Yeni ilişki nasıl olur ?

Duman06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
117
54
13
37
Merhaba herkese;

3 yıl önce sözlümden ayrıldım 3 yıl içinde hiç sevgilim olmadı..karşıma çıkan insanlarda bir tuhaf..yada ben nasıl davranılacağını bilmiyorum.

Geçen biriyle görüştüm "çok güzelsin çok tatlısın ama soguksun" dedi.

İlk tanıştığım insanlarla sıcak olamıyorum.dışardan evet sert bi yapım var ama bir tanisalar tam tersi..

Gayette neşeli ve espriliyimdir..arkadaşlarimla ailemle çok güzel vakit geçiririm..

Ama neden bu ikili ilişkilerde böyle..

Birde insanların" senin gibi birini nasıl olurda bos birakiyolar" demelerinden cok bunaldım.

Kizlar kendimi övmek icin söylemiyorum.ama fiziğim düzgün yüzümün cok güzel oldugunu söylerler ama neden benimde bir sevdifim yok...ağlıcam çok takmaya basladim:KK42:
(28 yaşındayım)

• Beğen
Reactions: KV_
Eşimle ilk buluşmamızda ben de çok soğuk davranmıştım. Ortak arkadaşlarımıza da "bu soğuk nevaleyi napıcam ben" falan demiş. Kaderde varsa oluyor çok da takılmayın :) Soğukluğunuzun altındaki güzel kalbi gören biri çıkacaktır.

Eşimle ilk buluşmamızda ben de çok soğuk davranmıştım. Ortak arkadaşlarımıza da "bu soğuk nevaleyi napıcam ben" falan demiş. Kaderde varsa oluyor çok da takılmayın :) Soğukluğunuzun altındaki güzel kalbi gören biri çıkacaktır.
Bir ömür mutlu olmanız dileğiyle öncelikle:)
Umarim görür birisi artik kendimden şüphelenmeye başladım..

Bir seye cok odaklanip bunu kafada kurmaya baslarsaniz o olmaz zaten. Hayati akisina birakin illa ki biri cikacaktir karsiniza. Bunun güzellikle ilgisi yok elektrik lazim elektrik:KK55:

Bir seye cok odaklanip bunu kafada kurmaya baslarsaniz o olmaz zaten. Hayati akisina birakin illa ki biri cikacaktir karsiniza. Bunun güzellikle ilgisi yok elektrik lazim elektrik:KK55:
Haklisiniz son zamanlarda kurmaya başlamıştım..anlamadığım şey bizi tanistiran kişiye"çok iyi ve dürüst biri cok belli demeleri..eee niye tanimak icin caba sarfetmiyosun..(zaten ilk görüşme de bende elektrik alamiyorum hatta begenmiyorum da)

İlk buluşmada samimi olamıyorum işte..sorunda orada ya..belki sabretse 2 3 görüşme de olacak..

sabırsızı zaten boşverin :)

bana göre ilk adımı erkek atmalı diye bi kural yok ama bence erkek ilgisini belli etmeli ki bizde karşılık verelim.

herşey kısmet. kıstmetinde yoksa olmuyo işte

Back
X