Konu sahibi gözlerini atar mısınGözlerin mucize gibi bakıyor ne ya
bugün gözlerinin içi parlıyordu demişGözlerin mucize gibi bakıyor ne ya
ahaha yok ya kopkoyu kahveKonu sahibi gözlerini atar mısınbişiye bakacağız
bekleyecekmiş bakalımilk buluşmada bütün erkekler yaptığı şey yani olmazsa olmazı sığır değilse yapar ama siz samimi bulmayın sizi tavlamak için biraz zaman geçsin
geçen mevzusu oldu diye belirttim :)Neyse hesabı ödemiş bundan dolayı + puan veriyorum ettiği salakça iltifatımsı şeyi görmezden gelebilir ve temkinli ilerleyebilirsin
üst üste çok kırıldım da herkes neler yaşıyor tabiiNormal erkekler olduğuna dair inancınızı asla kaybetmeyin. Mucize gibi bakıyorsun demezler genelde ama olsun. Pozitiflik iyidir.
bu ne peki? :)Hayır lovebombing bu değil
bu ne peki? :)
öyle mi dersiniz ya sevindimGerçekten sizinle ilgilenen fazla heyecanlı ve centilmen birisi
haklısınız, o yüzden görüşlerinizi almak istedimKendini çok kaptırmamaya çalış bence bi anda ortadan yok olup şoke ediyor bazıları
ben de bana yakın olduğu için değil yeni neslin ağzıyla yazdımKendimi yaşlı hissettim lovebombing nedir
Yani yapacağın da bişey yok zaman gösterecek. Sen kendini kaptırma hayatının merkezine onu koyma ilişkiniz ciddiye binmedikçehaklısınız, o yüzden görüşlerinizi almak istedim
öyle mi dersiniz ya sevindim
gerçekten heyecanlı bu arada
ben akşam çıkamam diyorum tamam gündüz buluşalım diyor
ben uzağa gelemem iş çıkısı diyorum ben gelirim diyor.
hani eğleneyim takılayım diye düşünse heralde beni seçmezdi dedim kendi kendime ama
erkeklere güvenemiyoruz.
yorumunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?