günaydın herkesee birilerinin olduğunu görmek ne güzel
canım telaşlanma benim abimde basamazmış doktora götürmüşler o zaman devi3 ün iğnesi varmış ondan vurmuşlar kaç tane ne kadar bilmiyorum ondan sonra basmaya başlamış şimdi 29 yaşında allahın izniyle bişi olmaz üzülme
yok canım ayaklarında hiç can yok ellerinden tutunca basmamaktan bahsetmiyorum hiç ayaklarını hareket ettirmiyor diretmiyor hep sırtüstü yatıyor hiç hareket yok yani dün uzman tvde izledim 9. ayda hala oturamıyorsa desteksiz problem var demektir dedi doktor, yine ağlama krizleri şimdi bu yazıyı yazarken yine aynı durumdayım çok kötüyüm kaç kere götürdüm doktora ultrason mr hiçbirşey yok ama neden böyle düzelecek mi bu sorular beni mahvediyor baktıkça oğluma ağlamak geliyor erken doğum yaptım diye kendimi suçluyorumkusura bakma canını sıktım sabah sabah sinirlerim çok bozuk
canım telaşlanma benim abimde basamazmış doktora götürmüşler o zaman devi3 ün iğnesi varmış ondan vurmuşlar kaç tane ne kadar bilmiyorum ondan sonra basmaya başlamış şimdi 29 yaşında allahın izniyle bişi olmaz üzülme