günaydın arkadaşlar
trt 1 de sütlü kahve programında cemalnur hocayı izliyorum kadın beni ağlattı meğer ne az şükrediyoruz ve ne boş yaşıyormuşuz aşure yapacağım bugün bol bereket olur inşallalh hepimizin hanelerine nur doğar inşallah Allah çocuklarımıza sağlık,kocalarımıza helal para,evlerimize huzur versin
Amiin canım cümlemizin inşallah.
Oh afiyet olsun.bende yapmak istiyorum aşure,daha önce hiç denemedim becerebilirmiyimki?
nerminciğim cnm haklsın eşim yokken yük bende ama işi oda çok yoruluyor....gerçekten ben aksi biriyim ikili ilişkilerimde....fevri bii yapım var...
mercimek olayına gelince....ben krmızı mercimek verdim...ama femelaxx yeşil mercimeği 9 ay itibari ile verilmeli dedi....
bende anneme bugün aşure yapalım dedim..ben bilmem yapmasını...ama anneme az bişey 10 kase kadaryaptıracağım....dağtırım apartmanda
soğanın yanına sarımsakta koy cnm doğal antibiyotik ben hep verdim biişeycik olmadı
aDırım bende başlasam soğan sarımsağa erkenmiki.
Aşüre yapılacakmış allah kabul etsin tatlım
.
canım ben kırmızı mercimek ve eti 6. aydan itibaren başladım...ama yeşil mercimek gaz yapar dedi doktorumuz daha yeni başlayacağım...hiç vermedim şimdiye kadar...annemde iyice bir iki taşım kaynat sonra çorbasını yap dedi çok gaz yaparmış bebiklere....artvinli canım domates bebeklere allerji yapabildiğinden bir yaş öncesi pek önerilmiyor....
Canım ozaman yedirmiyim domates olan çorbayı ben.
Netten baktım milupanın çorbalarının içindede vardı.
Aldım bende yasak olduğunu bilmiyordum.
okuyorum yazmaya halim yok. kızlar hasta oluyo galiba zor bi gece geçirdik... ben bu ireme ne yedircem ya

((
bende çook berbat bi gece geçirdim.
15 dk bi uyandılar..
zaten 3,5 ta uyumuşlardı.
7 de uyandılar
10da tekrar uyudular.
sürekli uyandı durdular deli oldum yaa
dorukcum cemre de bazen bişi yemek istemiyor. muzu az sulandırıp blenderden geçiriyorum yiyor birazda olsa. sende bi dene istersen..
Aman allahım yardımcınız olsun uyumayan çocuk çok zor.
Kızlar dün yağızı avm götürdük hava aldı çocuk heralde çok güzel uyudu gece.Sizde çıkarsanız belki değişiklik olurda uyurlar kızlar......
Onlarda hep evde olunca sürekli huzursuz ve sıkıntılı oluyorlaer arada değişiklik yapmak lazım.
senınle hem fıkırım o damlaların lekesıde cıkmıo bakıosun su gıbı seffaf bı damlıo bıyere sımsıyah cıkmıoda kuvezde ıken hemsıreler batırmıs badılerı zıbınları hıcbırı cıkmadı lekelı lekelı kaldı
kız oglus basar oldumu yurumeye heveslımı bnm oglusda basıo adım atıo acaba bende alsammı yurutec:26:
Canım pek hevesli değil aslını sorarsan.Bende belki yürümeye heveslenir dedim.
Ama pek hoşuna gitti çok olmasada ilerledi odada,önündeki oyuncakları müziklerinide sevdi.
Bu arada geçen hafta seni aradım eşin çıktı çocukları dr.götürdü dedi.
verdim canımbugün elma ve muz verdi yedi ve kustu

((
Doruk tatlım korkutmak istemem ama bir idrar tahlili yaptırsanmı kızlra.
Yağız bazen kusmayı abartıyor dr.tedbir için idrar tahlili istiyor.
Ama fatoşun dediği gibi üşütmüşte olabilirler.
Havalar çok dengesiz bir bu kışıda atlatsak.
ilişkilerde bir taraf hep altttan alıyor...bunlarda kocişler olsun anacığm.....
y.mercimek ben verdim ama sebze çorbalarına katarak gaz sorunuda yaşamadım şükür ki ama kırmızı vermemiştim onuda ekliym bari...sarımsak eklemedm onuda aldım listeye.....:54
güle güle kullanın şekerim...aman bu lekeler benide sinr ediyor hiç batırmadan içerler bende hep elimde peçete ile veririm ki akarsa sileyim diye geçen acele verdim ipek bir vurdu elime pat güzelim badi battı...
aslıcığm beren sıcak soğuk ayrımı yapıyormu benm inci asla soğuk birşey yemiyor çorbası.kahvaltısı.maması soğuduğu anda kilitliyor ağzını.....yoğurt asla yediremiyorum ben petek üstünde ısınıyorda zar zor 3-5 kaşık
Saolasın canım.İnşallah severde aldığımıza değer.
Sorma bizimde battı birçok kıyafetimiz.Bende elimde ıslak mendille veriyorum dökülünce silerim diye o hepten batırdı dağıttı lekeyi hep.
Canım bize dr.önerdi yoğurtta sütaş vermemizi.Bebekler için 6.aydan itibaren yazıyor üstünde.
dorukcum kusup duruyosa üşütmüş olabilir.
Fatoşa katılıyorum canım üşütmüş olamsın kızlar.
Başka belirti varmı?