- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.395
- 88
Yani ne yaptınız kurtulmak için profesyonel destek alıyor musunuz?!Siz benim 5 yaşından 30 yaşına kadar neler yaşadığımı bilseydiniz... Bu şekilde konuşmazsınız. Hala annem olsun çevremdekiler olsun bana her konuda eksik hissettirdikleri için bu bir anda çözülecek değil travmam var ve yıllarca bana kendimi eksik hissettirdikler.
Kendileri akıllı ve ben aptalım onlara göre yıllarca sadece onların aklını muhtaç hissetirdiler. Ben yıllarca eksiğim yetersizim diye kendime olan öz güvenim kalmadı benim. Bir iş yerinde eleştiri aldığımda nasıl çözüm bulucam bunu bile bilmiyorum. Bana kendimi düşman ettiler kendi çevrem bunu yaparsa yetişkin olunca el insanları neler yapar canımı okur tabi ki...... Travmalarım travmatik beyin bir anda iyileşmez zaman alıcak tabiki çevremdekilere öfkeli olucam bilerek yada bilmeyerek hayatımı mahvettiler bana kendimi düşman ettiler. Ben bir işe girersem orada ezerler beni diye hayatımı yaşamaktan vazgeçtim...
Sürekli birinin aklına muhtacım gibi inandırdılar beni ben bu travmadan nasıl uyanıcam...