Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yeni mobilya ve halılarımıza bakın kızlar...=)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Son takımdaki yastıkların renkleri çok hoş , iyi günlerde oturun hayırlı olsun ..

canım herşey çk güzel mutlulukla oturursun inşallah ayrıca tv ünitene bayıldımm

Hayırlı olsun. çok güzeller. nerden aldın ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim ?

Canım yatak odası ve üniteyi istikbalden aldık ikisi pazarlıklı 7500e geldi
yemek odası ve koltukları alfemodan 9000e aldık (nakit pazarlıklı)
köşe takımı enzadan 1800
sehpalar mondi toplam 500TL gibiydi sanırım

ne güzel nerdeyse çoğu eşyanı halletmişsin darısı başımıza :)

Herşeyin çok güzel, benim istediğim sadelikte sadece ben oturma odasının takımlarını cıvıl cıvıl istiyorum
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Herşeyin çok güzel, benim istediğim sadelikte sadece ben oturma odasının takımlarını cıvıl cıvıl istiyorum
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

allah gönlünüze göre versin sizinde .. oturma odası konusunda katılıyorum bende renklendiricem bol bol koyu renk koltuklardansa bunu aksesuarlarla vs dahacok renk kaldırabilecek bi takım olarak düşündüm

allah gönlünüze göre versin sizinde .. oturma odası konusunda katılıyorum bende renklendiricem bol bol koyu renk koltuklardansa bunu aksesuarlarla vs dahacok renk kaldırabilecek bi takım olarak düşündüm

Misafir odası klasik, oturma odası spor diye nitelendiriyorum hep
Evet koltukların her renge uyum sağlar, bu konuda güzel seçim yapmışsın. Geriye sadece renklendirmek kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…