Yeni öğrenilen gebelik ve ateş...

canic9293

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
254
256
53
Arkadaşlar ben hamileliğimi yeeni öğrendim kanda beta değerim 185 çıktı ama bilmediğim bir ateş var ilk zamanlarında böyle olanlar oldumu birde ben geçen hafta hastaneye gittim ürolojiden idrar yolu enfeksiyonu çıktı üromisin verdi bende gebelikten şüphelendiğim için içmedim acaba idrar yolları enfeksiyonumu yapıyordur ???

Arkadaşlar ben hamileliğimi yeeni öğrendim kanda beta değerim 185 çıktı ama bilmediğim bir ateş var ilk zamanlarında böyle olanlar oldumu birde ben geçen hafta hastaneye gittim ürolojiden idrar yolu enfeksiyonu çıktı üromisin verdi bende gebelikten şüphelendiğim için içmedim acaba idrar yolları enfeksiyonumu yapıyordur ???
Evet idrar yolu enfeksiyonu yapar , kadın doğum doktoruna gidin hamilelere tek doz veriyorlar onu verir enfeksiyon sakıncalı hamilelikte kesin doktora gidin bol su için

Üromisin verdi onu içicem inşaallah bol bol su içmemi doktorda söyledi bugün kan tahlili yaptı başka birşey olsa çıkardı heralde değilmi bu arada çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️

Back
X