Zaten karşımdaki güzel olduğum için görüşüyorsa ki hissederim ve aninda soğurum..zaten hiç olmasınböyle seyler güzeligie bakmiyor sadece iste :)
Bir ömür mutlu olmanız dileğiyle öncelikle:)Eşimle ilk buluşmamızda ben de çok soğuk davranmıştım. Ortak arkadaşlarımıza da "bu soğuk nevaleyi napıcam ben" falan demiş. Kaderde varsa oluyor çok da takılmayın :) Soğukluğunuzun altındaki güzel kalbi gören biri çıkacaktır.
İlk buluşmada samimi olamıyorum işte..sorunda orada ya..belki sabretse 2 3 görüşme de olacak..'Soguksun derler ama tanisalar tam tersi' diyorsun ya tanit o halde kendini
Haklisiniz son zamanlarda kurmaya başlamıştım..anlamadığım şey bizi tanistiran kişiye"çok iyi ve dürüst biri cok belli demeleri..eee niye tanimak icin caba sarfetmiyosun..(zaten ilk görüşme de bende elektrik alamiyorum hatta begenmiyorum da)Bir seye cok odaklanip bunu kafada kurmaya baslarsaniz o olmaz zaten. Hayati akisina birakin illa ki biri cikacaktir karsiniza. Bunun güzellikle ilgisi yok elektrik lazim elektrik
İlk buluşmada samimi olamıyorum işte..sorunda orada ya..belki sabretse 2 3 görüşme de olacak..
Simdiye kadar iki kisi boyle dedi..bende soyledim tabi ilk bulusmada genelde sessiz ve sakin olurum diyeTanımadığın kişiye elbet mesafe olur. .
Zamanla tanırsın de . .
Simdiye kadar iki kisi boyle dedi..bende soyledim tabi ilk bulusmada genelde sessiz ve sakin olurum diye
Aminn teşekkür ederimKader kismet :) hakkinizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?