titaza Guru Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2011 Mesajlar 379 Emoji Skoru 68 Puanlar 323 Yer Almanya 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oooYaGMuRooo #21 hayirli olsun iyi günlerde kullan ins
Yes_Im Kaktüs ツ Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2012 Mesajlar 2.253 Emoji Skoru 14 Puanlar 66 17 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oooYaGMuRooo #22 oooYaGMuRooo .!.: Eki Görüntüle 415904 Genişletmek için tıkla... Özellikle dolap arasında ki taşları çok beğendim ya mürdümle çok güzel uyum sağlamışlar çok hoş durmuş
oooYaGMuRooo .!.: Eki Görüntüle 415904 Genişletmek için tıkla... Özellikle dolap arasında ki taşları çok beğendim ya mürdümle çok güzel uyum sağlamışlar çok hoş durmuş
oooYaGMuRooo Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Eylül 2009 Mesajlar 397 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oooYaGMuRooo #23 adesem .!.: çimstone tezah kaç metre 1000tl tuttu benimki 3 metre 2000tl dedi mutfakçı Genişletmek için tıkla... ben beylikdüzü mermerciler sitesinden çimstone plakasını kendim aldım, ustada başka işlerimiz olur diye biraz indirim yaptı. normalde 1500 tutuyordu bu mutfağında.. dreamy07 .!.: güle güle otur çok hoş olmus Genişletmek için tıkla... yuvarlakpopo .!.: ne güzel modern bir hava katmış güle güle oturun. Genişletmek için tıkla... cennetgulu .!.: Güle güle kullan çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... hasretim66 .!.: hayirli olsun iyi günlerde kullan ins Genişletmek için tıkla... hepinize teşekkürler.. Yes_Im .!.: Özellikle dolap arasında ki taşları çok beğendim ya mürdümle çok güzel uyum sağlamışlar çok hoş durmuş Genişletmek için tıkla... cam mozaik, 5 cmx5 cm, altın, gümüş gibi değişik renkleri de var..
adesem .!.: çimstone tezah kaç metre 1000tl tuttu benimki 3 metre 2000tl dedi mutfakçı Genişletmek için tıkla... ben beylikdüzü mermerciler sitesinden çimstone plakasını kendim aldım, ustada başka işlerimiz olur diye biraz indirim yaptı. normalde 1500 tutuyordu bu mutfağında.. dreamy07 .!.: güle güle otur çok hoş olmus Genişletmek için tıkla... yuvarlakpopo .!.: ne güzel modern bir hava katmış güle güle oturun. Genişletmek için tıkla... cennetgulu .!.: Güle güle kullan çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... hasretim66 .!.: hayirli olsun iyi günlerde kullan ins Genişletmek için tıkla... hepinize teşekkürler.. Yes_Im .!.: Özellikle dolap arasında ki taşları çok beğendim ya mürdümle çok güzel uyum sağlamışlar çok hoş durmuş Genişletmek için tıkla... cam mozaik, 5 cmx5 cm, altın, gümüş gibi değişik renkleri de var..
atractive Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ağustos 2011 Mesajlar 8.450 Emoji Skoru 40 Puanlar 0 Yer Bursa 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oooYaGMuRooo #24 çok şık ve modern olmuş güle güle kullanın
C cataleya Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2012 Mesajlar 231 Emoji Skoru 2 Puanlar 26 Yer İstanbul 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oooYaGMuRooo #25 cok tatlı olmus bizimkine cok benziyorrrr güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
nepnaz Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2010 Mesajlar 613 Emoji Skoru 4 Puanlar 46 Yer İzmir 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi oooYaGMuRooo #26 valla cok seker bir mutfak olmus....huzurla kullan.....
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 5.477 Emoji Skoru 95 Puanlar 163 20 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oooYaGMuRooo #27 Mutfak dolabının sizin çiziminiz olduğuna şaşırdım goğrusu :) Çok güzel görünüyorlar şahsen ara taşları beyaz, tezgah beyaz daha mı şık dururdu ):
Mutfak dolabının sizin çiziminiz olduğuna şaşırdım goğrusu :) Çok güzel görünüyorlar şahsen ara taşları beyaz, tezgah beyaz daha mı şık dururdu ):