gündüz kaşık maması yediriyorum gece sulandırıp ver çok daha iyi oluyo bide 7 tahıllı ve ballıyla kahvaltılarını veriyorum tok oluyolar valla sende dene yoğurda gelince açıkçası ben haftada 1 yapıp yediriyorum normal sütle yapıyorum taş gibi oluyo hazır hiç almadım ama eğer böyle giderse güvenilir bir marka bulup alıcam dayanamıyorum artık herşeye koş koş yapıyorum...hiç kendini üzme comebabaycim sanki evde yaptığımız ürünlerde hiçmi sorun yok allaha emanet olsunlar bizde tek çocuk yokki herşeyi yapalım valla ben milupanın tüm ek gıdalarını ve hatta geçen sebze çorbasını aldım yine toz halinde sulandırıp yapıyosun çok iyi oldueğer kaşıkla yemiyolarsa sulandırıyorum ve bir biberonun meme ucunu bira kestim açık oldu onunla muhallebiyi,kahvaltıyı,gece mamasını ve hatta evde yaptığım çorbayı bile veriyorum çünkü kaşıkla henüz alışamadılar...
bak sabah kalktıklarında 8 gibi ilk önce mama veriyorum biberonla sonra 12 gibi acıkıyolar ve ballı tahıllı devam sütüyle hazırladığım kahvaltıyı da biberonla veriyorum...saat 2 gibi meyve suyu veya püresini veriyorum tabi yerlerse sonra saat 4 gibi devam sütünü veriyorum biberolla saat 6 gibi çorba yediriyorum veya ballı irmikli muhallebi sonra gece 10 gibi yatmadan devam sütü...uyuyolar gece 1 de de gece mamasını biberonla verip uykuya devam ettiriyorum....oooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldum valla yazarken bile....çok öptüm eğer siz farklı yapıyosanız yazın
ben girdim bile canım bu ay annemde memlekete gitti yanlızımda ne yi ne zaman vereceğim ne yedireceğim diye kafayı yiyorum inan
evden pek çıkamıyorum eşime siparişle getirtiyorum mamaları çıksam inceler ve bende alırım hazırlardan inan bende benim programı söylüyeyim
sabah 8 gibi ballı irmikli ile kaşık kaşık yediriyorum onu çok seviyorlar 11 gibi meyva püresini hazırladığım yoğurtla karıştırıyorum onuda zevkle yiyorlar sonra uyuyorlar 2 ye doğru kalkıyorlar şimdi çorba yedirmeye gectim işte 3ten sonra sebze püresi kavanozda yediriyorum benimkiler 6 gibi uyuyorlar o nedenlede yatmadan muzlu muhallebilerini yediriyorum ve devam sütü veriyorum uyutuyorum açıkcası sütlü pirinçli kaşık mamasını biberona hazırlıyorum ama tıkanıyor üzerindeki ölçü fazla katı oluyor sanırım bugün yine denedim olmadı bende üzerine su takviyesi yaparak yedirdim hımm öğleden sonra birde elma veya havuç suyumuz var.gece 1 gibi uyandıklarında yine devam sütü sabah 4 gibi yine devam sütü bizim program bu şimdilik başka ne yedirmeliyim bilemiyorum birde siz kaşık mamalarını biberonda hazırlarken mesela 180 ccye 3 kaşık diyorya biberondan akmıyor çocuk cekiyor cekiyor içemiyor siz nekadar koyuyorsunuz benimkiler kaşıkla yemeyi çok seviyorlarda akşam ve gece malesef yediremem çünkü uykulu oluyorlar yada uyuyor oluyorlar