Burada üyeliksiz sürekli soru okuyordum ama sorunum olunca bende bir konu açıyım dedim. Biraz uzun olacak kusuruma bakmayin. Bu hafta diş hekiminin yanında ise başladım. Ama çok garip gelen şeyler hocayla birlikte çalışırken yaptığı aşamaları asla anlatmıyor. Hasta başında soru sormak istemediğim için bende sormaya çekiniyorum. Onun dışında hasta yokken hep soruyorum ediyorum ama yarım ağız cevap alıyorum. Tedaviye başlamadan önce sana bütün aşamaları anlaticam diyor tedaviye başlıyoruz hocadan çıt çıkmıyor. 3 gün oldu başlayalı ama alışamıyorum bir türlü aynı tedavi tarzında olan hastalara sürekli farklı malzemeler kullanılıyor hani bunlar bana anlatilsa gene aklımda tutacağım ama ne anlatmasi var ne de sorduğum da düzgün cevap verilmesi var haliyle öğrenemiyorum bir türlü. Acil elemana ihtiyacımiz var gel hemen başla diyen kendisiydi ama sanki o beni almamışta ben kendimi zorla aldirmisim gibi bir tavır var. 1 aylik yol paramı hesapladim 700 lira tutuyor yol parası vs vermiyorlar maaş asgarı ücret buda kafamı karıştırıyor. Bırakmak ve bırakmamak konusunda kafam çok karışık ne yapmalıyım öncesinden böyle olan sonra işine alışan var mı bana nasıl bir yol gösterirsiniz.