- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Sirine_4553
Yok kesin bilgi evli değil
O zaman başkasına ilgisi var.
Istekli değil
Emin olun değil.
Ilgiyi çekin.
Gitsin.
Yaşınız kaç?
30larda mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kesin bilgi evli değil
He valla ablaYolda arayan kişi: adam
Vardım diye haber veren: adam
Siz yazmayınca küs müyüz diye sorarak adım atan: adam
Görüntülü arayan: adam
Whatsapp durumunuza yorum yapan: adam
Sanki siz çok donuksunuz gibi geldi bana. Adam sizden de adım bekliyor.
Yanlış anlamazsanız yaşlar kaç ?Aramak hata oldu aslinda haklisiniz .beni ti ye almayan konusmalari ni sevmedim .ben bir heyecan duymak sevilmek istedim sanırım yanlış kişi isteyen ariyorda yaziyorda .evet çok yeni ama biz görüşen bir arada vakit geçiren insanlar değiliz.e sevgiliyiz tamam teklif etti kabul eettim.sevgili isek arayan merak eden biri olmali değil mi
İçime kurt düştü sistemden tekrar tekra rbakıyorum yok bekar .dün akşam numarasını sildim baktım ısrarla görüntülü aradı konuştu.Ses çıktı mı dün?
Eee siz ses verin. Belki de işi var.İçime kurt düştü sistemden tekrar tekra rbakıyorum yok bekar .dün akşam numarasını sildim baktım ısrarla görüntülü aradı konuştu.
sonra kapattı .sonrası yine yok sabah ses seda yok.
Siz bu düşüncelerle şuan için bir ilişki yürütemezsiniz, çünkü herşeyi karşı taraftan bekliyorsunuz, illa hep o mu arayacak o mu soracak, telefon numarası falan silmeler bunlar inanın çok çocukça, siz hiç çaba göstermiyorsunuz ki, adam arıyor mesaj atıyor görüntülü arıyor siz neresindesiniz bunların...İçime kurt düştü sistemden tekrar tekra rbakıyorum yok bekar .dün akşam numarasını sildim baktım ısrarla görüntülü aradı konuştu.
sonra kapattı .sonrası yine yok sabah ses seda yok.
nişanlı olduğunu öğrenene kadar evet haklılık payı vardı artık kimseye güvenim kalmadıSiz bu düşüncelerle şuan için bir ilişki yürütemezsiniz, çünkü herşeyi karşı taraftan bekliyorsunuz, illa hep o mu arayacak o mu soracak, telefon numarası falan silmeler bunlar inanın çok çocukça, siz hiç çaba göstermiyorsunuz ki, adam arıyor mesaj atıyor görüntülü arıyor siz neresindesiniz bunların...
YuhhhhVe ortak bir tanıdıktan öğrendim ki beyfendi nişanlıymış
evleniyormuş
ben tabi şok oldum .
şaka gibi
evet evleniyormuş paşam o saatlerce dil döken adamNişanlımıymış![]()
nişanlıymışEvlidir .. net![]()