Yeni ilişkiye başlamak ve korkularımm

kimyahatunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
424
9
96
Kayseri
daha öncede yazdıgım konular vardı ordan okuyanlar bilir bilmeyenler için kısa bi özet geçip derdimi anlatıcam

hoslandıgım biri vardı o önceleri bilmiyodu platonik bi aşktı sonra öğrendi falan bu 8 ay sürdü 8 ay bekledim
hiç ilgisiz olan adam bi anda ilgilenmeye basladı ve tam sevgili olucaz derken bana sunu dedi
sevgilim olmak istiyorsan bedel ödemelisin ( ki ben bunu sadece cinsellik anlıyorum )

ben aramadım oda aramadı nefret ediyorum ama arasıra aklıma geliyor 2 hafta falan oldu görüşmüyoruz öncesindede pek görüşmezdik ama şimdi tamamen sildik herşeyi neyse ilk durum bu

bugun sınıf arkadasımla knustuk bu durumdanda haberi var
bende çok hoşlandıgını söyledi
senin yanında huzurluyum beni mutlu eden tek şey sensin
okurken çalısıyo aynı zamanda bu yogunlukta seni görmek bile bana yaşama sevinci veriyor dedi
şu anki duygularım böyle degişecegini sanmıyorum sadece yanımda ol istiyorum
ikimizde zor günler yaşadık ve mutlu olmayı hakediyoruz dedi (onun ailesel sıkıntıları vardı)
ben sana şimdiden evlilik vaad edemem seni tanımıyorum evlenecek kadar ama isterim her şeye birlikte gögüs germeyi hayatı birlikte yaşamayı ve zamanı gelince evlenmeyi falan dedi

ve verdiğim tek cevap suydu ben seninle birlikte olamam cinsel bi istekte bulunursan iki gün sonra dedim ( o saçmalıgı yaptım bi anda çıktı agzımdan )

güldü ne diyosun sen ya dedi ne cinselliği tamam her erkek ister ama ben seni öyle istemiyorum ki gözlerini istiyorum seni dinlemek istiyorum elini tutmak yanında olmak istiyorum dedi söz veriyorum öyle bi istegim olmayacak dedi

ben aslında 2.5 yıldır yalnızım ama 8 aydır anlattıgım ilk olay var ve kafam çok karıstı
kabul etmek istiyorum ii biri anlasıyoruz yani arkadas olarak anlasırdık düşüncelerimiz yakın birbirine

ama bu durumda yeni ilişki erken mi olur bilmiyorum :44:
yanlışbi adım atmak istemiyorum bu konuda dışardan birinin yorumu önemli benim için cünkü
evet desem acele etmiş olucam
hayır desem yine beni sevmeyen biri için yine aglamaya devam edicem
sizce ne yapmalıyım

bence kendine biraz zaman tanı, 8 aylık olan çocuktan aldığın darbeyi görmezden gelmeye çalışma,çünkü insanız, bir an önce kalkalım isteriz, ama aksine, biraz olduğun yerde bırak kendini, eminim ileride daha sağlıklı kararlar verirsin, bahsettiğin yeni çocuğa da biraz zaman tanımanı istiyorum dersin, böylece hem kendini, hem o çocuğu dinlemiş, gözlemlemiş olarak, daha sağlıklı kararlar alabilirsin, nacizane fikrim.

haklısın canım da işte seni tanımak istiyorum desem nasıl yani tanımadınmı aynı sınıftayız diyecek
şimdilik biraz zaman ver dedim hemen kestirip atmadım cevapta vermedim
beklemedeyim bu süreyi nasıl uzatabilirim ki

o uzuyor :) benim de benzer bi olay 2 yıldır başımda, 2 yıl bitti hatta :) yani demem o ki, eğer senle gerçekten adım atmak istiyorsa, emin ol bekliycektir seni :) ne zaman sevgilim olucaksin muhabbetini 6 ay çektim ben, yapamıyorum korkuoyrum vsvsvs. diye diye 2 sene bitti sormuyor artık :) sadece bi oturup karşılıklı çay içmeyi bekliyoruz :)

seni mutlu edicek, sana güven vericek bi adamı herzaman bulabilirsin ama, doğru olan önce ayağa kalkmak, ne istediğini nasıl bi ilişki istediğini sorgulamak, yorgunum ya da ne bliyim kötü bi deneyimim oldu diye açıklarsan seni anlaycaktır bence, kaçan balık büyük olur hem :)

anladım haklısın o yasadıklarımı biliyor ben onun ilgisinden bi haber anlatırdım
benim depresyondan çıkmamdaki en büyük destekçilerimden birisi aynı zamanda
ki söyledim x olayını biliyosun ve ben hala onun yaralarını kapatamadım dedim birlikte sarıcaz dedi ne desem bi cevabı var

ama dediğn gibi seven her türlü bekler
eger dedikleri dogruysa oda beni 8 ay beklemiş az daha beklesin :))

en büyük hatalarımdan biridir, düzenim altüst olduğunda karşıma çıkan ilk limana kendimce bir sürü haklı bahaneyle 1-2 ay içinde kendimi bırakmak .. ama sonra hayatımın altı üstüne öyle bi geldi ki :) şimdi 2 senedir ne ona evet diyebiliyorum, ne de başka biriyle herhangi bişey düşünebiliyorum :) toparlamam gereken ama gerçekten iplerini kaçırdığım bi hayat var elimde, tutmaya yakalamaya çalışıyorum onu :) Seni de a veya b sebeple kendime çok benzettim, yazmadan geçemedim, tekrar tekrar söylüyorum bi liman olmasına izin verme onun, önce sen kendi limanın ol, sonra eğer o senin için doğru bi adamsa seni bekliyo olucaktır ve sen onun için hazır olduğunda o da sana gelicektir eminim..:)

umarım çook çooooook mutlu olursun :)

düşüncelerin için çokk teşekkür ederim
umarım sende çokk mutlu olursun herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…