Haklısın umursamazı oynicamArkadaş ortamında tesadüfen tanışıp elektrik tutup, sonra sosyal mecrada devam etseydi adamın dedikleri makul olabilirdi ama sokakta gördüğü kızın peşine düşüp, sonrada ben ilişkiye hazır değilim demek abes olmuş. Bence vitesi geri atın, umrsamayın, önünüze bakın, zaten birşeyler olacaksa da adamın o lafı ile önü kesilmiş şu aşamada, kafam karışık, ilişkiye hazır değilim diyen adama bişey yapamazsınız.
Allah razı olsunErkekleri boyle ilk haftadan bogazlarsaniz daha cok terk edilirsiniz
Birden dedi vallahi ben bişey demedimBen şeyi anlamadım,çocuk neden birden öyle dedi siz sevgili miyiz falan mı dediniz ya da boğacak cümleler mi ettiniz? Şayet hiçbiri değilse,saçmalamış.Kendi kendine dertlenip sakinleşmiş yani anlamadım
Gerçekten öyle gelişti o gün bende onu oda beni gördüSokakta görmüş çok beğenmiş bulmuş eklemiş.. bana hiç samimi gelmedi arkadaş. Bi iddia falan olmasın arkadaşları arasında. Sıkboğaz etmeden bi süre gözlemleyin en iyisi.
Yemin ederim ki zor kızı oynuyorum bu seferŞimdi karşı taraf bunu dedi okeyde,sen nasıl yaklaştın bunu bilmiyoruz ki.. Etkisiz eleman olduğunu düşünmüyorum şahsen. Ya elektrik alamadı,ya hedefçi bir tip ya da senin davranışların onu itti.. Hemen kabullenici bir profil sergilediysen bu karşı tarafın hoşuna gitmemiş olabilir. Erkekler zor kız seviyor..Bu malesef her kesim için yegane değişmeyen kural..
Banada öyle geliyor sankiBence kafası karışık biri. Çok umut bağlama derim
EvetHazır değilse neden eklemiş? Be nce saçmalamış. Ilişki istemiyorum hazır ol diyor
Kaçarak uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?