- Konu Sahibi HuzurluMemure
-
dikimevinde tüfekcioglu kız öğrenci yurdu var ama pek ucuz oldugunu zannetmiyorum. yine de bir arastir istersen. metroyla 10 dakika uzakligi. yuruyerek 30 dakika.Herkese iyi akşamlar. Yardıma ihtiyacım var sorunumu çözüme kavuşturursak çok çok rahatlayacağım.
Bir devlet kurumuna atamam kesinleşti. Ankara kızılay Necatibey caddesinde. Bana 2-3 aylık kalacak yer lazım daha sonrasındada ev tutmayı düşünüyorum maddi imkanım zorluyor malesef. Öğretmenevi çok pahalı misafirhanelerde en uygunu 40 lira. Kız öğrenci yurdu bilen veya ev arkadaşı arayan var mı acaba üniversite 2. dönem yeni başladı. Uyku girmiyor gözüme
kız öğrenci yurtları memur alıyor mu bilmiyorum. ismini söyledim yurdun. internetten numarasını alıp arayıp konuşun bence.Peki teşekkürler aylık en fazla 500 masraf yapabileceğim bir yer arıyorum. 1 2 aylık kalmaya müsade ederler mi acaba
peki ben hemen arıyayım tşk lerkız öğrenci yurtları memur alıyor mu bilmiyorum. ismini söyledim yurdun. internetten numarasını alıp arayıp konuşun bence.
çay yolunda apartlar var canım araştır istersenHerkese iyi akşamlar. Yardıma ihtiyacım var sorunumu çözüme kavuşturursak çok çok rahatlayacağım.
Bir devlet kurumuna atamam kesinleşti. Ankara kızılay Necatibey caddesinde. Bana 2-3 aylık kalacak yer lazım daha sonrasındada ev tutmayı düşünüyorum maddi imkanım zorluyor malesef. Öğretmenevi çok pahalı misafirhanelerde en uygunu 40 lira. Kız öğrenci yurdu bilen veya ev arkadaşı arayan var mı acaba üniversite 2. dönem yeni başladı. Uyku girmiyor gözüme
dikimevinde tüfekcioglu kız öğrenci yurdu var ama pek ucuz oldugunu zannetmiyorum. yine de bir arastir istersen. metroyla 10 dakika uzakligi. yuruyerek 30 dakika.
kizilayda da yurtlar varmis sanirimTüfekçioğlu, Ankara'nın en pahalı yurtlarından birisi. Hem arkadaşın kalacağı yere pek yakın sayılmaz. Kızılay'da çok fazla yurt var aynı şekilde Gazi Mahallesi'nde daha uygun fiyatlı yurtlar bulabilirsin. Tavsiyem Ankara'ya gelip yüz yüze yurtlarla görüşmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?