• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

evet canancığım sende kaşınıyorsun bak ne güzel demişsin
o sabah çıkıyor okula gidiyorrrrrr...tenefüslerde öğretmenlerle lak lak yapıyor.....ama senin dünyan aynıııı kalk mok al yemek yedirme stresi yaşaa o evde en ağır işciiii sensin güzelim güneşli havada miss gibi havayı soluyabiliyormusun ama o soluyorrr

bencil olmazsan çokkk yıpranırsın bırak kaynana konuşsun...oğluda onu susturamıyorsa boşverr evde otursanda söylenecek oturmasanda...evdeykende uyumana ..yemeğine işine laf buluyorr...kimyasoı bozukk kayganalarınnn erkek çocuk doğurup evlendirene kadar senin gibiler sonrasında decoderli yayındalarrr boşverrrrrrrrrrr

ayyy çok şirin oluyolar ya
bend edevrime bitti diyorum kollarını iki yana açıp kafasını bi tarafa eğiyo yiyesim geliyooooo
kesinlikle çok şirinler :16:
vilciğim daha çokk güzell günler olacak ilk kelimeler cümleler adımlar...
inş...:16:
benimde kaynanamdan yana bir sıkıntım yok şükür agzı var dili yok gerçekten .tek sorunu evlatlarına haddinden fazla düşkün eskiden kızıyordum buna onada hak vermeye başladım çocugum olduktan sonra gencecik bir evlat kaybetmiş normal .ama faydasıda varmıde yok çünki yaşlı bayagı görümcemle yaşıyor hatta anca kendi odasını filan toplar ama şükür şimdiye kadar kırgınlıklarımız olmadı ufaktefekleri saymassaz

ne güzel Allah bozmasın canım

ayyyy nefess bu ne yaaaa offf koca izmirde kadın yok millet işsizim diyeeeeeee yakınıyor bidee al işteeeee

vilciğim daha çokk güzell günler olacak ilk kelimeler cümleler adımlar...

evet cannım bende onu dedim .yok anam benim şansım. ya diyorum en sonunda en iyisi gelecek :52:

ya bunlar 3 çocugu görünce tırsıyor bu evin işi bitmez diye hahahha

.

eylülcüm iyim canım geçmişi okudum biraz.. Ama keyifsizim bu aralar..
Herkes benden çok şey bekliyor... Kimse anlamıyor beni:((
cumadan kaynana ve babanne geldi neyse hoşgeldi sefa geldi.. Kahvaltı hazırladım onlar gelmeden. Evim temizdi zaten bigün önceden silidm süpürdüm. Kahvaltıyı ettik pazarım var cumları sebze alım siz burdayken dedim.kaynanam bende gelim dedi annem bakar kızlara dedii ii madem dedim. Neyse çıkdık geldik kızlar durdumu baabnne diom hee durdun ne var bunlar kucağında tut ağlamıki sen boşa naz edion dio.. Neyse cevap vermedim. öğleden sonra çay filan hazırladım akşamaın yemeklerini yapdım çamaşırları katladım. Onlar kızlara bakarken oturdular tv başına açdılar esraerolu hanımlar..kaynanam arada bi ütü yapmış sadece... Eee aslı bunlar çok akıllı kızım bak nası duruyolar sen abartıyosun.. Anne dedim kucakdalarda ondan duruyolar koy dedim yere bak nası bağrıyolar... Yemek yediriom yok sen onu yedirme bunu yedir. Yoğurt yapdım yok öle yoğurt yapma böle yap. Yok sen bu çocukları ayrı odalara yatır uyanmazlar.. Yok efendim yan yana koy oyalanırlar... Bende zaten hiçbişi bilmeyen salağın tekiyim. Hiç denememişim bunları...neyse hanımlar çocuklar kucağında oturdular softrayı kurdum kızları doyırdum onları doyurdum topladım mutfağı ytcaz dediler yatak aç bilmem ne gecelik verdim. Geri geldi babanne neymiş o gecelik onu yakarmış başka bişi vercekmişim.. Ne verim babanne dedim benim pijamalar sana olmaz... Selimin pijamasını verim dedim neyse verdim yattaılar bunlar tavuk gibi 9 da.. Saat sabahın 5 i kaynanambizim odada yatıyo çekyatta.. Eşimde salonda uyumuş. Bir ses baya yüksek yüksek sesle sohbet ediolar. Iremide almışlar kucaklarına.. Bi uyandım nolduğumu şaşırdım .. Anne dedim noldu hayırdır gece gece.. Hiç dedi irem uyandı bizde kalkdık onu sevioz anne dedim irem gece gece bu satte nası uyandı uaynsada geri uyur.. Iş açmayın başıma bide buna alışır dedim.. Uyumak mümkünmü oturdular odamda ayşe teyze böle fatma teyze pek temiz yok onun kocası öle böle..çekdim yorganı kafaya 1 saat zor bela uyudum. 7 miydi neydi söleniolar. Kalkdım artık kızları doyurdum. Kahvaltı hazırladım bilmem ne kaynanam evi temzliyim dedi. Ii dedim hadi sende onu yap bende bulaşıkları toplim. Neyse tozları alcam basma die bağrıyo napim anne dedim basmadan kucağımama alim ayaklarımı... Yok efendim biz böle evin içine edermişiz çok dağnıkmışız heryer oyuncakmış.. Yerde minderin ne işi varmış.. Anne dedim biz bebeklere göre düzen kurduk yani kendimiz için değil.. Neyse kuaföre gidicekdim eşimde evde dedi sen git ben bakarım annemlerde burda.. Kayananam dedi bende gelcem ii deidm gel.. Gittim kuaföre yok geç kaldık yok bşlmem ne hava karardı... Sinir boğdu boğdu.. Eve geldik ee biz gidelim artık dediler.. Ve gittiler...
Haa bide dedimki bayramdna beri ne aradınız dedim ne geldiniz. Sen bizi çok aradın dio. Dedim benim mıçmaya vakdim yok. Ananı arıyosundur dio. Arıyorum evet dedim.çünkü o beni günde 3 sefer arar dedim..
Anlıycanız resmen beni tartmaya gelmişler.. Hanımlık etmeye gelmişler.. Laf sokdularda laf sokdular...
Sabhada eşim börek istedi neyse yapim dedim hazırladım bilemem ne bulaşıkları attımmutfağa kızları doyrudum üstelerini altlarını derken eşim geldi içerden yaa dedi annemler varken her işi yapıon böle bulaşıklar mutfakda beklio dedi.. Dedim senin kafanı koparırım dedim. Sen beni ne sandın dedim be... Bi fasılda ona sinir oldum... Dışarı çıkdık geldik oturdu pc başına kızlar aplıyo oyun istiolar oynatıyorum falan beren kustu.. Bana bağırıyo kusturdun çocupu die.netin fişiniçkedim çok biliosan bak dedim...
Yeter ama yaaa beni ne sanıyo bunlar ailecek...

ay bunlar resmen kafayı yemıs bu ne be bole ne sanıo lar kendılerını kaynana olmayla ne olmus kendı kzlarına bolemı davranırlar bu kadın 2 bebekler ruhu ve bedenı yeterınce yorgunken neden uzerıne gelırler neden anne gıbı yaklasmak yerıne kendılerınden nefret ettırırler
yazık gunahya bı ınsana bu denlı yuklenılmez allah ıslah etsın nası bılıosa ole yapsın
al ıste bır anlayıssız es ornegı daha sankı bu zamana kadar ananla sen yıkıodun o bulasıkları
sımdıye kdr nasıl yıkıosa b kadın gene yıkar bı sekılde aslıcım bu kadar sınır olmamın sebebı al bende okadar durumu yanı
butun kayganalardan nefret edıorummmmm cok bılmısler herseyı en ıyı onlar bılıo nedemek sen kımsın kımı tartmaya gelıosun nesın sen !!!
Vercen vercen oturtacan laflarını paylayıp bırakacan ne olune ne dırıne mısalı yapıcan
yapcankı bıdaha nası laf sokulurmus ogrenıcekler
ewınden gıremez edıceksınb u tıplerı guclerı el cenelerı el kızın a calısır
al cok sınırlendım okurken cınnettın kapıya dayandı yanı
aslıcım salla ya salla takma dusunme bakma suratlarına seytan gorsun de ver laflarını tıka cenelerını susma kuzum susma sana ınsan muamelesı yapmayana sende yapma
ne konus ne yuzleırne bak bunlara ınsan deıl cene lazım
ne haktır ya sen mılletın yatak odasında dedıkodu yapıosun bu ınsan butun gun senle ugrasmıs bebeklerıyle ugrasmıs yetmemıs bıde ananla ugrasmıs nedenr ahat vermıosun
zulm ıle abad olanın ahırı berbat olur demısler hıcmı habeın yok
gelını elestırıosun cokmu temızsın ewın lavanta mı kokuo
dunyadakı tum kaynanalara seslenıorum cekın cenenızı bızım uzerımızen cekın elınızı ayagınızı uzerımızden suratınızı gormek bıle ıstemıorum.
ıclerı ne fesat bunların bırtek kendı kızları ıyı
kendımden de bır ornek ereyım kurban bayramınd akaynanam kaynatam 4 gun bızde kaldılar son gun arık gıdıcekler gunlerdır yedıklerı onlerınde kalanı arkalarında mısalı kaynana dolapta garnıtur grodu bunu nıye koymadın onumuze dedı saklıosun dedı bız gıdıncemı yıcen dedı soke oldum
dedımkı askolsun anne gunlerdır neler yapıp yedırdım elıne saglık demedın 3 kursluk seyın lafınım yapıosunn askolsun yanı nıye fesatlık dusunuosunkı dedım cıkıtm mutfaktan
kamera sakası gbıler yaa :96::95::47:

aslında çok haklısınız bencil olmak lazım biraz madem o bencil
ama tuhaf bi vicdan azabı çekiyrum ben şimdi çıksam diyorum kaynnam arkamdan söylenir duruu diyrum doldurur sürekli diyorum
sonra oda akşama kadar çalışıyo diyorum sabahtan kalkıyo giidyo ben nede olsa evdeyim diyorum kıyamıyorumda biraz offf ne bilim
bende kaşınıyorum sanıırm biraz
,,

valla canan fazlasıyla kaşınıyorsun canım . o okulda en azından arası var hani senin varmı canım temiz havaya hasretiz beeee ben geçen mutfak camının önünde oturuyorum elif ablaya ya çiçek kokuları geliyor dişardan dedim oda yooo dedi eskiden bahçedeki kokıları alamıyordum ama şimdi kimsenin alamadıgı kokuları alıyorum mok kokusu duymaktan detarjan kokusu ıslak mendil kokusu yumuşatıcı kokusu başka ne kokusu alıyor bu burnumuz .ondan fırsatları hiç kaçırma acımada valla esas acıması gereken o

artvinli senin kaynanatörde fena değill gördüm ya ben hastanedeee hahaha kolay gelsin 15 tatilde

vil cnm ne güzelll demek iç açıcı kayganada varmışşşşşşşşşş

fatoşşş hoşgeldin cnm...deseydin kaynanaya bizzzz dışarıdan takılıyoruz
oğlun yemekle uğraşma hayatım diyor diye hahhaha

:)))

ya sohbet şahane

katılmak istiyom,,

ama benim cadılar bağırma modunda.. birine yedirdim mamasını diğeri zırlıyo..

ayyyy çok güzlerrr allah bağışlasınnnnn

babalara gıcıklıkları var benimkilerde hafta sonları uyumaz hahahaha

selam canım
dün 2 de yattım vallaha dışarı çıkmıştım akşam 6 gibi
bişiler almam lazımdı tabi yolda sinir ettiler benimkiler 10 da eve geldik çay koydum kociş bişiler attıştırdı uyumayacakları ttuttu bu günde hala ayaktalar neyse bu gün geldim

ön yargılı olma yaaa belki kafana uygun biri çıkarrr

medinee
bütün sözler anlamsız biliyorum hiç biri acını dindirmez mekanı cennet olsun başın sağolsun kuzummm

burçin sen bi yardımcı daha al bence kendine bebeklere yardımcı olacak abla tarzında
benimkileirn ikiside ayakta sallanarak uyuyor o yüzden sırayla sallıyorum eğer ikiside çok sıkıştuysa devrimi ayağıma alıyorum mustafayı yanıma alıyorum devrimi ayağımda sallıyorum mustafanında sırtını sıvazlayarak uyutuyorum bennn

selam akızlar anca gelebildim birsoma kocası netbook almış bugün misafirleir gittikten sonra bilgisayar ayarlarını yapabilirse kesin gelir

ayyy bu gün aylülcüğüme gittim nekadar tatlı ne kadar sakin yumuşak bi insan yaaa çok sevdim vallaha onu annemede çok yakınmış artık sık sık görüşürüz vallaha en yakın zamanda onuda bana bekliyorummmmbana ikramlar hazırlamak içind eyorulmuş ya çok üüzldüm o kadarda sakın bişi hazırlama dedimm

ayy kızları çok ttalı hele o elmina bal dök yala ben gülüyorum o bana kahkahaşar atıyor kafasını kaldırıp kucağıma gelmeye çalışıyo resmen maşallah maşallahhh

firdosss daha gelmedinmi kuuzm sennnnn
dorukkk nerdesin aşkımmmmm kızlar iyimiiii
famalexx bu ara senide göremez oldukkk

diğer arkadaşlarrr hepinizi öpüyorummmmmm:89:
Canım teşekkürler Allah hepimizinkini bağışlasın
canommm kabahat sende bugün adam sana git demiş sende ceziyi tanıdığın için içinden geçeni bile bildiğinden...adama söylemişsin zaten mizacı agresif aklında bile yoksa küfür etmek ettiriyorsun işte...
adam git demiş..o çocukların babası ona bırakırken vicdan neden yapıyon sinirli olabilir ama emin ol bişey yapmaz...hiçbişi yapmazsa annesini çağrır vs...bazen kulağını tıkayıp konuşmasına fırsat vermeden kaçacaksın....

şimdilerde bizimkide bana ben tek bakamam muhabbeti yapmaya başladı
ama ben hiçç kapışmıyorum aydaaaa 1 kere gideceğim ve ikisinide almayacağım dedim..
çatlasada patlasada bakacakk....
Ayyyy harikasınn.

doudoucumm hoşgeldinn nasılsınn

Kusura bakma canım geç farkettim, Melis ağlayınca ona kalkmıştım. Kızlar ne tatlı olmuşlar yaaa tokaları neresine tutturdun kız onların.

Merhaba arkadaşlar:3:

Nasılsınız :71:

Bizde kahvaltımızı yaptık, oğluşumla babamızı işe yolladık..Onu uyuttum bende kendime humana yaptım aradada süt sağıyorum ve size bakıyım dedim.Ama pek muhabbet olmamış :50:

Kızlar dün k.k da temmuz annelerinde okudum.
8,9.aydan önce soğan sarımsak,karnıbahar vermeyin denilmiş.Birde ıspanak ve semiz otu piştikten sonra 24 saat içinde tüketin diyordu paylaşılan yazıda.Sizin bilginiz varmı bu konuyla ilgili.

Bende bugün yağıza patates,soğan,brokoli,havuç irmik karışımlı çorba yaptım.İnşallah sever dünkü ıspanaklı karışımı :63:sevmedide

canım ben sarmısak koymaya başlamadım daha sovanada bu hafta başladım ilk önce sovann sonra sarmısak zamanla diye düşündüm bide ben kemik suyuna kkıymaya başadım .benimkiler çok sevdi kıymalı çorbayı.brokoliye daha geç başlanıyor diye bilşiyorum bide o yüzden koymuyorum çorbalarına
ıspanaga gelince benimkiler sevmedi bende ara verdim ısraretmiyorum .ve bir çok çorbayıda günlük yapıyorum özellikle bulgur koydugum çorbaları ertesi güne vermem onuda babam söylemişti bir yerde duymuş bulgur ikinci gününde yenmemesi gerekiyormuş. ne kadar doğru bilemem ama ben riske atmıyorum.

doruk cnm ya okurken bile sinir geçirdim bende hafta sonumu berbat bir şekilde eşimin ailesiyle geçirdim kızlar yemek yemiyorya suçlusu ben oldum alıştırmamışım :84: delirecem artık 4. aydan beri deniyorum daha ne yapayım ya şimdiye kadar emmemelerinin suçlusu bendim şimdide yememelerinin.. ben neymişim be.... :37:

nefescim bu kadın işide kabak tadı verdi püfff.. al bir azeri falan hem ucuz hem,
güzel çocuk bakıyolar hemde çok güzel yemek yapıyolar :56: hani moldov, leton rus diyecem tehlike :47: şaka bir yana inş. en kısa zamanda bulursun cnm benim..

canancım aynı benim kocada seninki gibi, bırakıp gitsem anında ya ablasını getirir bende bırakıp gitti durumunda kalakalırım ha bide hiç vicdan yapmaz aynen bencilliğiyle mıç devirip yatanlardan.. cnm devrimi çok mrk ettim yaf.. anlattıkca yiyesim geldi.. malum face kullanmıyorum bir mail atsana bana fotosunu nazar duası okur bakarım bal tanesine..
yeme durumları düzeldi galiba dimi sizin.. bizimkilerde düzelir mi birgün :59: çok yıpratıyor beni.. öperim aşkım çokkkk... :54:

dirim seni herdaim öperim kocayürekli kadunum :54:

fatoş cnm benimkiler milumilide sevmedi ya.. birde erimiyor bu nişastalar.. nasıl yapıyorsun su sıcaklığını.. benim görümcede sürekli evde yemek varmı yapıyormusun diyo bende yok ailecek aç yaşıyoruz diyorum, bıktım artık laf anlatmaktan.. ay bide eşim oraya gidince ölmüş gibi yemek yer boğasım geliyor :47:

artvinlim sanada yazacaktımya unuttum öperim çokk.. :54:

vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem :34:

yav bu benim sıpalar hala yabancı birini görünce ağlıyor kimsenin kucağına gitmiyor nasıl alıştırabilirim :50:

firdos, medine, burcu, femalexx, a_ilcin, doudou, yavrukirpi ve diğer kıslarrr :16:

Son düzenleme:
günaydın herkeze

bu gece benim kuzularım ikikere kalktılar ve rekor kırdık egem sabah 7 de start erirdi ana bir baktım uyumuş ayyy nasıl sevindim hemen yattım bende 9 da kalktık bugün uykuyu aldım şükür devamını bekliyorum .

berannazcım aynan canım tam kabak tadı verdi valla .dün bizim enişte dedi abi siz gidin bir rus bulun
3 erkek çocuga rus yakışır :50: tabiii hemen dedim yatılısı daha iyi olurr hatta dedim.:37:

günaydınnn kızlar...geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa birikmiş..herkes iyidir İnşallah..

üç gündür çok yoğondum,gelen giden.nefes alamaya beli fırsatım yoktu valla..

günaydınnnnnnn:71:

geçmişe bakamadım bayağı muhabbet olmuş herkez iyidir inşallah....

ben yine uykusuz ve yorgun ipek hanım ile yattık sabaha kadar aman bir benim bir babasının saçını çekeleyip durdu sabaha kadar çatlak.......

nefes kuzum sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindim canım......

diğer tüm kızlar kocaman:16::16::16::16::16:

Kusura bakma canım geç farkettim, Melis ağlayınca ona kalkmıştım. Kızlar ne tatlı olmuşlar yaaa tokaları neresine tutturdun kız onların.
sağol teyzesi seninkilerde pek tatlı maaşallah..Tokaları denemek için tutturdum çok hevesliyim toka takmaya ama saç yok henüz :9:

antares deydik canım ya siz.Biz genelde antarese gideriz hem yakın bize hemde ferah geliyo bana

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn puslu bir ankaradann...güzel bir hafta diliyorum herkese ..2010 un son haftası inş.güzel geçerr :16:

doruk cnm ya okurken bile sinir geçirdim bende hafta sonumu berbat bir şekilde eşimin ailesiyle geçirdim kızlar yemek yemiyorya suçlusu ben oldum alıştırmamışım :84: delirecem artık 4. aydan beri deniyorum daha ne yapayım ya şimdiye kadar emmemelerinin suçlusu bendim şimdide yememelerinin.. ben neymişim be.... :37:

nefescim bu kadın işide kabak tadı verdi püfff.. al bir azeri falan hem ucuz hem,
güzel çocuk bakıyolar hemde çok güzel yemek yapıyolar :56: hani moldov, leton rus diyecem tehlike :47: şaka bir yana inş. en kısa zamanda bulursun cnm benim..

canancım aynı benim kocada seninki gibi, bırakıp gitsem anında ya ablasını getirir bende bırakıp gitti durumunda kalakalırım ha bide hiç vicdan yapmaz aynen bencilliğiyle mıç devirip yatanlardan.. cnm devrimi çok mrk ettim yaf.. anlattıkca yiyesim geldi.. malum face kullanmıyorum bir mail atsana bana fotosunu nazar duası okur bakarım bal tanesine..
yeme durumları düzeldi galiba dimi sizin.. bizimkilerde düzelir mi birgün :59: çok yıpratıyor beni.. öperim aşkım çokkkk... :54:

dirim seni herdaim öperim kocayürekli kadunum :54:

fatoş cnm benimkiler milumilide sevmedi ya.. birde erimiyor bu nişastalar.. nasıl yapıyorsun su sıcaklığını.. benim görümcede sürekli evde yemek varmı yapıyormusun diyo bende yok ailecek aç yaşıyoruz diyorum, bıktım artık laf anlatmaktan.. ay bide eşim oraya gidince ölmüş gibi yemek yer boğasım geliyor :47:

artvinlim sanada yazacaktımya unuttum öperim çokk.. :54:

yav bu benim sıpalar hala yabancı birini görünce ağlıyor kimsenin kucağına gitmiyor nasıl alıştırabilirim :50:

firdos, medine, burcu, femalexx, a_ilcin, doudou, yavrukirpi ve diğer kıslarrr :16:

canım diğer aptamilin mamaları gibi yapıyorum. milumilin kıvamı biraz koyu diğer aptamilllerden.. cansu nişastalı mama içemiyo. ama cemre zorluk yaşamıyodu. demekki senin kızlarda cansu gibi üşengeç:1: oda çekmeye üşeniyo içemiyodu..

biz aç yaşıyoz sanıyorlar :4::41: benim eşimde öyle annesinde yemek yerken hımmmm hımm yapıyo deli oluyorum.. sanki çok güzel yapıyo.. hiç özenmez yaptığı yemeğe...

günaydın ikiz anaları...allah sizlere bol bol sabır versin..
benim kuzular gece bıcı bıcı olduktan sonra 10,30 da uyudular ve sabah 10 a kadar uyuduk...
bebekken 6 da uyanırlardı ve bende bunlar ne zaman şöyle 9a 10a kadar yatacaklar derdim..ve şimdi o günleri görüyorum çok şükür...

fatoş hanım bende bosna hersek mahallesindeyim canım...

ayyy cuma günü doğum günü benim prenseslerimin :nazar: :66::66::66::66::66:

Back
X