yaaa allah aşkına yaaaa seni anlamıyorummm gelme yazma sana uymuyorsak ...seni çağranlar buradayken gel onlara yaz.....
hymarry katılıyorsanda git onla konuş sohbet et...benim yazdklarıma cvp verme...
ama sana şunu hatırlatırım hamişler topiğnde kavga ettin...hymarry açtığ topiğe geldin kavga ettin hemde hymarryleee şimdi buraya gelmişşş konuşuyorsunn
önce şöyle durr kendine bak..sonra konuşşşşşşşşşş
bakın hele kendını padısah tayın etmıs bır rahatsız var karsımda senın cogu yazılarını okumuyorum bıle ben sneın gıbı degılım bırsen hanım oyun yok bende neysem oyum senden hoslanmıyorummmmmmmm ve sunuda solım helekı son zamanlarda sırf sen burada sacma ayrıntılarla sayfaları doldurdugun ıcınde buraya uzun suredır gırmıyorum
hymaryy lede kendını kıyaslama burda bnm ıcın dorukk var almınacınar var yawrukırpı var artvınlı var bırde hıtucı var onlarla sohbet etmek ıcın gırıorum ayrıca sunuda eklıyım buraya gırıp gırmıcemı senden ogrenıcek degılım bana artık cvp yazma hıcbı sekıldede muhatap olma eger tek kelıme daha edersen bnm aleyhımde aramızda saygıda kalmıcak konu burda kapanmıstır ne sen benı okursun nede ben senı hadı yoluna bacım

cnm sünger yoksa bol sprey sıkar böle kazık gibi olunca inmez
 cnm sünger yoksa bol sprey sıkar böle kazık gibi olunca inmez 

döneklik yok emi:))
 döneklik yok emi:))