bu arada kızımı gonderdım esımı kıramadım pazar gunune kalmaz gıdıp alırız kızımızı dedı
suan kızım yanımda deıl ALLAHIMA emanet ettım onu emanetın sana emanet yarabbım.
gıderken cok kotu oldum allah kımseyı ewla<dından ayırmasın bır daha asla gondermıcem okadar cok agladımkı anlatamam gozlerım sıstı bıraz kk ya gırıp kafamı dagıtmak ıstedım cok zor ewladıdan ayrılmak ogluma sarıldım onda tesellı arıyorum yattıgı yer hala sıcak elbıselerını kokluyorum kokusuyla avunucam bır kaç gun

((
cok pısman oldum cok keske gondermeseydım sızlerıde dınlemedım ozur dılıorum esım cok ısrar ettı 1 kaç gun dıye soz verdıgı ıcın gonderdım ama bıdaha asla rabbıme buyuk konusmak ıstemıorum ama allahım bıze aıleme uzun omur versın hıc ayrılmayalım aynı duamda sızlerde varsınız ben bı e..ş..k..l..i..k ettım gonderdım pısmanım cok sız gondermeyın bıyere sakın cok zor ewladından ayrılmak katlanılmaz bısey napcam sımdı ben kızımsız beslenme saatlerınde oyun saatlerınde erenım kımınle oynıcak offfffffffffffffffff sabır