yeni komşunun izin almadan eve dalması

Benimde vardi boyle bi komsum 30 yaslarinda saat 8de esim gidince hemen kapimi caliyodu. Bende uyumayi seviyorum gun icinde de esim zaten olmadigindan kahvaltidan sonra hallediyorum islerimi.
Ama o sabahin korunde bana geldigi yetmiyomus gibi bide ay supurmemissin, etrafta pek daginik falan diyodu :)
1 hafta anca sabrettim sonra soyledim acik acik sabahin korunde uyandigimda huzursuz oluyorum ben sizi islerim bittiginde cagiririm diye yine devam edince bikac gun kapiyi acmadim anladi.
Baktim baskalarina da ayni sekilde davraniyor bikac kez esimle kahvaltiya giderken karsilastik bu kadin hep koridorda :) benim icinde ben gittim kapiyi bile acmadi demis baskalarina dedikodu yapmis :)))
 
Bana yaptıgınız ayıp geldi
daha ne yasandıkı kapıdan musaıt degılız dıye ınsanmı cevrılır
 
Benim komşularım çok iyi insanlar haklarını yiyemem ama yaş ortalaması 55+. Durum böyle olunca pek bi paylaşım olmuyor. Taşındığımda geldiler 1-2 devamını ben yapmayınca kestiler. Gördüklerinde birkaç defa laf soktular. Sonrasında sakinleşti durum.
Sizin komşunuz çok başka boyutlara taşımış olayı. Ama en naifi bile böyle alttan alttan laf sokuyorsa çokta şey etmemek lazım. Siz tavrınızı sert olmadan devam ettirin. Eşiniz kendi oturup sohbet etmeyecekse sizin kimle ne konuştuğunuza karışmamalı bence.
 
Koridorda mı?Şok oldum.Kapıları da dinliyordur büyük ihtimalle.
Konu sahibi,çok haklısın.Hiç sevmem böyle düşüncesiz insanları.Amacı sadece dedikodu malzemesi toplamak.Ben senin yerinde olsam deliğe bakıp eğer oysa kapıyı acmazdim.Öyle davranışa böyle davranış.Hadi bundan rahatsız olmanı es geçelim.Bebeğinin rahatsız olmaması,uykusunu alması her şeyden çok daha önemli.Ne insanlar var yarabbim!
 
Koridorda bekleyen komsular.
Cekil bi iceri giriyim diyen teyzeler.
Allah korusun. Avrupada oturuyoruz, mustakil evlerde kaliyoruz. Komsularimiz yine var Turkler birbirini buluyor ama hic biri " cekil iceri giriyim" demiyor. Parkta oturuyorlar annem felan kisir yiyorlar mesela.
 
Bende de var bunlardan koşu bandı vardı bende hergün hergün gelip binerdi kadın ayaklarım agriyo niyetine. Sonunda dayanamadim gönderdim bandi. Ama fırın bozuk olunca 1 tepsi böreği kabul etmezlerdi elektrik çok gelir diye.bi de kızları var allahım miymiy yilisik bıktım artık kızımın psikolojisini bozcak yakinda.nasil kurtulcam bilmiyorum.benim çocuğumu yarım saat tutmazlar evde ama kendi çocukları 2 de gelir 7 8 e kadar. Ve kız çok laf tasiyo evde ne var ne yok anlatıyor..Bide kapı komsum çok sinir bozucu.sanirim ben biraz yumuşak yüzlü yum tepkide veremiyorum napican bilmiyorum.
 
Patavatsızlığı,özel hayata müdahale etmesi yetmiyormuş gibi karı-kocanın arasını bozmaya çalışıyor.Fesattt şey!!!Çok sinirlendim.
 
Zil çalınca kusura bakma bebeğim uyuyor seside uyanıyor misafir kabul edemem diye söyle kapat kapını alınırsa alınsın bi zahmet
 
Kiz resmen eşimin çıkmasını bekliyo.geliyo zikkimin kökü abla işte abi ciktiysa gelebilirmiyim cart curt e kapıda annesi var nasıl yok diyim gel diyorum ama fenalık geçiriyorum. 5 dk sonra kuyruklarla beraber. Çok sıkıldım cidden.kirmadan nasıl halledebilirim ?
 
Aşırı yüz vermişsin her seferinde geri çevir 1kere yaptınızmı alışırsın seni sıkmaya hakkı yok
 
Müsait değilim işim var zatende kafam ağrıyor uzanacağım sonrada hep aynısını söyle evin senin rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok koca evde yok diye onların şamata dırdırından kafanı patlatmayamin izin vermeyin, müsait değilim kusura bakma yüz bulamasınlar
 
Patavatsızlığı,özel hayata müdahale etmesi yetmiyormuş gibi karı-kocanın arasını bozmaya çalışıyor.Fesattt şey!!!Çok sinirlendim.

Aynen öyle, oğluma bakıcı ararken bile evde mi baktıracaksın diye sordu evet dedim. Şimdiki gençlerde de hiç akıl yok eve yabancı kadın sokulur mu? Genç kocan var hiç mi düşünemiyorsun demişti. Bakıcı gündüz bakacak eşim işte zaten ben evde yoksam bakıcı varken eve gelmez dedim. Ya gelirse dedi ya düşünebiliyor musunuz? Sonradan anladım ki kendisi bakmak istiyormuş o yüzden tüm bu ara bozma çabaları.
 
buna benzer bir olayı ben yaşadım. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama Allahtan bana gelen bir daha gelmedi.
kv nin komşuydu ama taşınmışlar.
geldiklerinde oğlumun huysuzluğu vardı gazından. ağlayıp duruyordu. Ben gazını çıkarmak için bacağına koymuştum yüzüstü. Aaa.. öyle olurmuymuş, bebeklerin kemikleri çok narinmiş, öyle kemikleri batarmış dedi. Kendi aldı, avucuna bir şekilde yatırdı falan, böyle yapacaksın dedi. oğlum bir ara sustu. gazı çıktı dedi kadın. yine başladı. Kulağı faaln mı ağrıyor dedi, kulağına baktı. yok dedim. karnı mı aç dedi. değil dedim. ne biliyorsun demez mi.. biliyorum dedim. aldım çocuğu.
sonra mutfağa gitmem gerekti. çok da kalmadım. döndüm ne göreyim, kadın çocuğun beşiğini sallıyor. dedim sallamayın. oğlum ağlamaya başladı. bir baktım kadın çocuğu kundaklamış. Ki benim oğlum asla alışık değil o şekilde durmaya. nasıl ağlıyor. hemen aldım, çözdüm çocuğu. diyor birde kucağa alıştırmışım, çok zorlanırmışım.
Deli olmuştum o gün ya...
gelinini de tanıyorum. Dedim Allah ona sabır versin. Lafıda geçti, diyormuş ki gelinine ikinci çocuğu yapsın.
 
Aşırı yüz vermişsin her seferinde geri çevir 1kere yaptınızmı alışırsın seni sıkmaya hakkı yok
Aynen ya çok sıkıldım artık geçen dustan çıktım bornoz üstümde kapıyı açar açmaz koşu bandına doğru ilerledi.sormuyo musaitmisiniz degilmisiniz. Görgü yok. Ve ben onlara ayda 1 ancak giderim öyle sık ta deil
 
Bence eve öyle birden daldigi zaman evde babam kp var ben seni uygun olunca çağırırim diyebilirsin. Madem erkek olan eve gelmem diyor gelmesin. İnsanların kalbini kurmaktan bu kadar çekinme hele seni böylesine rahatsız ediyorsa. Gördüğün gibi o umursamiyor böyle şeyleri.

Bir daha da açma kapıyı. Kapı deliğinden bak öyle aç kapıyı.
 
Zili sök .. Kapıya Bebek uyuyor diye yazı yapıştır. Gelen aramadan gelmez
 
eşin müsait değiliz demiş göndermiş... onu geçmeseydin keşke çünkü o sana büyük bir sınır koymuş olacaktı... kadın gelmekten çekinecekti
 
Görüşmeyi kesmişsinizdir inşallah.Öyle mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…