- 13 Mart 2015
- 4.335
- 8.013
- 358
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ya kendinize durust olun once.duzen saglamak vs bunlari gecelim.muzikten sakizdan rahatsizsaniz kibarca uyarirsiniz laf sokmadan.kiyafeti sizi ilgilendirmez.amirine sorumlu size degil herkes isini yapsinMüdür bey kimseyle kötü olmaz rahatsız oln benim sakız ve müzikten
uyardım yine aynı müzik üzerine de cikletYa kendinize durust olun once.duzen saglamak vs bunlari gecelim.muzikten sakizdan rahatsizsaniz kibarca uyarirsiniz laf sokmadan.kiyafeti sizi ilgilendirmez.amirine sorumlu size degil herkes isini yapsin
Kız sizin onunla uğraştığınızı düşündüğü için gıcık etme amaçlı da o şekilde davranıyor olabilir. Uyarmışsınız artık herhangi bir şey söylemeyin duymazdan geleceksiniz bir süre. O da sizi gıcık edemeyeceğini fark edince rahatsız olduğunuz davranışları sergilemeyi bırakacak.uyardım yine aynı müzik üzerine de ciklet
Tavırları böylee inadına ve ben bu durumdan rahatsızım.kavga edebilme potansiyelimiz var o sebeple minimum konuşuyorumKız sizin onunla uğraştığınızı düşündüğü için gıcık etme amaçlı da o şekilde davranıyor olabilir. Uyarmışsınız artık herhangi bir şey söylemeyin duymazdan geleceksiniz bir süre. O da sizi gıcık edemeyeceğini fark edince rahatsız olduğunuz davranışları sergilemeyi bırakacak.
Daha ilimli yaklasin bence basit seyler bunlar hayati zindan etmeyin kendinize takip da nacizane onerimKız sizin onunla uğraştığınızı düşündüğü için gıcık etme amaçlı da o şekilde davranıyor olabilir. Uyarmışsınız artık herhangi bir şey söylemeyin duymazdan geleceksiniz bir süre. O da sizi gıcık edemeyeceğini fark edince rahatsız olduğunuz davranışları sergilemeyi bırakacak.
Tikim var kötü müziğe ve ciklete.altında başkambişi aramayabda gerek yok.zaten kimseyle komuşmam işimi yaparımDaha ilimli yaklasin bence basit seyler bunlar hayati zindan etmeyin kendinize takip da nacizane onerim
Konu sahibi ben değilim :)Daha ilimli yaklasin bence basit seyler bunlar hayati zindan etmeyin kendinize takip da nacizane onerim
Müdür kimseyi uyarmaz ben rahatsız old için uyardım ama işe yaramıyorOrada sesli müzik dinlemesi,sakız cignemesi,kotla gelmesi ( bilmiyorum yasak mı ) doğru olmayabilir ,ama bunlari engelleyecek kişi siz değilsiniz...Eger yasaksa yetkili kişi uyarır zaten.Degilse de siz rahatsız olduğunuzu nazik bir dille belirtirsiniz.Tavriniz çok itici geldi,oda aynı iticilikle yapmaya devam etmiş sonuc olarak.
Siz iyi yaklaşın,iyi olun,nazik olun.Ayni şekilde geri dönüşünü de alırsınız.
Evde de aynı ailem bilir beni.takmadım gerçektenBence siz kıza takmışsınız, ayrıca herşeye tikim var diyorsunuz :)
Müziğe tiki olanı ilk defa duydum.Tikim var kötü müziğe ve ciklete.altında başkambişi aramayabda gerek yok.zaten kimseyle komuşmam işimi yaparım
Ne alakası var şimdi? Ben de iş yaparken müzik dinlerim kulaklıkla, müzik dinlerken iş yapılamıyor mu yani? Herkesin işi vatandaşla olmuyo, ben veri sistemlerindeyim, işim verilerle, raporlama yapmakla alakalı, Kuruma bir insan giremiyor dışardan gayet, müzik+çay+kurabiye eşliğinde çalışıyorum. Herkesin çalışma ortamı bir değil kiŞöyle yayılarak otursam amir görse kırk laf işitirim. (Memurum)
Maşallah sizin kurum pek gevşekmiş. İsteyen müzik açıyor, sakız çiğniyor.
Merak ediyorum işleri kim yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?