• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ilişki ve umursamamazlik

sen neden yazmıyor veya aramıyorsun?
daha yeni başlıyor ilişki. ilgisizlik denemez..
ben olsam bende sürekli arayan olmak istemem karşımdaki de isteğini belirtmeli.
aradım bankadayım müsait olunca dönerim dedi.en azından bir adım da ben atmış olmak istedim
günaydın demek istedim.
Ama dönüş te yapmadı
aynı şehirde yaşamıyoruz tek iletişim kaynağı telefon yeni başlayan bir ilişkide tek iletişim ağını kurmamak ilginç geldi bana

aradım bankadayım müsait olunca dönerim dedi.en azından bir adım da ben atmış olmak istedim
günaydın demek istedim.
Ama dönüş te yapmadı
aynı şehirde yaşamıyoruz tek iletişim kaynağı telefon yeni başlayan bir ilişkide tek iletişim ağını kurmamak ilginç geldi bana

ne zaman bu sabah mı aradınız?
müsait olunca demiş çalışıyorsa müsait olamadı demek ki.
biraz akışına bırakın bence.

Benim aklıma ilk evli olacağı gelmişti evli değil diyorsunuz ama yine de temkinli olun yeni tanışmışsınız farklı sehirlerdesiniz.Şuan adamın size anlattığı kadar tanıyorsunuz fazla kaptırmayın kendinizi.

Hıcbısey yapmayarak trip dısında, ne elde etmeyi dusunuyorsunuz?
Adamın pesinizde solucan olacagini falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Adam yapması gerekenleri yapmis ve bıtmıs.

Şimdi ilk tanışmada 5 saat oturulmaz dedi kocasıyla ilk randevuda malak gibi 5 saat oturan kız

Ama cidden hata yani oturmayın oluru 1 bilemedin 2kahve içme süresidir

Adama şu an o yazmadan sen yazma sanırım istekli olduğunu anlamış. Ararsa normal konuş neden aramadın etmedin diye asla trip atma

Buluşmak isterse istediği güne değil kendi istediğin güne randevu ver çarşamba mı dedi aa o gün bir planım var ama cumartesi musaitim vs diye.

İl dışında olması sürekli ona uyacağın anlamına gelmez

Lütfen kimse benim yaptığım hataları yapmasın.

Sürekli müsait sürekli onu bekler pozisyonda kalma

E siz konuda nerdesiniz? Hiçbir şey yapmamışsınız ki bu adam daha ne yapsın? İlgi görmek istiyorsanız ilgi de göstermelisiniz. Daha Çarşamba günü tanışmışsınız bu ne acele? Çok sabırsızsınız ve hep karşı taraf verici olsun diye beklemeniz yanlış. Daha dün görüntülü konuşmuşsunuz bugün 11de konu açmışsınız. Karşınızdaki adam elinde telefon başka işi olmayan lise talebesi değil.

Lise talebesi tabikidegil ama yeni tanisan insanlar biraz olsun fedakar olur konusmak ister irtibat kurmak tanımak ister bi mesaj saatlerini kimsenin almaz .heleki bunun aksami var malum hepimiz evdeyiz sakin bir iyi geceler mesaji 3.sn .basinda bu kadar ilgisiz adam sonunda ne hale gelir.ve ayri şehirler de yaşıyoruz. Alinganlik yapiyor olabilirim ama bugün iki kez aradim dalga gecer gibi gülüyor du isim var ben seni sonra ararim dedi tekrar .insanim hic mi 2 dksi olmaz.neyseki bende karar verdim mesaj atip konuyu kapaticam gelemem ben boyle

Lise talebesi tabikidegil ama yeni tanisan insanlar biraz olsun fedakar olur konusmak ister irtibat kurmak tanımak ister bi mesaj saatlerini kimsenin almaz .heleki bunun aksami var malum hepimiz evdeyiz sakin bir iyi geceler mesaji 3.sn .basinda bu kadar ilgisiz adam sonunda ne hale gelir.ve ayri şehirler de yaşıyoruz. Alinganlik yapiyor olabilirim ama bugün iki kez aradim dalga gecer gibi gülüyor du isim var ben seni sonra ararim dedi tekrar .insanim hic mi 2 dksi olmaz.neyseki bende karar verdim mesaj atip konuyu kapaticam gelemem ben boyle

Şöyle örnek veriyim karşımdaki insan aradığımda müsait değilim ben sana dönerim mi dedi öldürsen tekrar aramam. Siz üstüne bir kez daha aramışsınız. Fazla darlıyorsunuz. Ben de hayatta darlanmaya gelemem mesela. Emin olun 3 sn iyi geceler mesajı atsa bu sefer konuşmaya vakti yok mu der yine memnun olmazdınız. Daha tanışalı bir hafta olmamış hemen ben gelemem böyle diyorsunuz ne olmuş daha kaç gün olmuş ne yapmışta neye gelemiyorsunuz? Bence de kapatın konuyu ikinizin de hayrına olur.

Bir kere iş yerine gelen hiç tanımadığınız bir beyefendi ile beş saat konuşup bir anda senli benli olmanın manası yok. Adam evli olduğundan veya başkası olduğundan aralıklı görüşüyordur.

Ağırdan satma diye, karşıdakini tartma diye durumla var haberiniz var mı?

Şöyle örnek veriyim karşımdaki insan aradığımda müsait değilim ben sana dönerim mi dedi öldürsen tekrar aramam. Siz üstüne bir kez daha aramışsınız. Fazla darlıyorsunuz. Ben de hayatta darlanmaya gelemem mesela. Emin olun 3 sn iyi geceler mesajı atsa bu sefer konuşmaya vakti yok mu der yine memnun olmazdınız. Daha tanışalı bir hafta olmamış hemen ben gelemem böyle diyorsunuz ne olmuş daha kaç gün olmuş ne yapmışta neye gelemiyorsunuz? Bence de kapatın konuyu ikinizin de hayrına olur.
Aramak hata oldu aslinda haklisiniz .beni ti ye almayan konusmalari ni sevmedim .ben bir heyecan duymak sevilmek istedim sanırım yanlış kişi isteyen ariyorda yaziyorda .evet çok yeni ama biz görüşen bir arada vakit geçiren insanlar değiliz.e sevgiliyiz tamam teklif etti kabul eettim.sevgili isek arayan merak eden biri olmali değil mi

Bir kere iş yerine gelen hiç tanımadığınız bir beyefendi ile beş saat konuşup bir anda senli benli olmanın manası yok. Adam evli olduğundan veya başkası olduğundan aralıklı görüşüyordur.

Ağırdan satma diye, karşıdakini tartma diye durumla var haberiniz var mı?
Evli degil ama belliki baskasina ilgisi var .
Evet hata ettim bir anda o heyecana kapılıp beklentiye girdim

Aramak hata oldu aslinda haklisiniz .beni ti ye almayan konusmalari ni sevmedim .ben bir heyecan duymak sevilmek istedim sanırım yanlış kişi isteyen ariyorda yaziyorda .evet çok yeni ama biz görüşen bir arada vakit geçiren insanlar değiliz.e sevgiliyiz tamam teklif etti kabul eettim.sevgili isek arayan merak eden biri olmali değil mi

Yanlış anlaşılmak istemem ama beklentileriniz yaşınıza göre fazla bence. Daha doğrusu fazla romantik. Tanışalı bir hafta olmamış ne sevgisi? Evet hoşlantı, beğeni olabilir ama bir haftada şu yaşta şu hayat telaşında bir insan kimseye yıldırım aşkıyla aşık olmaz bence, kimsenin kalkıp nazıyla oynayıp peşinden de koşmaz. Gerçek hayata uzak kalıyor benim şahsi fikrime göre. Dün görüntülü konuşmuşsunuz zaten bugün de adam işe gitmiş. Bekleyin bir evine gelsin otursun yemek yesin sonra ararsa arar ama yok sabah koştur koştur konu açmışsınız. Adam sizi arıyor merak ediyor da ama size yeterli gelmiyor mesele burda bence. Yazdıklarınızda adam ilgisiz veya sizi merak etmiyor gibi bir düşünce oluşmadı bende

Yeni bir ilişki için fazla beklentiye girmemiş misiniz? Müsait olunca döneceğim diyen adamı 2 defa aramış olmanız başlı başına hata zaten. Biraz kendinizi de adamı da salsanız mı acaba?

Kaldı ki; her insan mesaj yazmayı, telefonla konuşmayı sevecek diye bir kaide de yok. Ben de telefonda konuşmayı veya mesaj ile iletişim kurmayı sevmiyorum mesela. Ama yüz yüze gelince son derece konuşkan ve ilgiliyim. İlgi ve alakanın ölçütü bu olmamalı.

Dolayısıyla üstelememek lazım. Çok sıkmak bunaltmak yanlış olur. Bir de okkalı mesaj atıp ayrılacağım falan demişsiniz, yapmayın sakın. Karşınızdakine bu kadar kısa sürede bu denli anlamlar ve değerler yüklememelisiniz.

Back
X