Yeni Keşfettim.

Kafan karıştı dimi.

Bunun taktik olduğunu ima ederek yaptığı şeyleri senin gözünde masumane taktık cabası haline getiriyor olabilir. Yani yediği bklari hafifletmek için.

Inan ma canım. Kesinlikle yeme bunları.

Bırak köpek gibi sürünsün.
Ve evet kaçan kovalanir. Bu hep böyledir.

Sen bak kendini geri çek biraz kapına bile gelir . ama gelmesin tabi hoş değil.

Bi insani en çok ne üzer biliyor musun. Değersiz hissetmek. Burdan yürü sen

Kafan karıştı dimi.

Bunun taktik olduğunu ima ederek yaptığı şeyleri senin gözünde masumane taktık cabası haline getiriyor olabilir. Yani yediği bklari hafifletmek için.

Inan ma canım. Kesinlikle yeme bunları.

Bırak köpek gibi sürünsün.
Ve evet kaçan kovalanir. Bu hep böyledir.

Sen bak kendini geri çek biraz kapına bile gelir . ama gelmesin tabi hoş değil.

Bi insani en çok ne üzer biliyor musun. Değersiz hissetmek. Burdan yürü sen
Teşekkür ederim yorumunuz için.Ve evet herkes kaçan kovalanır dediğine göre bunun doğruluk payı var demek ki.

hayatı ve ılıskıyı yoran seyler bunlar . ama her erkek aynı ya bana da sevgılım oyle demıstı ve suan 6 gunden berı konusmuyoruz. ya taktık uyguluyor ya da baska bısey var. benımle bukadar gun konusmamayı kabul eden bırı suan gelse nolurkı zaten. ergen ergen tavırlar ya. bende umursamıyorum bakalım gelecekmı

hayatı ve ılıskıyı yoran seyler bunlar . ama her erkek aynı ya bana da sevgılım oyle demıstı ve suan 6 gunden berı konusmuyoruz. ya taktık uyguluyor ya da baska bısey var. benımle bukadar gun konusmamayı kabul eden bırı suan gelse nolurkı zaten. ergen ergen tavırlar ya. bende umursamıyorum bakalım gelecekmı
Ne dedi sevgiliniz size?

Taktiklerle ne zamana kadar sürdürmeyi düşünüyorsunuz bu ilişkiyi, gerçek ilişkide taktik olmaz kendinizi kandırmayın bence :kahve:

Ne dedi sevgiliniz size?

ortada hıcbısey yokken, hersey guzel gıderken yalnız kalmak ıstıyorum ve sonra da sunları ekledı. gızem erkeklerı cekermıs karsındakı ınsanı yuzde yuz cozsen gızem kalmaz ve ılıskıler genelde bıter dedı ayrıldık galıba bılmıyorum 1 hafta oldu konusmayalı. bundan sonra gelse nolurkı benı kırdıktan sonra onemı yok gelse de artık.

Teşekkür ederim.Açıkçası peşimden koşsun istiyorum.Ben nasıl onun peşinde koşuyorsam o koşsun şimdi:)
Bazı arkadaşlar sevgide taktik falan olmaz diye yorum yapmışlar, bazıları sana taktik için yol göstermiş. Sen ilk grubu hiç dikkate almamışsın, derdin taktik öğrenip çocuğu peşinden koşturmak. Klasik ergen flortu sizinki. Boşver bu işleri, zamanı var daha. Derslerine daha çok yoğunlaş

ortada hıcbısey yokken, hersey guzel gıderken yalnız kalmak ıstıyorum ve sonra da sunları ekledı. gızem erkeklerı cekermıs karsındakı ınsanı yuzde yuz cozsen gızem kalmaz ve ılıskıler genelde bıter dedı ayrıldık galıba bılmıyorum 1 hafta oldu konusmayalı. bundan sonra gelse nolurkı benı kırdıktan sonra onemı yok gelse de artık.
Peşinden koşturmak istiyor bence.Kanmayın.

Back
X