• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ilişki ve umursamamazlik

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Is yerime gelip giden bir beyfendi telefon numarama ulaşmış tanışmak istediğini belirtti.hos bir beydi carsamba günü tanisma fırsatı bulduk enerjimiz cok güzel uydu .5 saat araliksiz guzel bir sohbet oldu.persembe gunu ayni sehirde yaşamıyoruz gidecekti bir saat kadar daha görüştük yola çıkmadan. Giderken yolda aradi vardiginda mesaj attı. Bi gitti ses soluk kesildi.ben de yazmadim .kusmuyuz gibi bir mesaj atmis ben saka vari boyle konusmadik ilgisizlik yoktu dedim.tamam soz dedi.
Ve dün sabah bi görüntülü aradi aksam da whats up durumuma yorum yapti ve sonrasi ne mesaj ne arama sessiz su an.yeterince onceki iliskilerimde kirildim .aramiyorum yazmiyorum su an ama yine heveslenmiştim kursagimda kaldi nasil davranmaliyim zaten farklı sehirlerdeyiz aramiz 3 saat .ilgili alakali olmadi gerekmez miydi

Is yerime gelip giden bir beyfendi telefon numarama ulaşmış tanışmak istediğini belirtti.hos bir beydi carsamba günü tanisma fırsatı bulduk enerjimiz cok güzel uydu .5 saat araliksiz guzel bir sohbet oldu.persembe gunu ayni sehirde yaşamıyoruz gidecekti bir saat kadar daha görüştük yola çıkmadan. Giderken yolda aradi vardiginda mesaj attı. Bi gitti ses soluk kesildi.ben de yazmadim .kusmuyuz gibi bir mesaj atmis ben saka vari boyle konusmadik ilgisizlik yoktu dedim.tamam soz dedi.
Ve dün sabah bi görüntülü aradi aksam da whats up durumuma yorum yapti ve sonrasi ne mesaj ne arama sessiz su an.yeterince onceki iliskilerimde kirildim .aramiyorum yazmiyorum su an ama yine heveslenmiştim kursagimda kaldi nasil davranmaliyim zaten farklı sehirlerdeyiz aramiz 3 saat .ilgili alakali olmadi gerekmez miydi
Beklentiye giren bekleyen ve bunlari düsünen o olsun.Artik siz biraz kendinizi geri cekin.

Ben de bitirdiğim ilişkileri genelde ilgisizlikten bitirdim. Sen hep bahane buluyorsun yok şöyledir yok böyledir. Ama ilgi gösteren adam öyle bir gösteriyor ki. Mesela yazmıyor diyorsun bunun açıklamasını yapıyor mu? Ha güzelce açıklamasını yapar bu da zaten bir ilgi göstermedir.

Ve dün sabah bi görüntülü aradi aksam da whats up durumuma yorum yapti ve sonrasi ne mesaj ne arama

sen neden yazmıyor veya aramıyorsun?
daha yeni başlıyor ilişki. ilgisizlik denemez..
ben olsam bende sürekli arayan olmak istemem karşımdaki de isteğini belirtmeli.

Tanımadığınız bilmediğiniz adam, daha ilk günden bu kadar kaptırmanız, umut etmeniz yanlış ama, kimdir necidir, evli midir, yaşadığı ilde kimle beraber gibi bir sürü ayrıntıdan bihabersiniz, bu kadar heveslenmeye değmeyecek bir adam belki de. Ağırdan alın biraz.

Bir de daha ilgisiz olduğuna karar verebileceğiniz kadar uzun süredir hayatınızda değil ki, o kısım da abes geldi bana. Çarşamba tanışmışsınız, dün görüntülü konuşmuşsunuz. Eee bu adam yemesin içmesin, başka bir şeyler ilgilenmesin saat başı sizi mi arasın istiyorsunuz ki? Öyle yoğun ilgi göstermeler, araşmalar zamanla olacak bir şey, samimiyet gerektiriyor çünkü. 5 gündür hayatınızda olan adamdan böyle bir samimiyet nasıl beklenir, o kısmı valla anlamıyorum. =))

Kendini önemli hissettirmeye çalışıyor olabilir bilirsin kaçan kovalanır istiyorsa o kişi uğraşsın henüz ilişkinin başları madem ... olmuyorsa başta olmasın sizin aramanızla mesaj atmanızla ilişki yürümez .. tabiri caizse kolay lokma olmak erkeklerin ilgisini çekmez :işsiz:

ben eşimle yaza kadar kafamı oyalayayım yaza sıkılırım ne de olsa diye görüşüyordum. keza o da benim için öyle düşünüyormuş 😁
adı üstünde yeni. çok normal.
Ben de önemsemediğimden midir nedir, aynen sizin dediğiniz gibi can sıkıntısına bir davetine icabet ettim sonrası 18 yıl olmuş 😍.

Yeni bir ilişki için biraz fazla beklentili değil misiniz?

Yazmicaktim ama yazıcam önceki adamı ne çabuk unuttunuz 2 ay geçmedi daha peşinden koşuyordunuz noldu . Demek istediğim su aslında benden yaşca büyüksünüz saygı duyuyorum hayatınıza ama bişeyleri çok hızlı acele yapmaya çalışıp bence erkeklerin gözünde saygınlığınızı yitiyorsunuz. Bu adam içinde daha dün 1 bugün 2 sakin yavaş mesafeli durun biraz zamanla oturur bence zaten o da kendini ölçüp tartıyor olabilir

Küs müyüz deyince yoo hayir napiyorsun deyip muhabbete devam etmeli bence.Böyle konuşmamıştik sözü cok beklentili bi insanla karşı karşıya olduğumu düşündürür bana.Olayları doğal akışına bırakmak en güzeli ,en sağlıklısı değil mi?

Böyle konuşmamıştık kısmına takıldım ben. Hemen ne ara bu seviyeye geldiniz ki ?? İlk buluşmada (yüzyüze bir kere görüştünüz ve tanıştınız orada yanlış okumadıysam) hemen bunu mu söylediniz...

Back
X