• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iş arkadaşım

Çok yargılayıcı karşında biri cak cak sakız çiğnerse inan rahatsız olacakaın.ben bende sorun olduğunu düşünmüyorum.ayrıca hiçkimse müzik dinlemesin herkesin tarzı farklı.keşke ortak yaşam kurallarını bilsek

İş hayatı böyle bişey değil yalnız.Sizinki ütopik bi durum asla olmayacak şeyleri bekliyosunuz.

Ben de karsimda cak cak cak sakiz cigneyen hastalara uyuz oluyorum ayrica odanin icinde bagira cagira telefonda konusan insanlara da sonra kapiyi acip pat diye iceri dalan erkeklere de vs vs bu uzar gider resmi kurumlarda nasil davranilmasi gerektigini hala ogrenmis degiliz ne calisan olarak ne de vatandas olarak
O yuzden sana tavsiyem gormezden gel uyarmissin ztn etkili olmamis keyfi bilir
Takma kafana yoksa tum gun kendini strese sokarsin.
İnadına yapıyo hapishane değilmiş orası falan.ne biçim sözler.anlamıyorum

ayy insallah yeni baslayacagim iş ortamında bana da boyle davranmazlar yaaa

arkadasim bi sakin ol .o kiz daha yeni geldi

ona yardimci ol

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmişanlamdım. Kamuda belli kurallar var. İşiniz düştüğünde "ordaki meğmur ağzında cakcak sakız çiğğniyoğğdu " diyorlar. Neyse Müdür falan yok mu o uyarsın.

gercekten 35 yasinda ve memurmusunuz?
Baska sorum yok
35 yaşlarında kadınlar benim ikinci ergenlik dediğim bir şey yaşıyorlar lise son sanıyorlar kendilerini çok garip bir hal ve tanıdığım annem dahil herkeste oldu oluyor

Takmadım gerçekten karşımda biri ciklet çiğneyince tikim var.müzik sevgisi kişisel ve o müziği dinlemek ısdırap.kimse müzik dinlemese de çalışsak.odada altı kişiyiz altı kişi de kendi sevdiği müziği açsa doğru olur mu
ona tikim var buna gıcığım şu sakız çiğnemiş bu şunu yapmış memursunuz allah aşkınıza sizin yerinizde olmak için kaç kişi sınavlarını vermeyi mülakatlardan geçmeyi bekliyor.süz mülakatlardan geçmişsiniz bravo ama insanlıktan sınıfta kalmışsınız bayan.!

Konu sahibine nasıl yüklenilmiş şok oldum:110:.ise baslar başlamaz gayet rahat sakız çiğneyen, herkesin içinde yüksek sesle müzik acan kişinin kimsenin yardımına ihtiyacı yoktur zaten. Hemen alışıp rahat davranmaya başlamış belli. Neden hemen kıskançlığa getirilmiş anlamadım sakız falan bir yana da herkesin duyacağı şekilde arabesk müzik açmak da hoş değil.

Neyse konu sahibi bence sen uyarma. Uyaracaksa yönetici uyarsın.

Konu sahibine nasıl yüklenilmiş şok oldum:110:.ise baslar başlamaz gayet rahat sakız çiğneyen, herkesin içinde yüksek sesle müzik acan kişinin kimsenin yardımına ihtiyacı yoktur zaten. Hemen alışıp rahat davranmaya başlamış belli. Neden hemen kıskançlığa getirilmiş anlamadım sakız falan bir yana da herkesin duyacağı şekilde arabesk müzik açmak da hoş değil.

Neyse konu sahibi bence sen uyarma. Uyaracaksa yönetici uyarsın.
Masamı değiştiricem yakındanyoksa dayanamam ben buna imkanı yok

Her zaman her yerde olduğu gibi yeni gelenler insanlarımızın bir takıntısı var neden se anlamıyorum yazık size değil bence okiza Allah tan sizin çalışanıniz değil bir ustunlugunuz yok yani siz uyaramazsiniz ondan önce orda olmanız buna hak sahibi olmanız anlamına gelmez amiriniz uyarır tezat bir hareket i varsa illa göze batar merak etmeyin...

uyardım yine aynı müzik üzerine de ciklet
burdaki arkadaşların aksine ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı dert bende de vardı, ben üst üste sakız konusunda ciddi uyardım ve en sonunsusunda da cidden sinirli bir şekilde uyardım sonra kesildi Allaha şükür, insanların hayasızlıklarını çekmek zorunda değilsiniz, ayrıca böyle şeyler patronların umrunda bile olmaz, siz uyarmaya devam edin bence,toplum kurallarını bilmiyorsa öğrensin

Laf sokmuyorum başıma gelen olayı anlattım ne yapılmaması gerektiğini öğrensin ayrıca ben herşeyi söylemeli miyim onu yap bunu yapma.ayrıca kot pantalonla da gelior işe
Tamam otekilerinden rahatsız oluyorsunuz ama kottan size ne bence kıskançlık yapıyorsunuz çok itici tavır

konu sahibi neden bu kadar eleştirilmiş ve yadırganmış anlam veremiyorum. olayın kamu kurumuyla da alakası yok. toplu yaşam kurallarına uymayan biriyle aynı ortamda yaşamanın zorluğu mevzu. sabah sekiz bucuk akşam beş bucuk mesaısıne kadar da takdir edilmeli ki saatlerce ailenizden daha çok o dairede vakit geçiriyosunuz. konu sahibi de rahatsızlıgını paylaşmış. konu yaş mevzusuna kadar gelmiş hayret dogrusu. konu sahibi söylediklerine gelecek olursam da malesef yapacağın birşey yok katlanacaksın. yer değiştirmek kolay değil üstelik gerek de yok bence. kibarca her seferinde rahatsız oldugunuzu söyleyin.

not: bikaç şeyi yeni okudum. kot pantolonla geliyosa sizene? çok rahatsızsanız bimere şikayet edin çocuk gibi davranmanın da luzumu yok.

35 yaşlarında kadınlar benim ikinci ergenlik dediğim bir şey yaşıyorlar lise son sanıyorlar kendilerini çok garip bir hal ve tanıdığım annem dahil herkeste oldu oluyor

Bnde bu tepkinizi anlamadım 35 yaşında neden memur olunmasın?
Vera_mihrima Vera_mihrima ironi yaptim ama sizede aciklayayim
Sordum cunku memursa belirli bir egitimden gecip bazi sinavlar vermis olmasi lazim ki iclerinde Turkce de var
Dusuk cumle ofke kontrolu yansitilmis ve duzeltme geregi dahi hissedilmemis cogu yerde okurken kendinizin tamamladigi bir metin okudum ben.Memurlar gunluk yasamin getirdigi resmiyeti istemedende olsa ellerinde olmadan kelime secimi ile gosterirler yazida onu gormedim

Memurmusunuz dedim cunku kurumlarda ast ust iliskisi vardir kimseyi is arkadasi kurum disi adi altinda uyaramaz yani bayanin kot giymesi muzik dinlemesi sakiz cignemesi icin baskici bir turuma giremeyecegini hatta israr ederse mobinge girecegini bunun icin zaten sef ve mudurlerin oldugunu bilmesi gerekir.

35 yasindamisiniz dedim o yasta bir bayan artik kallavi is hayatindadir, ortak calisma alanlarinda cay kahve muhabbetininde usulunu bilir,ciklet cignemeninde ,evden arada getirilen kek borek ikram usulunude , artik insan davranislari ve basetme konusunda daha tecrubelidir
Devrik cumlelerle histeri kusma geregi pek duymaz

35yasinda kurum calisani bir bayan sefi ve ustu ile irtibatini kullanir artik bazi seyler oturmustur is arkadasi bolumarasi iliski dolayisiyla kisiden ziyade kurumu baz alir

22 yasida tavri takinmaz

Sonucta benim inanasim gelmedi sordum
Konusuna gelincede sorunun kendisinde oldugunu dusunuyorum,ya kiz guzel ya cok iyi iletisimli, dagdan geldi bagdakini kovacak psikolojisi ile herseye takmis (her ise yeni baslayana ,onceki kidemli ayni gorev grubundakiler tarafindan birkac gun beslenir bu duygu benimmmm coplugummmm olayi)
Zaten yazimdaki ciglik ve uslup ifade gercek hayatindada varsa iliskiler sikintilidir

E kendin kasindin simdi uzun uzun oku:deli:

melekeda melekeda benimde tam tersi gozlemlerim.Cevremde yas alma ile birlikte artik ciğlik bitmis, saflik bitmis ,yasamin cetin yollarimda seke seke yurumeyi ogrenmis,eskiden kiyamet kopardigi seylere takilmayan amannn o neki salla deyip gecen , cok daha tecrubeden zekilesmis kadinlar var

Sizin dediginizi daha cok 60 ve uzeri tontislerde gozlemliyorum ben, direk cocuklasiyorlar ve 2yas inadina,sendromuna donuyorlar

Son düzenleme:
Vera_mihrima Vera_mihrima ironi yaptim ama sizede aciklayayim
Sordum cunku memursa belirli bir egitimden gecip bazi sinavlar vermis olmasi lazim ki iclerinde Turkce de var
Dusuk cumle ofke kontrolu yansitilmis ve duzeltme geregi dahi hissedilmemis cogu yerde okurken kendinizin tamamladigi bir metin okudum ben.Memurlar gunluk yasamin getirdigi resmiyeti istemedende olsa ellerinde olmadan kelime secimi ile gosterirler yazida onu gormedim

Memurmusunuz dedim cunku kurumlarda ast ust iliskisi vardir kimseyi is arkadasi kurum disi adi altinda uyaramaz yani bayanin kot giymesi muzik dinlemesi sakiz cignemesi icin baskici bir turuma giremeyecegini hatta israr ederse mobinge girecegini bunun icin zaten sef ve mudurlerin oldugunu bilmesi gerekir.

35 yasindamisiniz dedim o yasta bir bayan artik kallavi is hayatindadir, ortak calisma alanlarinda cay kahve muhabbetininde usulunu bilir,ciklet cignemeninde ,evden arada getirilen kek borek ikram usulunude , artik insan davranislari ve basetme konusunda daha tecrubelidir
Devrik cumlelerle histeri kusma geregi pek duymaz

35yasinda kurum calisani bir bayan sefi ve ustu ile irtibatini kullanir artik bazi seyler oturmustur is arkadasi bolumarasi iliski dolayisiyla kisiden ziyade kurumu baz alir

22 yasida tavri takinmaz

Sonucta benim inanasim gelmedi sordum
Konusuna gelincede sorunun kendisinde oldugunu dusunuyorum,ya kiz guzel ya cok iyi iletisimli, dagdan geldi bagdakini kovacak psikolojisi ile herseye takmis (her ise yeni baslayana ,onceki kidemli ayni gorev grubundakiler tarafindan birkac gun beslenir bu duygu benimmmm coplugummmm olayi)
Zaten yazimdaki ciglik ve uslup ifade gercek hayatindada varsa iliskiler sikintilidir

E kendin kasindin simdi uzun uzun oku:deli:

melekeda melekeda benimde tam tersi gozlemlerim.Cevremde yas alma ile birlikte artik ciğlik bitmis, saflik bitmis ,yasamin cetin yollarimda seke seke yurumeyi ogrenmis,eskiden kiyamet kopardigi seylere takilmayan amannn o neki salla deyip gecen , cok daha tecrubeden zekilesmis kadinlar var

Sizin dediginizi daha cok 60 ve uzeri tontislerde gozlemliyorum ben, direk cocuklasiyorlar ve 2yas inadina,sendromuna donuyorlar
Mantıklı evet :KK16:

Back
X