Yeni kedi derdiii!

Omurboyubirkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
405
98
48
İstanbul
Meraba kızlar benim derdim kedilerim, şöyle ki benim 4 tane kedim vardı. Bi tanesi geçen ay yaşlı oldugu için eceliyle vefat etti. Ölen kedim varken eve bi sürü kedi gelip gitti hiç birine gık demedi. Böyle bişeyle ilk defa karşılaşıyorum.Evde üç tane kedim kalmıştı birini kör diye almıştık yavruyken, kör kedim 1 yaşındayken başka kedi bulduk araba motorunda 2 gün kalmıştı çok kötü haldeydi tabi öyle olunca çok şımarttık, o daha 2 aylıkken başka kedi bulduk onuda aldık onunda bacagı sakattı ( iyileşti çok şükür) biz bu kedileri çok kötü halde buldugmuz için hep çok şımarttık. Çok şımarıklar aşırı derecede.

Gelelim asıl konuya biz pazar günğ bahçede iki yavru kedi bulduk. Bunları annesi bi bahçeye dogurmuş, ev sahibide bahceyi kirletiyolar diye kedileri kapının önüne koymuş iki tane minnacık kediyi. Mahalledeki çocuklarda bizim binanın bahcesine koymuşlar biz kedilere hep mama beriyoruz diye. Bizde o sıra kedileri görüp aldık merdiven altına onlara yer yaptık sıcak su torbası koyduk üşümesinler diye falan gece bahçede merdiven altında yattılar. Sabah 6 gibi annem açıkmışlardır diye mama vermeye gidince bi bakıyo ki bi tanesini köpekler parçalamış. Diğeri saklanıp kurtulmuş. Kurtulan yavruyu eve getirdik bakıyoruz suan ama diğer iki kedim ( kör olan bişey yapmıyo) o iki şımarık kedim yavru kediyi hep şıkıştıyolar yanına gelip vurmaya çalışıyolar alışsınlar istiyorum ama çok şımarıklar kızıyolar hep yavruya. Başka birine vermeyide istemiyoruz yavruyu çünkü annem kardeşi için çok ağladı vicdan azabı oldu niye ikisini merdiven altına koyduk keşke ikisini birden alsaydık diye o yüzden kimseye veremeyizde. O iki kedime napmak lazımda yavruya alışsınlar. Kedisi olanlardan öneri bekliyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba, kedilerin yeni kediye tepki göstermesi çok normal, şımarıklık diye düşünmeyin. Yavrunun odasını ayırın, sizin gözetiminizde her gün birkaç dakika görüşsünler. Yavrunun üzerine bi kumaş sürüp büyük kedilere koklatın, kokusuna alışsınlar. Çok tedirgin olmuştur onlar şimdi. Birkaç haftaya kadar alışacaklardır. Bizim ilk kedimiz yeni kediye 3 günde alışmıştı...

Merhaba, kedilerin yeni kediye tepki göstermesi çok normal, şımarıklık diye düşünmeyin. Yavrunun odasını ayırın, sizin gözetiminizde her gün birkaç dakika görüşsünler. Yavrunun üzerine bi kumaş sürüp büyük kedilere koklatın, kokusuna alışsınlar. Çok tedirgin olmuştur onlar şimdi. Birkaç haftaya kadar alışacaklardır. Bizim ilk kedimiz yeni kediye 3 günde alışmıştı...

Zaten biz işteyken kedi benim odamda kalıyo dün akşam kedi yorgan altında yatıyodu yanından geçerken bile kokusunu alıp dövmeye çalışıyolar. Şımarıklar çünkü mesela dün o dövmeye çalışan kedime kızdım sonra yavruyu yanına koydum ben kızınca hiiiiç bişey yapmadı yavruya beş dakka sonra sevince yine hırçınlaştı

En gec bir haftada alisirlar.Bizim de iki tane kedimiz vardi , birgun esim yavru bir kedi buldu , tirnaginin teki yoktu digeri ters donmus ve yaraliydi, gozleri bembeyaz akmis kurumusdu.Ben hemen veterinere goturdum tedavisine basladik.Niyetimiz iyilesince yuva bulmakdi ama vermeye kiyamadik .Simdi 4 yasinda oldu Zeytinimiz.
Allah razi olsun sizden bir cana sahip cikmissiniz.

En gec bir haftada alisirlar.Bizim de iki tane kedimiz vardi , birgun esim yavru bir kedi buldu , tirnaginin teki yoktu digeri ters donmus ve yaraliydi, gozleri bembeyaz akmis kurumusdu.Ben hemen veterinere goturdum tedavisine basladik.Niyetimiz iyilesince yuva bulmakdi ama vermeye kiyamadik .Simdi 4 yasinda oldu Zeytinimiz.
Allah razi olsun sizden bir cana sahip cikmissiniz.

Hemen alışsınlar istiyorum. Çünkü hep kardeşiyle yatmaya alışmış şimdi tek kaldı çok üzülüyorum. Hemen alışsalar birlikte sarılıp uyurlar annesini arıyo garibim hiç değilse bizim kediler annelik yapardı. bugün 3. Gün artık beklicez bi hafta napalım :(

Ikinci ve ucuncu kedimizi buldugumuzda miniciklerdi.Anne sicakligini ariyorlardu ve geceleri benimle uyuyorlardi.
Zeytinim bazi geceler hala aramizda yatar.

Ikinci ve ucuncu kedimizi buldugumuzda miniciklerdi.Anne sicakligini ariyorlardu ve geceleri benimle uyuyorlardi.
Zeytinim bazi geceler hala aramizda yatar.

Ayy ben uyurken çok deliyatarım ezerim diye korkuyorum yanıma almak istemiyorum.hoş yataga tırmanıp yine yanımda yatıyo ama gecede 5 kere kalkıp bakıyorum öldümü acaba ezdim mi uyurken diye. Uyanmak sorun değilde her uyandıgımda bulana kadar çok korkuyorum ya.

Ben de deli yatarim gece yorgan elli kere yer degistirir:)
Bazen Zeytinim rahati bozulmasin diye kolumu bile kipirdatmiyorum .
Siz gene de yaniniza alin , azcik dikkatli olmaya calisin.

Ben de deli yatarim gece yorgan elli kere yer degistirir:)
Bazen Zeytinim rahati bozulmasin diye kolumu bile kipirdatmiyorum .
Siz gene de yaniniza alin , azcik dikkatli olmaya calisin.

Almıyorumda kendi gelip yatıyo zaten muzur :) o minik boyuyla nasıl çıkıyo yataga bilmiyorum :) bu akşam alim bakim inşallah ezmem :)

Back
X