Yeni iş ve evlilik ve ben karar veremiyorum :)

gelpisipisipisiii

hazırlıklar :)
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
140
48
merhaba kızlar...

şöyle ki şu an çalıştığım işimde sabah 7 de servise biniyorum akşamda servisten inip eve gitmem 7.30u buluyor cumartesi de yine eve gitmem 2 yi buluyor iş yerim merkeze çok uzak.. tabi şimdi sıkıntı yok eve gidiyorum yemeğim hazır:)
ama 2 ay sonra evleniyorum ve iş saatleri beni çok yoracak biliyorum. başka bir yerle görüştüm. orada da saatler sabah 11 akşam 7 fakaaat hafta sonu calışcam ayda bir kere hafta sonu izin alabilcem onun dışında izin günüm hafta içi. acaba evlenince böyle çalışmakta zor olur mu...
eşimde akşam 7 gibi çıkıyor beni alabilecek. kendi işi olduğu içinde saatlerini bazen bana uydurabilir gibi geliyor.
hafta sonu çalışmak çok mu kötü sizce yaa:KK43::KK43:

zaten evlilik hazırlıkları çok stresli bide böyle kararsız kaldım yardım edin lütfen o_O

o çalışıyor cumartesi zaten akşama kadar çalışıyor pazar günü evde ama... kış aylarında benim hafta içi iznimde evde olma ihtimali var ama yazın zor hatta bazen pazar bile çalışıyor yazın

eğer öyleyse hafta sonu çalışmak zor olmaz diye düşünüyorum. eğer hafta sonu evde olsaydı ve siz çalışsaydınız çok zor olurdu iki taraf içinde

Başka iş bak kendine şuan görüştüğün firma dışında bak iş bulursun bana kalırsa :KK49:

iş bulmak çok sıkıntılı ya ben de bu konuda çok şanssızım galiba aylarca iş aradım burayı buldum şimdi sürekli iş görüşmesine çağırıyorlar... mağazacılık uzmanlığım aslında mağaza müdürü idim ama mağazam kapandı. şimdi gelen tekliflerde o alanda doğal olarak ve çoğunda hafta sonu var sadece bu işte ayda bi kere iznim olacak oda benim ısrarımla olan birşey :KK54:

merhaba kızlar...

şöyle ki şu an çalıştığım işimde sabah 7 de servise biniyorum akşamda servisten inip eve gitmem 7.30u buluyor cumartesi de yine eve gitmem 2 yi buluyor iş yerim merkeze çok uzak.. tabi şimdi sıkıntı yok eve gidiyorum yemeğim hazır:)
ama 2 ay sonra evleniyorum ve iş saatleri beni çok yoracak biliyorum. başka bir yerle görüştüm. orada da saatler sabah 11 akşam 7 fakaaat hafta sonu calışcam ayda bir kere hafta sonu izin alabilcem onun dışında izin günüm hafta içi. acaba evlenince böyle çalışmakta zor olur mu...
eşimde akşam 7 gibi çıkıyor beni alabilecek. kendi işi olduğu içinde saatlerini bazen bana uydurabilir gibi geliyor.
hafta sonu çalışmak çok mu kötü sizce yaa:KK43::KK43:

zaten evlilik hazırlıkları çok stresli bide böyle kararsız kaldım yardım edin lütfen o_O
sanırım özel sektörsün yine iyi 2ye kadar çalışıyormuşsun ben 4.30 5 e kadar çalışıyorum her işimde yetişiyor pratik bir insansan sorun olmaz :KK14:alternatif bir iş imkanın varsa tabiki kullan bence

ne kadar düzensiz saatler böyle sorması ayıptır işin nedir?

şimdi yemekler hazır olsa bile yine yorucu gibi çalışma saatleri gerçekten kötü evliyken baya fededarlık yapıcak eşin sabırlı bir olsa bari

ne kadar düzensiz saatler böyle sorması ayıptır işin nedir?

şimdi yemekler hazır olsa bile yine yorucu gibi çalışma saatleri gerçekten kötü evliyken baya fededarlık yapıcak eşin sabırlı bir olsa bari

şuan yaptığım iş yönetici asistanlığı... teklif edilen iş ise mağaza müdürlüğü :KK1:
normalde idare eder beni daha öncede mağazada çalışıyordum ama işte evlenince işler değişir mi bilemiyorum çook zorr:KK61:

ama genelde pazar evde işte o da emin olamıyor ki ben zaten kararsızım... gündüz evde olmak çok cazip geliyor sadece :KK70:
genelde pazar evdeyse zor olur ya insan hafta içi zaten fazla vakit geciremiyor özlüyor bi de o evde sen işte çok zor olur. ben ilk evlendiğim zaman eşim sadece pazartesi günleri izinliydi bende hafta sonu cok sıkıntı oluyodu cok üzülüyordum yalnız hissediyordum kendimi

Haftasonu sakın ha sakın çalışma.
Ne kendine, ne evine, ne eşine vakit ayıramazsın. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum 1 pazar yetmiyor :/
En azından cumartesi evine erken gidersin. Ev işlerini yemek fln fişman onları bitirir pazar eşinle sana kalır.

hepimiz o saatlerde çaılışıyoruz

alışıyor ınsan ya takma kafana bir gün yemek yok dıyor tartışıyorsun 2 gün sonra sonra oda alışıyor
zaten evlenince epey bır zaman davetler fılan oluyor aileller eve çağırıyor heveslenip

işin iyiymiş hafta sonusu olmalı bir insanın bence
ben bu yüzden hafta içi daha uzun çalışıyorum ama cumartesı pazar tatil.

genelde pazar evdeyse zor olur ya insan hafta içi zaten fazla vakit geciremiyor özlüyor bi de o evde sen işte çok zor olur. ben ilk evlendiğim zaman eşim sadece pazartesi günleri izinliydi bende hafta sonu cok sıkıntı oluyodu cok üzülüyordum yalnız hissediyordum kendimi

Sende haklısın ben olsam bende sinir olurdum :KK43:

Haftasonu sakın ha sakın çalışma.
Ne kendine, ne evine, ne eşine vakit ayıramazsın. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum 1 pazar yetmiyor :/
En azından cumartesi evine erken gidersin. Ev işlerini yemek fln fişman onları bitirir pazar eşinle sana kalır.

Keşke cumartesi calismasam bende yqaöyle bir şansım olsa hiç çıkmam işten kendimi suan çok yorgun hissediyorum belkide o yüzden diğer is cazip geliyor ne bilim ya :KK43:

hepimiz o saatlerde çaılışıyoruz

alışıyor ınsan ya takma kafana bir gün yemek yok dıyor tartışıyorsun 2 gün sonra sonra oda alışıyor
zaten evlenince epey bır zaman davetler fılan oluyor aileller eve çağırıyor heveslenip

işin iyiymiş hafta sonusu olmalı bir insanın bence
ben bu yüzden hafta içi daha uzun çalışıyorum ama cumartesı pazar tatil.

Evet bende düşünüyorum yani çevremdeki herkes hafta sonu evde ben olmazsam o da skntı tabii
pratik olmaya caliscam o zaman baska sansm yok gibi

Sende haklısın ben olsam bende sinir olurdum :KK43:

Keşke cumartesi calismasam bende yqaöyle bir şansım olsa hiç çıkmam işten kendimi suan çok yorgun hissediyorum belkide o yüzden diğer is cazip geliyor ne bilim ya :KK43:

Evet bende düşünüyorum yani çevremdeki herkes hafta sonu evde ben olmazsam o da skntı tabii
pratik olmaya caliscam o zaman baska sansm yok gibi
niye bu kadar kasıyorsun ki kendini
kendine eş mi alıyor arkadaş yoksa kölemi boşver gençliğinin tadını çıkar

X