Yeni öğretmenimiz !

Shizuka-

Yerine sevemem..
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
3.218
40.494
438
Herkese merhaba :)

Hanımlar Yen'i taşındım bulunduğum semte ve Yen'i okul malum, 2. Sınıfa başladı oğlum..

Bugün bi 15 dk geciktik okula ilk kez tanıştık öğretmenle , okulun temizlikçisi bize sınıfı göstermek amaçlı sınıfın kapısını açıp bizi sınıfa yönlendirdi.

Öğretmen geldi beni ve oğlumu dışarı çıkardı kapıyı çalıp özür dilemesi gerekiyor dedi.

Tamam dedim.

Kapının dışına çıkıp kapıyı kapattık oğlum kapıyı çaldı içeri girdik ve daha sonra özür diledi oğlum, geç kaldığı için.

Tam bu sırada öğretmen elini havaya kaldırdı "öp" dedi çocuk bi şaşırdı hiç tanımadığı biri ve benim yanımda emri vaki bir şekilde tabi bende şok :KK57: çocuk öptü elini.

Daha sonra işte ben otoriterim işte çocuğun saçını iki güne kesin falan

Dedim ki biz uzatıyoruz saçlarını kendiside böyle istiyor çok değil geçenlerde bakımı yapıldı ( ense traşı )

Bi başka Veli'nin çocuğuna da sorun çıkardı .

Veliyle kararlaştırıp müdür' e gittik öğretmen değişimi için müdür de şaşırdı inanamadı tabi

Ben tanımıyorum dedi henüz çok yeni okul öğretmenler bi kaç gün deneyelim çok sorun çıkarırsa sizi diğer öğretmenlere veririz dedi

Eşim aradı sormak için anlattım çıldırdı tabi sizce doğru bi yaklaşım mı hani tanışmak için göz hizasına inmesi gerekmezmiydi ?

Haksızıyım?

Lütfen bana yardımcı olacak yorumlar yapabilir misiniz ?

Uzun oldu kusura bakmayın.

Elini öptürmesi uygunsuz, saç konusunda da bizim zamanımızda ilkokuldan liseye kadar erkekte uzun saç sakal bilmemne yasaktı küçük büyük ayırt etmiyorlardı bu konuda bir şey diyemiyorum. Aralarında iyi bir elektrik olması eğitim çok önemli, çocuğunuz ısınmadıysa değiştirin kesinlikle.

İlk günden kararınızı vermeyin bence , birkaç hafta geçsin, kaynaşsınlar tanışsınlar ,
Uzun saç bizler öğrenci iken de yasaktı şimdi serbest mi? Okul dönemi daha kısa tutabilirsiniz, tatillerde uzasın, bu konudan problem çıkmaz umarım.
Güzel ve başırılı bir eğitim yılı diliyorum oğlunuza.

Allah kolaylık versin
Benim çocuklarımın saçı da uzun eğitim sisteminde çocukların saç baş olayını aştığımızı sanıyordum
Bence kestirmeyin saçını şaşırdım ve üzüldüm açıkçası öğretmenin hatalı tutumundan dolayı neden sizin sınıfınız değiştirilsin ki

Haklisiniz
El opturmek de ne demek
Ben olsam mudahale eder asla opturmezdim
Daha ikinci sinif cocugu ve ilk gun gec kalininca bohle tepki vermesi de cok sacma
Bunu ogretmenin yolu bu degildir
Yerinizde olsam cocugum olumsuz etkilenmeden degistirirdim ogretmeni
Herşey bi anda oldu sabah sersemi müdahale edemedim maalesef..

Vereceği eğitimden de emin olamadım :/ eğitimci olmak bunu gerektirir mi Onu da bilemedim açıkcası hala şaşkınım.

Ozur diletmesi normal de elini opturmesi tuhaf, aslinda ozur diletmesi de garip neticede okulun ilk gunu. Uyari yeterli sonra ilk gun oldugu icin falan diyerek konuyu tatliya baglardi

İlk günden kararınızı vermeyin bence , birkaç hafta geçsin, kaynaşsınlar tanışsınlar ,
Uzun saç bizler öğrenci iken de yasaktı şimdi serbest mi? Okul dönemi daha kısa tutabilirsiniz, tatillerde uzasın, bu konudan problem çıkmaz umarım.
Güzel ve başırılı bir eğitim yılı diliyorum oğlunuza.
Evet ama keşke bi üslubunu bilseydi.

Bi kaç gün denicez mecburen müdür bu şekilde konuştu.

Teşekkür ederim inşallah öyle olur :)

Ozur diletmesi normal de elini opturmesi tuhaf, aslinda ozur diletmesi de garip neticede okulun ilk gunu. Uyari yeterli sonra ilk gun oldugu icin falan diyerek konuyu tatliya baglardi
Hayır benim üzüldüğüm benim yanımda yapılması daha önce ki öğretmenimiz de böyle yaptı yanımda özür diletti amaç nedir anlamıyorum bu şekilde mi öğretecekler ?

Hayır benim üzüldüğüm benim yanımda yapılması daha önce ki öğretmenimiz de böyle yaptı yanımda özür diletti amaç nedir anlamıyorum bu şekilde mi öğretecekler ?

Çünkü çocuk tek başına değil sizinle geç kalmış

Bir de onlar eski yani sınıf ve öğretmen, siz yeniyseniz bence daha dikkatli ve özenli olmalısınız

Öğretmenin tavırları özellikle iki günde bir saç kestirin vs garip yaşı büyük mü

Psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum.annesi yanındayken boyle tepkileri varsa yokken ne yapar diye düşünürüm ben.sınıfını değiştirin bence...

Çünkü çocuk tek başına değil sizinle geç kalmış

Bir de onlar eski yani sınıf ve öğretmen, siz yeniyseniz bence daha dikkatli ve özenli olmalısınız

Öğretmenin tavırları özellikle iki günde bir saç kestirin vs garip yaşı büyük mü
Oğlum bi kaç gündür halsiz ev taşıdık bi hafta oldu evde de diğer çocuğum vardı.

Okul, müdür, sınıf, öğretmenler,öğrenciler hepsi Yen'i .

Yeterince özenliydik bi çok kişi geç kaldı zaten.

50/55 yaşlarında sanırım.

Psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum.annesi yanındayken boyle tepkileri varsa yokken ne yapar diye düşünürüm ben.sınıfını değiştirin bence...
Bende öyle düşündüm inşallah değiştirebilirim hani böyle bi hakkım olur mu onu bilemedim burda ki öğretmen arkadaşlara danışayım dedim.

Back
X