daha öncede yazdıgım konular vardı ordan okuyanlar bilir bilmeyenler için kısa bi özet geçip derdimi anlatıcam
hoslandıgım biri vardı o önceleri bilmiyodu platonik bi aşktı sonra öğrendi falan bu 8 ay sürdü 8 ay bekledim
hiç ilgisiz olan adam bi anda ilgilenmeye basladı ve tam sevgili olucaz derken bana sunu dedi
sevgilim olmak istiyorsan bedel ödemelisin ( ki ben bunu sadece cinsellik anlıyorum )
ben aramadım oda aramadı nefret ediyorum ama arasıra aklıma geliyor 2 hafta falan oldu görüşmüyoruz öncesindede pek görüşmezdik ama şimdi tamamen sildik herşeyi neyse ilk durum bu
bugun sınıf arkadasımla knustuk bu durumdanda haberi var
bende çok hoşlandıgını söyledi
senin yanında huzurluyum beni mutlu eden tek şey sensin
okurken çalısıyo aynı zamanda bu yogunlukta seni görmek bile bana yaşama sevinci veriyor dedi
şu anki duygularım böyle degişecegini sanmıyorum sadece yanımda ol istiyorum
ikimizde zor günler yaşadık ve mutlu olmayı hakediyoruz dedi (onun ailesel sıkıntıları vardı)
ben sana şimdiden evlilik vaad edemem seni tanımıyorum evlenecek kadar ama isterim her şeye birlikte gögüs germeyi hayatı birlikte yaşamayı ve zamanı gelince evlenmeyi falan dedi
ve verdiğim tek cevap suydu ben seninle birlikte olamam cinsel bi istekte bulunursan iki gün sonra dedim ( o saçmalıgı yaptım bi anda çıktı agzımdan )
güldü ne diyosun sen ya dedi ne cinselliği tamam her erkek ister ama ben seni öyle istemiyorum ki gözlerini istiyorum seni dinlemek istiyorum elini tutmak yanında olmak istiyorum dedi söz veriyorum öyle bi istegim olmayacak dedi
ben aslında 2.5 yıldır yalnızım ama 8 aydır anlattıgım ilk olay var ve kafam çok karıstı
kabul etmek istiyorum ii biri anlasıyoruz yani arkadas olarak anlasırdık düşüncelerimiz yakın birbirine
ama bu durumda yeni ilişki erken mi olur bilmiyorum :44:
yanlışbi adım atmak istemiyorum bu konuda dışardan birinin yorumu önemli benim için cünkü
evet desem acele etmiş olucam
hayır desem yine beni sevmeyen biri için yine aglamaya devam edicem
sizce ne yapmalıyım