yeni komşuu

egesokak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
48
2
28
Trabzon
üst komsum 3 falan oldu taşınalı buraya...bir kere gittim tanışmak ve hoş geldin demek için...
sonra ben davet ettim geldi cay falan içtik...neyse buun eşi geceleri gelirmiş öyle dedi ayrıca şehir dışına da gidiyormuş iş için
2 kızı var biri üni.okuyor şehir dışında diğer kızı hala da amca da kalıyor falan kendi öyle seviyormuş arada geliyor evine..
tabi tuhaf geldi bana...ama bugün öğrendim ki kadın ilk eşinden boşanmış birisi ile birlikte işte..adama arada geliyor falan...adam evli başkasıyla...kadın saltanat içinde yaşıyor ayrıca...kızlarıda o yüzden annede kalmak istemiyor...bende huylandım biraz ne bilem ne yapsam acaba...

üst komsum 3 falan oldu taşınalı buraya...bir kere gittim tanışmak ve hoş geldin demek için...
sonra ben davet ettim geldi cay falan içtik...neyse buun eşi geceleri gelirmiş öyle dedi ayrıca şehir dışına da gidiyormuş iş için
2 kızı var biri üni.okuyor şehir dışında diğer kızı hala da amca da kalıyor falan kendi öyle seviyormuş arada geliyor evine..
tabi tuhaf geldi bana...ama bugün öğrendim ki kadın ilk eşinden boşanmış birisi ile birlikte işte..adama arada geliyor falan...adam evli başkasıyla...kadın saltanat içinde yaşıyor ayrıca...kızlarıda o yüzden annede kalmak istemiyor...bende huylandım biraz ne bilem ne yapsam acaba...
ne yapacan canım mesafeli davran bu durumdan eminsen tabi..

bir günaydın,bir iyi akşamlar yeterli bu durumda...kendini bildiginden sendeki degişimi anlayacak yadırgamayacaktır

herkesin hayatı kendine,boşver...sen sana olan davranışlarında kötü bir niyet sezmediysen çok da umursama derim ben,mesafeyi korumakta fayda var tabi her zaman için.

Kimin nasıl yaşadığı sadece kendini bağlar...
Tabii kimseye rahatsızlık vermediği sürece...
Saltanat için de yaşamasından size ne..?
Samimi olmazsınız olur biter.

Bence evine falan girip,çıkma arkadaşım..karşılaşırsanız bir merhaba yeter de artar bile..

Ne yapacaksınız bilemiyorum ama şuan yaptığınızı hiç hoş bulmadım:19:Kadın size güvenmiş ,anlatmış yada duymuşsunuz birinin ayıbını örtmek dururken ifşa etmek ne derece doğru acaba? duydunuz huzursuzmu oldunuz merabanızı kesersiniz olur biter. ayrıca yönetime de sormak istiyorum( bir derdim var bölümüne maaş kartıyla ilgili derdimi yazdım başka yere taşınmış, şimdi elinizi vijdanınıza koyun benim konumun yeri burası değildi ise bu tür konular mı yeri?)

evli ya da değil sizin yapabileceğiniz bir şey yok herkes kendi seçimlerini yaşıyor
millete bir şey denmiyor hemen çemkiriyorlar sakın ağzından filanda kaçırma
gitme gelmesin
merhaba merhaba o kadar

Ne yapacaksınız bilemiyorum ama şuan yaptığınızı hiç hoş bulmadım:19:Kadın size güvenmiş ,anlatmış yada duymuşsunuz birinin ayıbını örtmek dururken ifşa etmek ne derece doğru acaba? duydunuz huzursuzmu oldunuz merabanızı kesersiniz olur biter. ayrıca yönetime de sormak istiyorum( bir derdim var bölümüne maaş kartıyla ilgili derdimi yazdım başka yere taşınmış, şimdi elinizi vijdanınıza koyun benim konumun yeri burası değildi ise bu tür konular mı yeri?)

yooo ben kadından rahatsızlık duymadım da eve gelen kişiden rahatsız oldum...

Kadın istediği kişi ile dost hayatı yaşar illa evlenecek değil ya,fakat dostunun evli olması fikrini sevmedim,kadın ile paylaşacak birşeyler buluyorsanız,yanında rahatsız değilseniz ,sevdiyseniz samimi ve sıcak geldiyse ,görüşün tabi ,katil değilya ,yaşantısı kendi tercihi.
Ama içinizde en ufak bir huzursuzluk varsa ki sanırım var ve buraya konu açtınız ,yapacağınız şey basit,görüşmeyin olsun bitsin.

Kadının evine gelen adamdan mı rahatsızlık duydunuz? onla iletişime girmeyin o zaman ne diyim:37:
anlayamadım ne demek istediğinizi size ne kimin evine kim girmiş kim çıkmış ayrıca gözünüzle gördünüz mü? dedikodu ile insanlar hakkında öyley-miş -muş demek yanlış biliyorsunuz değil mi? (+günah) şahit oldunuz mu gözünüzle? belki de bambaşka birşey var belki de akrabası bu belkiler uzar gider ahirette de hesap sorulur bunuda unutmayın günah almak diye bişey var .ne yapmak istiyorsunuz komşunuz ordan gitsin mi istiyorsunuz? birnevi ahlak bekçiliği gibi.. bakın size başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum kısaca anlatayım, geçmiş dönem bir akrabamın evinde misafirdim,bir mevzu oldu ev halkı 4-5 gün eve gelemedi , bende evde yanlızdım benden 5 yaş büyük yani o zaman 25 yaşında olan özmü öz amcam yanlız kalmıyım diye iş çıkışı oraya geldi( ablasının evine yani) sonra ev sahipleri geri geldiler,binada bir dedikodu dönmüş gitmiş senin yeğenin eve erkek aldı siz yokken diye.. ne yollu olduğum kalmış ne başka bişey ,2-3 gün sonra amcam yine gelince halama işte bu gençti demişler,o da ayıptır be o benim kardeşim kızın amcası demiş... ben bunu duydum bunca yıl geçti hala allahım ahirette öyle dedikodumu edenlerin hesabını sor diye dua ederim bilmem anlatabildim mi, ki öyle birşey varsa da konuşmazsın olur biter arkadaş

Eve gelen sonuçta sizin evinize gelmiyor alan memnun satan memnun sizi ilgilendireceğini düşünmüyorum... Eğer çevreyi rahatsız edecek bir durum varsa uyarırsınız olur biter... Komşunuzun yaşantısı size uymuyorsa karşılaşınca Allah' ın selamını verir yolunuza devam edersiniz.

keşke hayat tozpembe olsa, başınıza hiçbişey gelmeyecek olsa da size şunu desem:" kadının ne yaşadığı onu bağlar,samimi olmanızdan zarar gelmez"
oysa öyle değil ne yazık ki, anladığım kadarıyla komşunuz metres hayatı yaşıyor,yanlış tabirse özür dilerim,mutlaka görüşmeye devam ederseniz bir şekilde canınız sıkılacaktır, bir olaylar olacaktır. o yüzden bence de ne yazık ki, merhabalaşmaktan öteye gitmesin ilişkiniz.
ama lütfen kadının tanıdıklarından bu durumu bilmeyenlerle bu bilgiyi paylaşmayın. geçmişte neler yaşadığını bilmiyoruz kadının, onu bu hallere getiren sebepleri bilmiyoruz, bu özeli yargılamak bize düşmez.

bende diğer hanımlar gbi ne demek istediğinizi anlamış değilim.kadın size eşim gece geliyor vs demiş evli dememiş bunu siz etrafınızdaki insanlarla dedikodu yaparak çıkarmışsınız.mahalle baskısı hat safhada yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla.bir de gelmiş burada başlık açıyorsunuz.ne bekliyorsunuz hepbirlik olup kadının evini taşlamamızımı?kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sağın solun dedikodusunu yapacağınıza başka şeylerle uğraşın.çokmu ters geldi kadının durumu?selam vermediğiniz gibi dedikodusunu da yapmayın o zaman bu kadar net

bende diğer hanımlar gbi ne demek istediğinizi anlamış değilim.kadın size eşim gece geliyor vs demiş evli dememiş bunu siz etrafınızdaki insanlarla dedikodu yaparak çıkarmışsınız.mahalle baskısı hat safhada yaşadığınız yerde anladığım kadarıyla.bir de gelmiş burada başlık açıyorsunuz.ne bekliyorsunuz hepbirlik olup kadının evini taşlamamızımı?kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sağın solun dedikodusunu yapacağınıza başka şeylerle uğraşın.çokmu ters geldi kadının durumu?selam vermediğiniz gibi dedikodusunu da yapmayın o zaman bu kadar net

kusura bakma arkadaşım uudurma yapmıyorum o kadar da değil yaniiiiiiiiiii...kira sözleşmesi yapılırken kadının dul olduğunu gören ev sahibi bunu söyledi.ikametgah kağıdı için çocukların kimliği de lazım oluyor çünkü kadının üzerinde velayet ve kadın babasında şuan kızlar dedi...yani ne diye günahın alayım başka işim mi yok..bazen öyle cevaplar veriyorsunuz ki..dedikodu da yapmıyorum kimseye de bişey demedimmmmm

Görüşmeyi kesin olsun bitsin.. İlla bişey yapmanıza gerek yok ki :19:O onun hayatı rahatsızlık verici boyutlara gelirse olay apartman olarak imza toplar çıkartırsınız...

Maşallah çok büyük derdiniz varmış umarım en kısa zamanda çözersiniz !!!!

Evlibir adamla birlikte olmak kimsenin onaylayacağı bir durum değil.
Bunu dedikodu malzemesi yapmakta doğru değil
Ev sahibinin kontratın ayrıntilarını açıkladığına göre mahallede kazan kaynamaya başlamış.
Siz görüşmek istemiyorsanız görüşmeyn,eve gelip giden adam içnde yapabileceğiniz bir şey yok

Hiçbir şey yapmayın, çünkü sizi ilgilendirmez. Herkesin hayatı kendine, oturduğunuz yerden yorum yapmayın.

Back
X