cnm 2 bebekle yola çıkmak zor gerçekten, hangi semte geliyorsun?  vedat köseoğlunu herkes çok beğeniyor ne kadar cnm muayene ücreti? iyi yolculuklar.

canom bende gece çok besleniyorlarsa ondan uyumuyorlardır belki diyecektim ama öylede değilmiş, gündüz nasıllar hani bir ihtimal çok uyuyorlarsa gece uyumuyır dicem ama uyumayan hiç uyumuyor

benimkiler uyurken biberonu bile almıyor muhallebi hayatta yemezlar birde uykudan uyandırırsam 1 saat ağlayıp inatlarından ne yiyorlar nede geri uyuyorlar acaip inatçılar valla..
cnm bu zeynep tokuşun buz patasni yaparken bir topuzu vardı sade nette bulabilirsen bak ben hep severim ama değişik bişey olsun dersen bu çok demode kalır.. öperim çokk
yok canım çok beslenmiyoar önceden hiç yemiyolardı gece mama vermeyi bi kre denedim şimdi hep yediriyorum yani gündüzde işte kahvaltıdan sonra 45 dk 1 saat arasında uyuyolar sabah 7 de kalkmışlarda 3 posta uyuyolar ama 9 da kalklarlarsa 2 posta uyutuyorum onlarda genelde 1 saati geçmiyor önceden daha kötüydü 20dakka uyurkardı bu ilaçtan sonra 1 saat felan uyuyolar ama
ay kızlar bu gece saat 1 den 7 ye kadar aralıksız uyudum ya şaka gibiiii
zeynepin topuzu hakketten bak bu iyi fikir iyiki şu kk varya :))) resmini bulayımda çıkartayım kuaföre götüreyim