Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatımda ilk kez çalışıyorum canım nolur yanlış anlama bilmiyorum ilk günüm sadece paylaşmak istedim ben de eşitlikçi biriyim ama beni herkes vazgeçirmeye çalışıyor tıp okuyorum diye. Yanlış fikrim olsa hiç başlamazdım
Tıp okuyorsun ama mezun değilsin, öğrencisin hala. Tıp öğrencisi ama inşaatta çalışan bir çocuk düşüp öldü, haberlerde görmedin mi? O çocuk da amelelik yapıyordu işte o da tıp öğrencisiydi yazık garibim. Ben psikoloji mezunuyum öğrenciyken evlere gidiyordum oyun ablalığı yapmaya. Her işte çalışabilirsin, çalışmaktan utanma.
ha bir de ilk iş zor olur. ben ağlaya zırlaya gider gelirdim. rahmetli babam işe gelemedi derdi. neyse öyle böyle 2 yılda alıştım. kardeşim de tıp okuyor. intörn (nasıl yazılır bilemedim ) bu yıl. hiçbir şey zor değil de insanlarla uğraşması ne zormuş ya sekreterim olur di mi abla böyle her şeyle ben uğraşmam diyor