Yeni ilişki ve her seferinde tüm bildiklerini unutan buralara fikir danışan ben

Haklısın umursamazı oynicam

Ben şeyi anlamadım,çocuk neden birden öyle dedi siz sevgili miyiz falan mı dediniz ya da boğacak cümleler mi ettiniz? Şayet hiçbiri değilse,saçmalamış.Kendi kendine dertlenip sakinleşmiş yani anlamadım
Birden dedi vallahi ben bişey demedim

Şimdi karşı taraf bunu dedi okeyde,sen nasıl yaklaştın bunu bilmiyoruz ki.. Etkisiz eleman olduğunu düşünmüyorum şahsen. Ya elektrik alamadı,ya hedefçi bir tip ya da senin davranışların onu itti.. Hemen kabullenici bir profil sergilediysen bu karşı tarafın hoşuna gitmemiş olabilir. Erkekler zor kız seviyor..Bu malesef her kesim için yegane değişmeyen kural..

Yemin ederim ki zor kızı oynuyorum bu sefer

Hazır değilse neden eklemiş? Be nce saçmalamış. Ilişki istemiyorum hazır ol diyor

Hazır değilse hazır olunca tanışsaymış madem. Random gelişmemiş ki. Bu lafı söyleme raddesine geldiyse, sizin ilişki yaşama şekliniz sanırım ona fazla ciddi geldi. Kafasındaki imaja uymadı. Kaptırmadan gözlemleyebilirseniz gözlemleyin ama sizden yeteri kadar hoşlanmıyor şimdilik.

Konuşmalardan fazla birşeyler beklediğini düşünmüş olabilir farketmeden o enerjiyi göndermiş olabilirsin. Şahsen birini ekleyebilir ama düşündüğümüz gibi gelişmeyebilir yzaktan bilemeyiz aranızdaki muhabbetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…