Yeni işim ayrilmali miyim?

Bana verdiğiniz maaş + sigorta çok geldi. Senelerdir personel çalıştıran biriyim. Yemek, bulaşık yok diyorsunuz. Kişisel ihtiyaçlara anneniz de yardım ediyormuş. Ee bakıcı ne yapıyor o zaman?

Size 15.000 TL nin çok gelmesi de bana ilginç geldi. Hasta bakımı kolay mı?

hanımefendi yarının kahvaltısını hazırlayıp mı ayrılacaksınız cidden ya? gerçek mi bu? ayrılacaksınız şimdiden gidin ne diye yarın ki misafirlerini de bekliyorsunuz

Size 15.000 TL nin çok gelmesi de bana ilginç geldi. Hasta bakımı kolay mı?
Hasta bakımı kolay demedim. Ortada hasta bakımı göremedim. Banyo temizlik ihtiyaçlarına annem de yardım ediyor demiş yorum sahibi. Ayrıca sektörü biliyor musunuz bilmiyorum. Çoğu bakıcı 15-20 bin arasına çalışıyor şu an (yatılı, hastanın tüm kişisel işleri yemeği vb. dahil) Büyük çoğunluğu da yabancı ve kaçak çalışıyor. Bu nedenle sigorta da olamıyor. Ha dolar arttıkça fiyat yükselir tabi ona bir şey diyemem.

Bana verdiğiniz maaş + sigorta çok geldi. Senelerdir personel çalıştıran biriyim. Yemek, bulaşık yok diyorsunuz. Kişisel ihtiyaçlara anneniz de yardım ediyormuş. Ee bakıcı ne yapıyor o zaman?
Olur mu çok iyi bir fiyat hasta bakanlar 25 den aşağı bakmiyolar özellikle felçli ya da alzheimer gibiyse fiyat az olmuyor ortalamanın altında veriyolar bazı yardımcılar sadece hastalarına yemek yapanda var ama diğer işlere karismazlar sürekli hastayla ilgilenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…