Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yaaa allah aşkına yaaaa seni anlamıyorummm gelme yazma sana uymuyorsak ...seni çağranlar buradayken gel onlara yaz.....

hymarry katılıyorsanda git onla konuş sohbet et...benim yazdklarıma cvp verme...

ama sana şunu hatırlatırım hamişler topiğnde kavga ettin...hymarry açtığ topiğe geldin kavga ettin hemde hymarryleee şimdi buraya gelmişşş konuşuyorsunn

önce şöyle durr kendine bak..sonra konuşşşşşşşşşş

bakın hele kendını padısah tayın etmıs bır rahatsız var karsımda senın cogu yazılarını okumuyorum bıle ben sneın gıbı degılım bırsen hanım oyun yok bende neysem oyum senden hoslanmıyorummmmmmmm ve sunuda solım helekı son zamanlarda sırf sen burada sacma ayrıntılarla sayfaları doldurdugun ıcınde buraya uzun suredır gırmıyorum
hymaryy lede kendını kıyaslama burda bnm ıcın dorukk var almınacınar var yawrukırpı var artvınlı var bırde hıtucı var onlarla sohbet etmek ıcın gırıorum ayrıca sunuda eklıyım buraya gırıp gırmıcemı senden ogrenıcek degılım bana artık cvp yazma hıcbı sekıldede muhatap olma eger tek kelıme daha edersen bnm aleyhımde aramızda saygıda kalmıcak konu burda kapanmıstır ne sen benı okursun nede ben senı hadı yoluna bacım

benimkilerdede ollmuştu durduk yere uğunmuşlardı karma aşıdan olabilir dedi doktor paranox fitil koydum geçti 1 gün sürmüştü senin 6. ayda vurulmuştur karma hala devam ediyosa bi doktora sor istrersen[/QUOT
10 gün oldu canım aşı olalı hem ateş yaptı hem de ağlama krizleri doktorda aşıdan olabilir diyor ama ne zaman geçecek muamma

ben geldim....
sabahdan sağlık ocağına gittik aşı için. e tabi bu aile hekimliğine geçilmiş.herşey değişmiş. neyse ebe geldi alalım dedi. öksürüğü var dedim geçmedi. bi dr görsün dedi ok dedim.girdim dr yanına soydu çok güzel muayene etti. valla bizim özel dr böle bakmıyo. neyse ciğerlerini üşütmüş dedi. ilaç yazdı.bayram sonrası yapalım aşıyı dedi. tarttılar 7 kilo beren 6.200 irem maşallah kızlarıma kilolarıda çok iyi dediler. yani aşı işi yattı. umarım berenimde tez vakit iyileşir yavrum öksürükden tıkanıyo.
ordan direk komşuma geçdim.sağolsun bişiler hazırlamış yedik içtik eve geldim alt üst değiş evi topla oldu bu saat hayla yemek yapmadım niyetimde yok:)
herkesleri öpüom...
maşallah tosuncuklarıma kız bize yetiştiniz heee aynı beden giyeceğiz yakında zuhahah
bu arada kara kızımada çok geçmiş olsun kocaanm öperim onuuuuu
ay bak benimde canım baklava çekdişimdi:) kolay gelsin canım. bayramda bol bol yerizartık. bana gelen misafirlere kaynana baklavası yediricem:)) duyrulur:)))

kaynana baklavası ne gülüm
kaynanaın yaptığı baklavamı yoksa başka bi açılımımı var
naber kızlar:)))
iyiyiz şeker sen nasılsın
valla cano ensedende güsel oluyo ama ön taraf şöle arkaya doğru hafif kalkık taratıp yanları yapışık da güsel olur ay anlatabildim mi acep :9: cnm sünger yoksa bol sprey sıkar böle kazık gibi olunca inmez :9: yapamıcaksanız yapmayın de yada beğenmezsen yıkayıp yeniden yapma garantisi al.. ay bende sabah bir gidip dip boya yaptırabilsem başka bşy istemiom valla..

yorumsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

yavrum bayramüstü kuaförler yopun olur kimse bana yeniden yapma garantisi vermezki benim fındıkzadede çok düzgün bi kuaförüm var aslındada oraya 2 arabayla gitmem lazım en az 1 saat yol demek oda neysem artık olduğu kadar ne yapalım dimi
çok öperim:7:

ya arkadaşlar
burdaki tartışmalardan gerçekten sıkıldım yani nedir bu devamlı birilerin gelip özellikle dirime sataşma duygusu anlamadım vallaha buraya gelmek yazmak istemez oldum artık
burda herkes birbirinden ayrı onlarca kadınız hepimiizn tek yönü ikizleirmizin olması bunun dışında paylaştıklarımız tamamne bizim kişisel samimiyetimizden dolayı
benimde burda beğenmedikleirmvar mesela yazılarını okumadan geçeirm cevap vermem bazen bizzat bana bişey söylenir ancak ona cevap veririm sevmeyen sevmediğinin yazılarını beğenmeyen beğenmediği yazıları okumasın lütfen
şurda tatlı tatlı sohbetimizi edelim
womenlova litfen sende kimseye cevap verme arkadaşım beğenmiyosun yazdığımı okuma de geç lütfen sen cevap verdikçe dahda uzuyo keyfimiz kaçıyo boşver seni seven okusun sevmeyen okumasın beni seven okusun sevmeyen okumasın doruğu firdosu bereni burcuyu winstonu kısacası buraya yazan tüm arkadaşlarımızı beğenen okusun cevap yazsın beğenmeyen okusun geçsin kimse kimseyle arkadaş dost olmak zorunda değil
birileri gelir soru sorar bir daha gelmez kimisi sadece okumayı terciheder herkese saygımız var lütfen herkesinde bizleresaygısı olsun

maşallah tosuncuklarıma kız bize yetiştiniz heee aynı beden giyeceğiz yakında zuhahah
bu arada kara kızımada çok geçmiş olsun kocaanm öperim onuuuuu

kaynana baklavası ne gülüm
kaynanaın yaptığı baklavamı yoksa başka bi açılımımı var

iyiyiz şeker sen nasılsın

yavrum bayramüstü kuaförler yopun olur kimse bana yeniden yapma garantisi vermezki benim fındıkzadede çok düzgün bi kuaförüm var aslındada oraya 2 arabayla gitmem lazım en az 1 saat yol demek oda neysem artık olduğu kadar ne yapalım dimi
çok öperim:7:

doğru söylüyorsun cnm istediğin gibi olur inş.. bende öptüm şeker :70:

birbirimize yakın bebişlerimiz cenım ben önce zinco kullandım fayda görmedim şimdi sabsımplex kullanıyorum ama nafile siz ne kullanıyosunuz

nurse harvey veriyordum bu arada zico verdim ama gazdan sabaha kadar bağırıyorlardı pes ettim ve kestim gaz damlasını aman ne iyi yapmışım 4 gündür gazımız yok :nazar: damlalar artırmış bizimkini, kendi çıkardığı sürece vermem bir daha halbuki dr a sormuştum artırmaz demişti.. 4 gündür çok mutluyum valla.. darısı başına cnm..

Son düzenleme:
nurse harvey veriyordum bu arada zico verdim ama gazdan sabaha kadar bağırıyorlardı pes ettim ve kestim gaz damlasını aman ne iyi yapmışım 4 gündür gazımız yok :nazar: damlalar artırmış bizimkini, kendi çıkardığı sürece vermem bir daha halbuki dr a sormuştum artırmaz demişti.. 4 gündür çok mutluyum valla.. darısı başına cnm..

inşallah canım
:nazar:maşallah aman nazar değmesin

bnm kalbım dılımdedır fesatlık yapmam ne dusunuosam solerım buda suc olmasa gerek neyse canan katılıorum kımse kımseden hoslanmak zorunda deıl ama dırımında her solenene laf kondurma arzusu benı rahatsız edıor dıorum ve noktayı koyuyorum .

başım ağrıyor ya nasıl akşam oluyor ouyor anlamıyorum vallaha
ay kızlar bu gün kredimizin son taksidiniz ödedik anneme olan 1000 lira borcumuda tammaladım
sadece çocuklarıma 700 lira borcum kaldı onunda acelesi yok
günden güne düze çıkıyoruz bu yazın borçlarını bitirmek epey bivaktimizi alıyor vallaha
sonrasında para biriktirip yazın şöyyyyle bi 5 yıldızlı tatil yapacam kısmet olursa belki 1 haftada olsa yorgunluğumu atarım

inşallah canım
:nazar:maşallah aman nazar değmesin

cnm birkaçgün sende vermesen denemekte fayda var kendileri çıkarıyorsa tabi ağrıdan kıvranıyorlarsa vermek lazım heralde.. dirim babuline önermişti oda iyiymiş aldım bende açmadım daha inş. lazım olmaz

ay deminden beri okuyorum ve okuduklarıma inanamıyorum..
çok şaşırdım sana erenzeyno. şimdi alınmadan gücenmeden oku yazdıklarımı. keşke dırımın senin için söyeldiklerini bilseydin keşke şu lafları etmeden önce yeri geldiğinde seni savunduğunu bilseydin. belki bunları söyeldim die dırım banakızacak ama yaptığının yanlış olduğunu ayıpettiğini bil die söylüyorum sana. ve yeminle5 dakkada 3. dünya savaşını çıkarırsın :) bu işi bu noktaya getiren tartışnaın uzamasına sebep olan sensin be yavrum. yani isteyn istediği gibi yazar okur çiser istediğini okur istediğini okumaz gelir gelmez kimseyi bağlamaz yani sen laf etmesen bu iş bu kadar uzamaz. diyosun ya benim kalbim dilimde die. o herzaman iyi olmaz işde bazen kalbinden aklından geçeni diline dökmeycen yoksa iş kötüye gider..onuda geçdim dırım sendende büyük bendede büyük saygılı olmak lazım dime. bayram arifesinde eğerki sen beni anladıysan bence bu işi telafi etmelisin.. yapma sadece yapmaa diyorum..

ay kızlar bu gün kredimizin son taksidiniz ödedik anneme olan 1000 lira borcumuda tammaladım
günden güne düze çıkıyoruz bu yazın borçlarını bitirmek epey bivaktimizi alıyor vallaha
sonrasında para biriktirip yazın şöyyyyle bi 5 yıldızlı tatil yapacam kısmet olursa belki 1 haftada olsa yorgunluğumu atarım

nasıl acelesi yok istemiyorlar mı mustafa kemalle, devrim :29:

ivettttt veraya gitcez :)))) :52: döneklik yok emi:))

cano kayanan baklavası ne bilionmu ??? gelince görürüsün merakla bekle çatla patla:)

ay deminden beri okuyorum ve okuduklarıma inanamıyorum..
çok şaşırdım sana erenzeyno. şimdi alınmadan gücenmeden oku yazdıklarımı. keşke dırımın senin için söyeldiklerini bilseydin keşke şu lafları etmeden önce yeri geldiğinde seni savunduğunu bilseydin. belki bunları söyeldim die dırım banakızacak ama yaptığının yanlış olduğunu ayıpettiğini bil die söylüyorum sana. ve yeminle5 dakkada 3. dünya savaşını çıkarırsın :) bu işi bu noktaya getiren tartışnaın uzamasına sebep olan sensin be yavrum. yani isteyn istediği gibi yazar okur çiser istediğini okur istediğini okumaz gelir gelmez kimseyi bağlamaz yani sen laf etmesen bu iş bu kadar uzamaz. diyosun ya benim kalbim dilimde die. o herzaman iyi olmaz işde bazen kalbinden aklından geçeni diline dökmeycen yoksa iş kötüye gider..onuda geçdim dırım sendende büyük bendede büyük saygılı olmak lazım dime. bayram arifesinde eğerki sen beni anladıysan bence bu işi telafi etmelisin.. yapma sadece yapmaa diyorum..

pekala mademkı herkez benden bu derece rahatsız oldu kı aslı sen bıle bnm burda sızın keyıflı sohbetnızde yerım yok olmamalıda bn dırımın benı savundugunu hıç gormedım
neyse konu kapansın hepınız allaha emanet olun verdıgım rahatsızlık ıcınde kusura bakmayınn

Back
X