- 23 Ağustos 2016
- 270
- 236
- 18
- 33
birsey yasanmadı ama baskasının evine cat kapı gitsem bile müsaitmisin denir ve acar acmaz eve dalınmaz.belki cok acil işim var belki banyoya gircem belki uyucagım hadi samimi olsak neyseBana yaptıgınız ayıp geldi
daha ne yasandıkı kapıdan musaıt degılız dıye ınsanmı cevrılır
Koridorda mı?Şok oldum.Kapıları da dinliyordur büyük ihtimalle.Benimde vardi boyle bi komsum 30 yaslarinda saat 8de esim gidince hemen kapimi caliyodu. Bende uyumayi seviyorum gun icinde de esim zaten olmadigindan kahvaltidan sonra hallediyorum islerimi.
Ama o sabahin korunde bana geldigi yetmiyomus gibi bide ay supurmemissin, etrafta pek daginik falan diyodu :)
1 hafta anca sabrettim sonra soyledim acik acik sabahin korunde uyandigimda huzursuz oluyorum ben sizi islerim bittiginde cagiririm diye yine devam edince bikac gun kapiyi acmadim anladi.
Baktim baskalarina da ayni sekilde davraniyor bikac kez esimle kahvaltiya giderken karsilastik bu kadin hep koridorda :) benim icinde ben gittim kapiyi bile acmadi demis baskalarina dedikodu yapmis :)))
Patavatsızlığı,özel hayata müdahale etmesi yetmiyormuş gibi karı-kocanın arasını bozmaya çalışıyor.Fesattt şey!!!Çok sinirlendim.Böylesi benim eski oturduğum evde de vardı? Aynısı fazlası var eksiği yoktu yani. O kadar sıkılmıştım ki bir gün yine saat 8 gibi zil çaldı anlıyordum onun geldiğini çünkü kendisi gelmeden sesi geliyordu. Eşime sen aç ben yatak odasından çıkmayacağım xxx evde yok de kapat kapıyı dedim. Açtı eşim çocuklarda yanında bu girmeye çalışıyor ve aralarındaki diyalog ben içerden dinliyorum:
K: Napıyosunuz dur bir içeriye gireyim (abartısız direkt bu şekilde)
E: X evde yok.
K: Nereye gitti niye evde yok bu saatte (hesap soruyor manyak)
E: Henüz işten gelmedi bugün biraz geç gelecek (o an ilk aklına gelen şey bu oldu sanırım)
K: Eee kadın hala işte sen niye evde oturuyorsun git karını alsana işten, hem xx yoksada ben senin ablan sayılırım girer otururdum içeriye ama sen git karını al bu saatte kadın tek başıma mı gelir tövbe yarabbim hadi hadi oturma evde vs...
Eşim dona kalmış bir vaziyette kapıyı uzulca kapatıyor. En sonunda baktım olacak gibi değil açıkça söyledim ben habersiz gelen misafiri ki bu komşu da olsa sevmem kimseye de habersiz gitmem. Akşamları çat kapı gelen insandan eşimde hoşlanmaz adam evde rahat etmek istiyor sende haber ver geleceğin zaman dedim sonra bana küstü tümden rahata erdim :)))
Aşırı yüz vermişsin her seferinde geri çevir 1kere yaptınızmı alışırsın seni sıkmaya hakkı yokBende de var bunlardankoşu bandı vardı bende hergün hergün gelip binerdi kadın ayaklarım agriyo niyetine. Sonunda dayanamadim gönderdim bandi. Ama fırın bozuk olunca 1 tepsi böreği kabul etmezlerdi elektrik çok gelir diye.bi de kızları var allahım miymiy yilisik bıktım artık kızımın psikolojisini bozcak yakinda.nasil kurtulcam bilmiyorum.benim çocuğumu yarım saat tutmazlar evde ama kendi çocukları 2 de gelir 7 8 e kadar. Ve kız çok laf tasiyo evde ne var ne yok anlatıyor..Bide kapı komsum çok sinir bozucu.sanirim ben biraz yumuşak yüzlü yum tepkide veremiyorum napican bilmiyorum.
Müsait değilim işim var zatende kafam ağrıyor uzanacağım sonrada hep aynısını söyle evin senin rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok koca evde yok diye onların şamata dırdırından kafanı patlatmayamin izin vermeyin, müsait değilim kusura bakma yüz bulamasınlarKiz resmen eşimin çıkmasını bekliyo.geliyo zikkimin kökü abla işte abi ciktiysa gelebilirmiyim cart curt e kapıda annesi var nasıl yok diyim gel diyorum ama fenalık geçiriyorum. 5 dk sonra kuyruklarla beraber. Çok sıkıldım cidden.kirmadan nasıl halledebilirim ?
Patavatsızlığı,özel hayata müdahale etmesi yetmiyormuş gibi karı-kocanın arasını bozmaya çalışıyor.Fesattt şey!!!Çok sinirlendim.
Aynen ya çok sıkıldım artık geçen dustan çıktım bornoz üstümde kapıyı açar açmaz koşu bandına doğru ilerledi.sormuyo musaitmisiniz degilmisiniz. Görgü yok. Ve ben onlara ayda 1 ancak giderim öyle sık ta deilAşırı yüz vermişsin her seferinde geri çevir 1kere yaptınızmı alışırsın seni sıkmaya hakkı yok
Görüşmeyi kesmişsinizdir inşallah.Öyle mi?Aynen öyle, oğluma bakıcı ararken bile evde mi baktıracaksın diye sordu evet dedim. Şimdiki gençlerde de hiç akıl yok eve yabancı kadın sokulur mu? Genç kocan var hiç mi düşünemiyorsun demişti. Bakıcı gündüz bakacak eşim işte zaten ben evde yoksam bakıcı varken eve gelmez dedim. Ya gelirse dedi ya düşünebiliyor musunuz? Sonradan anladım ki kendisi bakmak istiyormuş o yüzden tüm bu ara bozma çabaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?