yeni komşunun izin almadan eve dalması

Aynından bende de vardı kustük kurtuldum

Annesine söyleyin benim kafam kaldirmiyor diyin.. her seferinde musait değilim diyin.. bıkmadan usanmadan aynı ses tonu ile..

Hata sende neden bornozla kapıyı açıyorsunki müsait değilim bugün de yada hiç açma çalarsa çalsın vallah ben canım ne zaman misafir kabul etmek istiyorsam ozaman evime girebilir istemiyorsam kapıdan çevirirdim rahatsızım kusura bakma ister küssün ister barışık kalsın

Belkide hata bende kapıyı yarım aralayip kafami cikardim sadece kapıdan daldı kadın içeri beni öyle gördü gelme mi diyim o anlamadiktan sonra ?

Yüz vermeyin sakın böyle tiplere, siz iyi yapmışsınız hiç gerek yok böyle samimiyete, bende hiç hoşlanmam, konuşacağım insanları da kendim seçerim.

Fazlami hashassin sende.. Biraz oyle gibi. Kadinin yaptığı hos degil belki ama senin ki de degil. Evine misafir gelmis sonucta. Senden kac yas buyuk, yaşıtın degil. Biraz hoşgörülü ol.

Ben taşınalı bir buçuk ay oldu. Benim komşu da bir sefer gel demeden girdi eve demekki 2. ye musade etmemek lazım.
Sen doğrusunu yapmışsın bence.
ben de yenı evıme tasınalı 1 ay oldu
daha tasınırken yan komsumuz bize de hayırlı olsun dedı:)
kocam aksamları bı kahve içilmeye gelınsın çat kapı gidelim gelelım cok sever dedi.
ben de kocanız da siz de calısmıyorsunuz herhalde calısan ınsanlar cok sevmezler dedim çat kapı gidilsin gelinsin:)

yok yani sadece haftasonları dıye kıvırdı snr

şuanda bır ay oldu hıc gelmedılersanırım mesajı aldı:))

zaten kafam bı dunya oluyor eve gıdınce bır de mılletın cenesını mı cekıcem

:)) önlemi baştan almakta yarar var.

Mecburmusun illa her zile bastıkça kadına açmaya madem rahatsız oldun açmayıver keyif senin kapı senin kimene açma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…