- Konu Sahibi Sirine_4553
Is yerime gelip giden bir beyfendi telefon numarama ulaşmış tanışmak istediğini belirtti.hos bir beydi carsamba günü tanisma fırsatı bulduk enerjimiz cok güzel uydu .5 saat araliksiz guzel bir sohbet oldu.persembe gunu ayni sehirde yaşamıyoruz gidecekti bir saat kadar daha görüştük yola çıkmadan. Giderken yolda aradi vardiginda mesaj attı. Bi gitti ses soluk kesildi.ben de yazmadim .kusmuyuz gibi bir mesaj atmis ben saka vari boyle konusmadik ilgisizlik yoktu dedim.tamam soz dedi.
Ve dün sabah bi görüntülü aradi aksam da whats up durumuma yorum yapti ve sonrasi ne mesaj ne arama sessiz su an.yeterince onceki iliskilerimde kirildim .aramiyorum yazmiyorum su an ama yine heveslenmiştim kursagimda kaldi nasil davranmaliyim zaten farklı sehirlerdeyiz aramiz 3 saat .ilgili alakali olmadi gerekmez miydi
Ve dün sabah bi görüntülü aradi aksam da whats up durumuma yorum yapti ve sonrasi ne mesaj ne arama sessiz su an.yeterince onceki iliskilerimde kirildim .aramiyorum yazmiyorum su an ama yine heveslenmiştim kursagimda kaldi nasil davranmaliyim zaten farklı sehirlerdeyiz aramiz 3 saat .ilgili alakali olmadi gerekmez miydi