Yeni muhabbet kuşumla ilgili yardım

Katiliyorum.
Benim kuşum 2 günde alisti hic yabancilik çekmedi sipa

canım öncelikle kuşunun yaşını öğrenmen için şu yazıyı inceleyebilirsin..

http://muhabbet-kus.blogcu.com/muhabbet-kusunun-yasi-nasil-anlasilir/10215590

banada aşkım 14 şubatta çok cici bi muhabbet kuşu aldı. ismi limon =)
3aylık aldık onu. şuan 4 aylık yani 1 aydır benimle.
ve canciğer kuzu sarması olduk bile =))) hep üzerimde geziniyor. ıslık sesi öpücük sesi öğrendi şimdilik =) birde bişeyler diyor ama pek anlayamıyoruz..
şimdiiii ben öncelıkle 1 hafta kafesten çıkarmadım çünkü kafesini ve odayı tanıması gerekiyordu.kafesin dışından ellerimi yaklaştrıp çok sesli olmadan hep konuştum onunla.. elimi kafese yaklastrdkça yavaş yavaş kaçmamaya başladı. snra parmagıma alışması için kafesın dışından parmagımı fln soktum gagaladı acıttı ama çekmedim çnkü ani hareketten korkarlar. ve tek savunmaları gagalarıdır =)
bol bol şarkı dinlettim ona (bayılır)
1hafta sonra kafesten cıkardım uçtu çarptı ilk. snra toparladı yaklasık 2-3 dk tuttum snra kafese soktum. ertesı gun yıne yıne fln derken alıştı..
bi tane tahta tünek aldım.parmagımı uzattgmda gagalıyordu gelmıyordu. tüneği uzatıyordum üzerine çıkıyordu sonra tunegi çekip elıme konmasını sağladım.
işte canım böyle böyle derken alıştı bana.. kesinlikle kuşunu alışsın falan diye aç bırakma sabırsız olma.. biraz seni tanımasına fırsat ver.
ama her canlıda oldugu gibi ilgisiz hiç birşey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…