Yeni ilişkiye başlayacak olanlar, acı çekmekten korkanların topigi

Her ne kadar aldatilip terkedilsem de yeniden asik olmaktan korkmuyorum.Ama aldatilma korkusu gecmeyecek gibi. Hatta bu korkum daha da buyudu.Onla cok guzel anilarimiz vardi ki onu unutmami engelleyen sey de o guzel anilar.Yaptigi yanina kalir mi ki :( Allaha biraktim. Hergun duasini ediyorum.Onun disinda birilerine guvenmek, sevmek ,sevilmek istiyor insan..Sevgi hakkedende guzeldir. Insallah herseyin hayirlisi.Zaman neler gosterir bilemeyiz.
 
Hatırlıyorum bundan bir buçuk sene önce ben de böyleydim. Etrafıma duvarlarımı örmüş, soğuk ve ilgisiz bakışlarımla, elimde gömüldüğüm kitaplarım ve kulaklığımla herkesi etrafımdan uzak tutmaya çalışırdım. Aslında kötü bir deneyimim yoktu ama o zamanlar depresyondaydım, herkesten korkar şüphelenir nefret eder olmuştum. Ama aşk beni bir gün aniden buldu ve hayatımın merkezine oturdu ne engelleyebildim ne durup düşünebildim. Allah da bana hayırlı mükkemmel birini verdi. Öyle ki beni kıskanıp sahiplenen ama aynı zamanda benim de bunu yapmama izin veren, bilirsiniz ki erkekler kadınlara rapor vermekten idare edilmekten hoşlanmazlar. Ama bunu bile seve seve kabul etti, beni git gide iyileştirdi ve en büyük mutluluğum oldu. Küçükken bir olay sonucu erkeklerden uzaklaşmış korkar olmuştum, tedavi görsem de bu korku hep kalmıştı. Bunu da aştı ve bana ulaştı saolsun.

Demem o ki korkmaya gerek yok, zaten olacaksa kendiliğinden elinizde olmadan öyle bir oluyor ki... Tek önemli nokta, inşallah Allah hepimizi hayırlı iyi ve anlayışlı insanlarla karıştırır. Hen güvenemeyiz belki ama, elbet bunu başaram insanlar da çıkıyor.
 
Hayatım boyunca erkeklerle tanışmaktan korktum. İyi niyetli olduklarına inanmakta zorluk çektim. Ve bu yüzden dualarım hep "Allah'ım lütfen şu liseden tanıştığı ile evlenen kızlardan olayım, bu tanıştığım erkek son olsun, hayatımda artık tek bir erkek olsun..." şeklindeydi. Şimdi maalesef yine aynı durumlara düşmek üzereyim. Umarım artık duam kabul olur. Umarım artık daha fazla erkekle tanışmak zorunda kalmam. Dilerim hepimizin gönlüne göre birisi olur artık.
 
Back
X