Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 ((
((

çok geç olmadan uyuduk cumarteside evden hiç çıkmadık başbaşa kalmak iyi geldi beynim dinlendi
çok geç olmadan uyuduk cumarteside evden hiç çıkmadık başbaşa kalmak iyi geldi beynim dinlendiilk günaydın benden GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER MUTLU PAZARLAR
ben yılbaşına sakin ve huzurlu girdim 12 den önce bebekleri doyurdum onlar kendi kendilerine uyudular eşimle tv karşısında yedik içtik yeni yıla öpüşerek girdikçok geç olmadan uyuduk cumarteside evden hiç çıkmadık başbaşa kalmak iyi geldi beynim dinlendi
 ...bizde yılbaşı kutlaması geleneği yoktur aslında..annemlerdeydik,geleneksel olarak annem yemekler yaptı..pasta,kuruyemiş falan..öyle işte..bebişlerde o gece saat ikiye kadar uyumadılar:)..güzeldi yani..
...bizde yılbaşı kutlaması geleneği yoktur aslında..annemlerdeydik,geleneksel olarak annem yemekler yaptı..pasta,kuruyemiş falan..öyle işte..bebişlerde o gece saat ikiye kadar uyumadılar:)..güzeldi yani.. Hayırlı geceler arkadaşlar.
Hayırlı geceler arkadaşlar. diyorsun kaçıyprsun.:82:
diyorsun kaçıyprsun.:82: . herkese sağlıklı, mmutlu bir yıl diliyorum tekrardan. b,z yıla pek iyi giremedik maalesef, yani evde çekirdek aile olarak girmeyi tercih ettik o kısmı iyiydi ama ablamın bel fıtığı sebebiyle dayanılmaz ağrılarla girmesi, kayınpederimin geçen hafta yüz feldi geçirmesi nedeniyle ultra depresif girmesi bizi de üzdü çok. 2 gündür hep sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz, sağlıktan önemli hiçbirşey yok kızlar, kaybetmeden değerini bilsek keşke.
. herkese sağlıklı, mmutlu bir yıl diliyorum tekrardan. b,z yıla pek iyi giremedik maalesef, yani evde çekirdek aile olarak girmeyi tercih ettik o kısmı iyiydi ama ablamın bel fıtığı sebebiyle dayanılmaz ağrılarla girmesi, kayınpederimin geçen hafta yüz feldi geçirmesi nedeniyle ultra depresif girmesi bizi de üzdü çok. 2 gündür hep sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz, sağlıktan önemli hiçbirşey yok kızlar, kaybetmeden değerini bilsek keşke.