- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.229
- 133
- Konu Sahibi SpamKutusu
-
Kaygı seviyesi yüksek biriyim iş de zor olunca nasıl olacak bilmiyorum..İşi tam kavradığında kontrol etme güdün ortadan kalkacak merak etme
Çalışma hayatını pek sevmiyordum ben ama artık cidden böyle işe gitmek istemiyorumAşırı stres olur yanlış bir şey yapmamak adına defalarca kontrol ederdim ayaklarım geri geri giderdi :)
Bunu nasıl beceriyorsunuzgözden kaçırdığım ya da yanlış yorumladığım en ufak şey çok büyük kayıplara yol açabilir ama inanın eski stresten eser kalmadı.
Açıkçası girdiğim kurumdaki çalışan herkesi üstün yetenekli ve çok zeki olarak düşünürdüm. İçeri girince aslında öyle olmadığını gordum benden daha zeki olmadıklarını hatta bir çoğundan daha zeki olduğumu fark ettim. Bu özgüven asıl beni rahatlatan şey oldu. Onlar yapıyor ben niye yapmayayım diye düşündüm üstesinden geldim sukur. Benden yıllar önce girenlerin istediği pozisyona geldim birkaç senede. Dilerim siz daha iyi yerlere gelirsiniz.Çalışma hayatını pek sevmiyordum ben ama artık cidden böyle işe gitmek istemiyorumsanki hiç öğrenemeyeceğim gibi ki 1 ay oldu sayılır hala aynıyım
Bunu nasıl beceriyorsunuz
İşinizin patronu değilseniz eğer mesai bitince kafanizdan atin geri kalanlari. Birakin patronunuz halletsin. En kotu ne olabilir yahu ? Kaygi bozuklugu olusturuyorsunuz kendi kendinize. Bir sure sonra alisip bugunlerinize guleceksiniz nitekim.Arkadaşlar merhaba.
Çokkkkkk uzun bir aradan sonra işe başladım. Ama görece zor ve karışık bir yer( ya da bilmiyorum alışırsam karışık gözükmez mi?) Ancak çok zorlanıyorum, hep hata yapacağım korkusu basıyor beni ve hata da yapıyorum. Bir şey yapsam 4 5 kere kontrol ediyorum. Cumadan bir şey yaptıysam tüm hafta sonu onu düşünüyorum. Çok kaygı doluyum. Bu durum beni çok zorluyor. İşinin başlarında benim gibi olup daha sonra kendisini düzeltebilen var mı? Ya da bir tavsiyesi olan? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Çok teşekkür ederimAçıkçası girdiğim kurumdaki çalışan herkesi üstün yetenekli ve çok zeki olarak düşünürdüm. İçeri girince aslında öyle olmadığını gordum benden daha zeki olmadıklarını hatta bir çoğundan daha zeki olduğumu fark ettim. Bu özgüven asıl beni rahatlatan şey oldu. Onlar yapıyor ben niye yapmayayım diye düşündüm üstesinden geldim sukur. Benden yıllar önce girenlerin istediği pozisyona geldim birkaç senede. Dilerim siz daha iyi yerlere gelirsiniz.
Sonradan başıma bela olabilirYanlış yapsanız en fazla ne olabilir ki ?
Üstüme çok iş veriliyor, kafam karışıyor, dağınıklık ve her şey birbirine giriyor. Belki de özgüvenim yok o yüzden böyleyim bilmiyorum nasıl aşılabilirolmayı deneyin. Herkes ilk başta bilmediği bir işte gerginlik yaşar. Yapanlar nasıl yapıyorsa siz de yaparsanız. Hiç bir eksiğiniz yok. Ki yeni girdiğiniz için tolere edilebilir bir durum yanlış yapmanız.
Yarın daha kafanız rahat bir şekilde işe gidin. Yanlış yapsanız bile tedirgin olmayın. O duyguyu aşabilirseniz çorap söküğü gibi gelecek gerisi.
evet çok stresliyim günlerdir kendime çok zarar veriyorum farkındayım ama engel olamıyorumİşinizin patronu değilseniz eğer mesai bitince kafanizdan atin geri kalanlari. Birakin patronunuz halletsin. En kotu ne olabilir yahu ? Kaygi bozuklugu olusturuyorsunuz kendi kendinize. Bir sure sonra alisip bugunlerinize guleceksiniz nitekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?