- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi?Demek ki uyguluyorlar bu taktiği.Bir arkadaşım(erkek) demiştiki kaçan kovalanır gitmek istiyorsa defol git diceksin o zaman kıymetli olursun demişti
Hem de çok güzel uyguluyorlar.Onlar bizden daha kurnaz buna emin ol.Sana soğuk davranarak hep seni elinde tutmaya çalışıyor. Çok ilgi göstermemek onların sihirli anahtarı. Bazen bilinçli yapıyorlarGerçekten mi?Demek ki uyguluyorlar bu taktiği.
Peki bu taktiklerini ters yüz etmek için ne yapmalıyız?Hem de çok güzel uyguluyorlar.Onlar bizden daha kurnaz buna emin ol.Sana soğuk davranarak hep seni elinde tutmaya çalışıyor. Çok ilgi göstermemek onların sihirli anahtarı. Bazen bilinçli yapıyorlar
Onun yaptığını yaparak.Asla çok ilgi gösterme ,çok arama yazma.O senden kaçıyorsa sen de ondan kaç.İlgi göstermiyorum diye benden kopamıyor gibi bir düşünceye kapılmasın .Sen de çok ilgilenmezsen mecbur o ilgilenmeye başlarPeki bu taktiklerini ters yüz etmek için ne yapmalıyız?
Teşekkür ederim.Açıkçası peşimden koşsun istiyorum.Ben nasıl onun peşinde koşuyorsam o koşsun şimdi:)Onun yaptığını yaparak.Asla çok ilgi gösterme ,çok arama yazma.O senden kaçıyorsa sen de ondan kaç.İlgi göstermiyorum diye benden kopamıyor gibi bir düşünceye kapılmasın .Sen de çok ilgilenmezsen mecbur o ilgilenmeye başlar
Koşmazsan koşar merak etmeTeşekkür ederim.Açıkçası peşimden koşsun istiyorum.Ben nasıl onun peşinde koşuyorsam o koşsun şimdi:)
Yok sevme meselesi değil.Merak daha çok.Kesin beni seviooo amaaa diye kendini kandıran birisi daha
Tehlikeli derken?Ürperdim birden siz böyle deyince.Uyanıkmış açıkçası . izlediği yol doğru ama tehlikeli .
Yani bunu nasıl öğrenmiş tecrübe etmiş bir erkek. Sende çok yüz verme taktiğin kurbanı olma .Tehlikeli derken?Ürperdim birden siz böyle deyince.
Peki yüz vermeyince peşimden koşar mı?Kesin mi yani?Bana yaşattığı bazı şeylerden ötürü bunu çok istiyorum.Yani bunu nasıl öğrenmiş tecrübe etmiş bir erkek. Sende çok yüz verme taktiğin kurbanı olma .
Canım bak önce deli aşık rolü yapacaksın ilgine alıştıracaksın .ama senin de kapılman olası. Dikkat et. İlgine alistırdıktan sonra bir anda ilgini keseceksin boşluğa dusecek peşinde koşmaya başlayacak. Taktiği de biz mi verelim biraz uyanık olun.Peki yüz vermeyince peşimden koşar mı?Kesin mi yani?Bana yaşattığı bazı şeylerden ötürü bunu çok istiyorum.
İşte ben de tam onu yapmaya çalışıyorum.Açıkçası bu benim eski sevgilimdi,ben bundan intikam almak için tekrar birlikte oldum.Amacım sizin dediğiniz gibi ilgi verip bir anda çekip gitmek.Bana yaşattıklarını yaşasın istiyorum çünkü.Ama sorun da tam burada işte.İlgiye bile boğamıyorum,çünkü her daim kendini geriye çekiyor.Bir türlü kendime bağlayamadım.İlgime alışsa,bana bağlansa ve ben de çekip gitsem.Olmuyor ama işte.Hep umursamaz(ya da öyle görünüyor).Bu intikamı almadan içim soğumayacak.Sizce ne yapmalıyım?Canım bak önce deli aşık rolü yapacaksın ilgine alıştıracaksın .ama senin de kapılman olası. Dikkat et. İlgine alistırdıktan sonra bir anda ilgini keseceksin boşluğa dusecek peşinde koşmaya başlayacak. Taktiği de biz mi verelim biraz uyanık olun.
İntikam falansa hiç uğraşma. Umursamamak en iyi intikamdır .İşte ben de tam onu yapmaya çalışıyorum.Açıkçası bu benim eski sevgilimdi,ben bundan intikam almak için tekrar birlikte oldum.Amacım sizin dediğiniz gibi ilgi verip bir anda çekip gitmek.Bana yaşattıklarını yaşasın istiyorum çünkü.Ama sorun da tam burada işte.İlgiye bile boğamıyorum,çünkü her daim kendini geriye çekiyor.Bir türlü kendime bağlayamadım.İlgime alışsa,bana bağlansa ve ben de çekip gitsem.Olmuyor ama işte.Hep umursamaz(ya da öyle görünüyor).Bu intikamı almadan içim soğumayacak.Sizce ne yapmalıyım?