dırım Allah kolaylık versin...bir doktor olarak söylüyorum Allah kimseyi hastanelere düşürmesin....benim kızların biri 9 kilo biri 7 kilo...zayıf olana tahlil yaptırayım dedim bizim burda özel bir hastane var oraya götürdüm bugün...kan alacaklar hemşireye baktım beceremeyecek yüzünden anlıyorum çünkü biz hemşirelerle iç içe çalışırız bakınca anlarsın...saolsun kız iyi niyetli..dedim benim kızın damarları çok ince,görünmüyor, ben Doktorum, rica etsem çocuk hemşiresi çağırın,yok ben alırım dedi...iyi tamam dedim ve beklenen son alamadı çocuğun kolunu öyle bir sıkmış ki mos mor..ben dayanamadığımdan yardımcı ablamız tutmuştu. kızın kolunu görünce nevrim döndü...dedim lütfen tekrar denemeyin çağırın çocuk hemşiresi gelsin, hanfendinin işi varmış gelemezmiş. benimkiler gelmeye başladı o sırada acilden bir hemşir geldi. erkek hemşire o aldı,üstelik SGK anlaşmasıyla 120 tl de paramı alıp eve yolladılar. neyse sonuçlar iyi çıktı ama bi daha asla kapısından geçmem...yani diyeceğim doktorda olsan aynı olmasanda aynı...