- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızlar pediasure diye bi mama varmış kg veren ve iştahsız bebekler içinmiş. denediniz mi hiç?
hemen araştırmalı bu mamayı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar pediasure diye bi mama varmış kg veren ve iştahsız bebekler içinmiş. denediniz mi hiç?
hemen araştırmalı bu mamayı![]()
artvınlım gelemmı kız yanına banada doldur bır bardak kola bakyım 1 saat nekı bnm bebısler bı uyudularmı ıstısnalar harıc 3 saat 5 saat hatta 9 saat aralıksız uyudukları bıle oluyor nadırde olsa![]()
yok anam ben bu nete giremem tam açtım geçmişe baktım viyak 15 dakka oldu uyuyalı offffffffffff offfffffffffffffff
ben kaçar öptüm hepinizi
Maşallah epey kalabalık topik.
Bende evde yanlızım bu gece eşim geç gelecek
.Mısır patlattım,kolamıda aldım size bakıyorum.Yağızıda uyuttu babası gitmeden şöyle uyusa 1,2 saat iyi olur valla.
Maşallah epey kalabalık topik.
Bende evde yanlızım bu gece eşim geç gelecek
.Mısır patlattım,kolamıda aldım size bakıyorum.Yağızıda uyuttu babası gitmeden şöyle uyusa 1,2 saat iyi olur valla.
aklımda kalanlarla
femalexcim yok anam yokkk benimkilerin hiçbişeyle arası yok bugün tavuklu şehriye yaptım işkence ile yedirdim organik tarhana yaptırdım işte binde bir istekli yiyolar yoğurt çorbasındada pirinci yutmakta zorlanıy mustafa kemal o yüzden sürekli öğ öğğ yapıyo benimkileirn sorunsuz yedikleir tek şey ev yapımı yoğurt
berennaz
vallahi yediremiyorum
ağızlarından sokuyom burunlarını tıkıyom altıma alıyom emzikle suyla binbir işkence ile özellikle 2 günüdr bıkmışım artık aç bırakıyorum sabrım kalmamış sinirleirm çökmüş artık
unadıxx hiççç işe yaramıyo
htc antalyada havalar nasıl haftasonu evlenenler oraya balayına geldilerde
artvinli ne o kalorili şeyleri götürüyon kilolar ne olacakkkk
kivi alerjendir tikkatt edinnn
sinirim tepemdeeeeeeeeee yazmayım yazmayım dedim..amapatlayacağımm
annem beynimi şişirdi...her tlf herkese çocukların yaramaz olduğunu....çokkk fena olduklarını azman olduklarını söylüyorrrrrrrrr...
tabi yemek yerken sürekli şikayet ediyor...otururken onun üzerine çıksalar offff pufffffff iyice azmışsınız...yok bunlarla iş yapılmaz..yok bunlarla yemek yenemz...wc gidilmezzzzzz...şiştim yaaaaaaa.......ben bütün işlerimi yapıyorum......annem gelmeden cam sildim tülümü perdemi yıkadım..2 günde bir kanepelerimi çekerek siliyorum hergün süpürüyorum..yemek yapıp çamaşır yıkıyor ütümü yapıyorum.....ama ben oturduğu yerde hazıor yemeği yerken bile zorlanıyorrrrrr....kocammm gitmesinnnn hiçç
Nero canan gelin kızlar beraber keyif yapalım
Kız canan ne kilosu...Bende kilomu var,acuk göbek acukta popo işte okadar hepsi bukadarcık.
Hem eşim diyorki sen iki kere ikiz hamileliği geçirdin,kaç kez hormon ilaçları aldın bunlara rağmen çok iyisin :24
Bana moral verecek ya,onun işi bu ama dimi.
Berennazcım ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım,doğumdan sonra oldum 64,bu hamileliğimdede 85 tim doğumdan 1 hafta önce.
Geçen gün yağızı dr.götürdük tartıda bende tartıldım(,tabi çocuk tartısında değil)67 kilo geldim.
Yani 3 kilo fazlam var.Ama benim sıkıntı göbekte,iki kez sezeryan ikiz hamilelik derken göbeğim sarkık kaldı![]()
ben henüz ikisinide vermiyorum nerocum
portakal asitli diye vermiyorum
kivide hanüz yeni çıktı ekşidir diye vermiyorum
kivi alerjendir tikkatt edinnn
annem beynimi şişirdi...her tlf herkese çocukların yaramaz olduğunu....çokkk fena olduklarını azman olduklarını söylüyorrrrrrrrr...
tabi yemek yerken sürekli şikayet ediyor...otururken onun üzerine çıksalar offff pufffffff iyice azmışsınız...yok bunlarla iş yapılmaz..yok bunlarla yemek yenemz...wc gidilmezzzzzz...şiştim yaaaaaaa.......ben bütün işlerimi yapıyorum......annem gelmeden cam sildim tülümü perdemi yıkadım..2 günde bir kanepelerimi çekerek siliyorum hergün süpürüyorum..yemek yapıp çamaşır yıkıyor ütümü yapıyorum.....ama ben oturduğu yerde hazıor yemeği yerken bile zorlanıyorrrrrr....kocammm gitmesinnnn hiçç[/QUOTE
pöff anacığım yaw sende de şans
Kız canan ne kilosu...Bende kilomu var,acuk göbek acukta popo işte okadar hepsi bukadarcık.
Hem eşim diyorki sen iki kere ikiz hamileliği geçirdin,kaç kez hormon ilaçları aldın bunlara rağmen çok iyisin :24
Berennazcım ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım,doğumdan sonra oldum 64,bu hamileliğimdede 85 tim doğumdan 1 hafta önce.
Geçen gün yağızı dr.götürdük tartıda bende tartıldım(,tabi çocuk tartısında değil)67 kilo geldim.
Yani 3 kilo fazlam var.Ama benim sıkıntı göbekte,iki kez sezeryan ikiz hamilelik derken göbeğim sarkık kaldı![]()
yapalım valla şekerimmmm....
dur ben seni biraz daha kızdırayım sinirini iyice çıkarayımkivi alerjendir tikkatt edinnn
tabi yemek yerken sürekli şikayet ediyor...otururken onun üzerine çıksalar offff pufffffff iyice azmışsınız...yok bunlarla iş yapılmaz..yok bunlarla yemek yenemz...wc gidilmezzzzzz...şiştim yaaaaaaa.......ben bütün işlerimi yapıyorum......annem gelmeden cam sildim tülümü perdemi yıkadım..2 günde bir kanepelerimi çekerek siliyorum hergün süpürüyorum..yemek yapıp çamaşır yıkıyor ütümü yapıyorum.....ama ben oturduğu yerde hazıor yemeği yerken bile zorlanıyorrrrrr....kocammm gitmesinnnn hiçç
ben bi ara videomu çekipkoyayım hahahduymadım cnm, eşime sordum şimdi oda onlar aromalı verirsen anne sütü almaz dedi, belkide beni kandırmıştırçok mu pahalı acepnetten bakayım bi ara
ohhhhhhhh maşallah, ikiz anneleri eski kilosunun altında hep sende onlardanmısın cnm ye afiyet olsun benim hala 5 kilom var süt vermeyi bırakayım diyet yaparım inş.
öldürecek canom bunlar yafaçlıktan mızır mızır ağlayıp duruyorlar yinede ağızları açılmıyor pess...
yine dr görünüyor bize gerçi eşim bi vitamin getirmiş kullanmıyorduk biz vitamin, yarın ona başlıcam inş. işe yarar.. aç karnına mı vermek lazım vitaminleri?
canım doktor bana dedi ki bu bizim bildiğimiz bal değilmiş yedirebilirsin dedi ama normal bal yedirme dedi ikisi aynı şey değilmişCanım bende öyle biliyorum.Ama bu kahvaltı 5.aydan itibaren yazıyor.Acaba dedim toz halinde olduğu için bir zararı yokmudur.
Bebelacın ballı irmikli kahvaltısı.
o kadar güzel anlatmışsın ki inan ben burda sinirlendim o anlayışsız insanlara benim de yaşadıklarım aklıma geliyo bi de gelip seviyolar diyemiyeceğim seviyomuş gibi yapıyolar geçen gün aşı oldular ateşleri çıkar diye korktum kaynanam da uğramıştı o kadar duyurdum çıkarsa naparım diye kadın bana bi şey olmaz dedi gitti bi de herşeyde kocasını öneriyo öyle bir imaj yapmış ki sanki kocası nalet hep onun sözünden çıkmıyo. halbuki yalan adam kal dedi o kalmadı bi kere de mama alalım dedi benim eşim kaza yapmıştı ya kaç ay çalışmadı gelirimiz de yoktu yok alma ben düğüne gidicem takı alıcam dedi hem de bu kadın bizim bebeklere hiç bişey takmamışken bunu yanımda diyo ay çıldırıcammmmmmmmmm tutmayın beni aklıma gelince çenem düşüyo sinirlerim alt üst oluyovalla canım biz onları ne emeklerle dünyaya getirdik.
ben tek böbrekliyim böbreğimin birisi alındı, ülseratif kolit var bende kalın barsağımın %40 ı hasta, dönem dönem kanamalarım oluyo kortizonlu ilaç kullanıyorum, panik atak hastasıyım... 6 senenin sonunda tüp bebekle 2 prematüre bebeğim olmuş. eşimin ailesi geçmiş olsun dışında benimle hiç ilgilenmedi.
şimdi ben zor günümde yanımda olmayan insanların gripli burunlarıyla, sigara kokan elleriyle çocuklarıma dokunmalarını istemiyorum. allah korusun hasta olsalar ki 2 kez grip oldular bir kişi bile ne yapıyon demedi.....sevmesinler eksik kalsın... ben yeterince seviyorum zaten kızlarımı...
nefescim dert etme bunları napalım anlıyorum ki şimdi hepimizde aynı dertler var yalnız değilsin yaniiyigeceler herkeze
bir kaç gündür yine giremiyorum .bu aralar herşey aksi gidiyor .
emreyle ege doğru düzgün uyumuyorlar 15 dakkada bir bir bagırık
eşim deseniz gece 2lere kadar çalışıyor oğlum deseniz ders yapmamakta diretiyor
yani kabus gibi .çok yorgun hissediyorum kendimi sinirler yıpranık .
annemle kardeşim uzun bir süre ugramıyacaklar kardeşimle ciddi kapıştık
çok agır konuştu ben ablasıyken konuşamam bide onun şokundayım
kardeş insana bunu yaparsa bırakın geri kalanı.napalım herkeze birşeyler zor
geliyor neyse benim çocuklarımda hep böyle kalmayacak büyüyecekler
bu sıkıntılar geçecek ama ben kimswnin yanında olmayacagım.
anam benim derdim bitmez bir geçmişe bakıp geleyim.
fataşcum gülmekten öldüm aynı beni anlatmışsın :))))))amaan buna mı sıkıyon canını? hangimiz yetişiyoz ki?
ben yatağı bile toplayamıyorum.
eşim gelmeden yediğim tek öğün kahvaltı. onuda çiğnemeden yutuyorum. su bile içmeden akşamı attiğim oluyo.
çamaşır seriyorum 2 gün duruyo.. sabah çamaşır atıyorum gece anca seriyorum...
liste uzayıp gider :)))
amannnnnnnn hiç bişi umrumda değil...........
yaa oğlumun altı çok kötü pişmiş.koca antalya yazında pişirmedik nedense şimdi pişmiş.ne yapsam fayda etmedi.hatta akşam baktımki kanamaya başlamış çok üzülüyorum yaaa.çok huzursuz muhtemelen acıdan huzursuzlanıyor ne yapmalıyım sizcee![]()
canım ben de ufakken doktora sormuştum günde 10 kez falan yaparsa ishal anlamına gelir demişlerdiKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM Var, elif dün geceden beri 4-5 kez çok sulu kaka yaptı, ama kokusuz. bir de yediklerini büyük oranda kusuyor, zaten kusma sorunu vardı da şimdi iyice abarttı. sadece anne sütü alıyor, ne yapabilirim doktora gitsek mi?
canım ben de sallıyodum annem bi gün yatağına bırakalım öyle dene uyur belki dedi almina uyudu bu aralar çok huysuz ama her fırsatta öyle uyutmaya çalışıyorum. melisi sorma gitsin o çok fena daha 3 aylıkken bile suratıma bakıp eee eee diyodu onu da alıştırmaya çalışıyorum ama halen alışmadı ağlıyo bu şekilde alışsalar bi ne kadar güzel olurSelam Hanımlar......Nasılsınız?
Sayfayı açtım okuyayım diye,ama 4 postada tamamladım sonunda.
Yağızı ayağımda sallamaya alıştırayım diyorum ama uyumamak için direniyor.Niye ayak delimisin derseniz.Beşikte uyumaya alışık öyle oluncada gittiğim yerlerde çok sıkıntı çekiyorum beşiğini arıyor.
kızlar şu fileleri nerden alıyosunuzya kızlar şu meyve fileleri var ya kivi portakal versem erkenmidir acaba???????