günaydın herkeze
bizde sabah 7 de kalktık baktım kuzular keyifsiz kahvaltıetmiyecekler mama verdim oynaştık biraz altlarını aldım 10,30 da uykuya daldılar ama birazdan kalkarlar şimdide ben kahvaltı yapıyorum hem
size yazıyorum hava çokk bunaltıcı yoruyor insanı yagmur yagsada biraz sevinsem çogu kişi yagmurlu havadan nefreteder bende gök gürlesin şimşek çaksın bayılırım
maşallah iremciye
bizde sabah 7 de kalktık baktım kuzular keyifsiz kahvaltıetmiyecekler mama verdim oynaştık biraz altlarını aldım 10,30 da uykuya daldılar ama birazdan kalkarlar şimdide ben kahvaltı yapıyorum hem
size yazıyorum hava çokk bunaltıcı yoruyor insanı yagmur yagsada biraz sevinsem çogu kişi yagmurlu havadan nefreteder bende gök gürlesin şimşek çaksın bayılırım
valla fiyatıda pek güzel kullan bakalım kuzum memnun kalırsan bende bundan alayım ikinciyiGünaydınlar.
Bu sabah pek bir erkenciyim...Kaynım geliyor hacdan eşim onu almaya gitti.
Bende hem süt sağıyorum hemde size bakıyorum.
Medinecim site bu tatlım fatoş tavsiye etti saolsun.
Dün sipariş verdik bakalım bugün gelebilecekmi.babymax 3292 mzikli yrte
Nefes tatlım biz bu yürüteçten sipariş verdik.bakalım inşallah mem nun kalırız.sanada söylerim güzel olup olmadığını.
günaydın kıslarrr...yürüteç konusuna değineyim hemen bizde bu babymax müzikliyi kullanıyoruz çok memnunuz 4 aydır falan kullanıyorum tavsiyte ederim 50 liraya almıştık bizde....birde tek yiriteç yeter demiştik önce tek aldık ama olmadı şimdi 2 taneye koyuyoruz ikisi birlikte çok eğleniyolar...ayrıca iremcim artık sıralıyo koltukları teyzoşlarıı![]()