- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi oOopitipiti
-
ağustosta daha mı az uzun dönem gidiyorlarmışş ayy inşallah kısa dönem olur yaa... Seni de Allah kavuştursun canım benimmm oof ooofff asker yolu beklemek de varmışşş :gitme:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ligi-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu.html
buraya gelırsen neyın kalıtelı yada kötu olduğunu anlarsın cnm
acele etme alırken arastr öle al
öncelikle yükte haff pahada ağırlarla başlaki son anlarda param kalmadı nasıl alcam deme:)
o yüzden tencere takımları ile başlayabilirsin.
Yemek takımı v çatal bıçak takımı almalısın günlük ve misafirlik olarak.
İyi takım olarak kütahya ve güralı öneririm.
Bneim arkadaşım bu markaların üretiminde yani boyanma kısmında çalışıyor ve dediğine göre kütahya ve güral iyiymiş.
Karacalarda desende bozulmalaar olabiliyormuş
Hatta kendi bu işe girmeden önce karaca almış şimdi onu gündlik yaparım diyordu:s
nevresimlerden alabilirsin.
Pamuk satenler son zamanların gözdesi yumuşacık ve normal saten gibi kayma yapmıyor.
Elektronikleri son ana da bırakabilirsin (ütü rondo kettle tost makinesi9 yeni şeyler çıkarsa diye önlem mahiyetinde.
Mutfak eşyları mink minik ama çoktur.
Görüp beğendikçe bardakta olsa al.
Her aldığını da bir kenara nor etki ne aldığını bilesin yoksa ben ne almıştım nasıl birşeydi diye yana yana koyduğun yerlerden çıkarıp bakma ihtiyacı duyabilirsin:))
benim bildiklerim bukadar:)
hisar da iyi markadır zaten tenccere de sorun yaratacak tek yer kulplardır tutacak kısımlar sağlamolsun yeter.
O yüzden iki yerden vidalanmış ya da kaynak kulpları tercih edin diyorlar .
Yeni evlilere küçük tenereler çok gerekiyormuş ayrıca şöyle güveç tarzı minik tencerelerden de alabilirsin benim 3 lü minik tencerem mehtaptan.
Diğer büyükleri takım olarak tefalden almıştım.
yatak örtüsü dersen çok şaşalı şeyler başta kullanılıyormuş fakat daha sonradan kaldırılıyormuş.
Bence yatak örtüsüne aman aman para vermeye gerek yok ama şık bişey olsun tabiki.
Özel günlerde kullanacağın bir tip al gelin yatağına da serilir.
Normal günlerde pek örtü serileceiğini ben düşünmüyprum onun için güzel nevresimler al tek başına da üstüne bişey örtmeden yatağı kapatırsın.
Bir de battaniyeler bu iş için biçilmiş kaftan.
herşeyi abartma ama yoksa evinde koyacak yer bulamayabilirsin
saol cnm, dün iş çıkışı mudoyla esseye gittim okadar çok şey varki alıncak içlerinde kayboldum bibaktım kapanıyo=)
ben en gereksiz şeyden başladım desem size ama napıyım çok güzeldi içim gitti!! mudodan koocaman içi dışı sedefli kayık aldım 59 milyondu. evet saçma bi başlangıç kabul =)))))
sonra 6lı seramik kahve takımı aldım çok cici essedende hep gözüme takılan bi bardak takımı vardı rengarenk bişey onu aldım 24 milyondu.Hafta sonu tencere almaya gidiyorum hisara siftahı yaptım artık nede olsa=)
saol cnm, dün iş çıkışı mudoyla esseye gittim okadar çok şey varki alıncak içlerinde kayboldum bibaktım kapanıyo=)
ben en gereksiz şeyden başladım desem size ama napıyım çok güzeldi içim gitti!! mudodan koocaman içi dışı sedefli kayık aldım 59 milyondu. evet saçma bi başlangıç kabul =)))))
sonra 6lı seramik kahve takımı aldım çok cici essedende hep gözüme takılan bi bardak takımı vardı rengarenk bişey onu aldım 24 milyondu.Hafta sonu tencere almaya gidiyorum hisara siftahı yaptım artık nede olsa=)
burcudeniz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sanki. Ben de nişanlımı salı günü askere göndereceğim :gitme: Ve yeri belli değil onun da iice stres oldum. Veee tabi bunun üstüne bir de çeyiz stresi var. Buarada uğur böcüğü neden karaca almayalım???? Ben aldım gerçi çeyiz setinden ama yine de merak ettim cadıarzu
Ailende mi bilmiyor peki çeyiz yapmayı ne alınacağını vs... ?[/QUOTben ailemden uzakta yaşıyorum üniversiteyi bitirdim master okuyorum biyandanda çalışıyorum, aileme yük olmadan kendim kazandıgımla almak istıyorum buyuk kısmını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?