Yeni okula atandim..yapilan muameleye bakin.

Mrb arkadaslar dunden beri gerginim.Yeni bir okula atandim.Idare programi verdi derse giriyorum .Cok detay vermicem uzun bi konu ama ayni branstaki arkadaslar benim haberim olmadan bana yeni ve cok kotu bi program uygun gormusler kendi aralarinda birlesip karar alip bana baski yapmaya basladilar.İdare benim olurum olmadan bi degisiklik yapmayacagini soyledigi icin de resmen dusman oldular bana.Ben kabul etmedim suanki programimin degismesini.Sonuc itibariyle kendilerine yeni gelen ogretmene bu yapilanin yakisik almadigini ve bu duruma cok kizdigimi ifade ettim sert bi sekilde.Sonuc benim duyabilecegim.sekilde cirkin konusmalar insanliktan nasibini almamis kabul etse ne olurdu vs. vs.Ben seviyeyi korudum ama bu cirkin tavir devam ederse isi yukariya tasimayi dusunuyorum.Yeni gelinen bir okulda ki bu tavri daha once hic gormedim.Kendi iclerinden biri gelip evet hocam sen haklisin ayip ettiler diyor bi bakiyorum tartisma esnasinda onlarin yaninda bana yukleniyor.Okula karsi daha ilk haftadan motivasyonum dustu.

Son durum;hicbiri benle konusmuyor hem suclu hem gucluler.Ben yalniz takiliyorum.Dersime girip cikiyorum.Bir degisiklik yapamadilar programda simdilik.

Ne kadar bencil ve saygısızca bırakın konuşmasınlar ya b7 ne böyle:(

Mrb arkadaslar dunden beri gerginim.Yeni bir okula atandim.Idare programi verdi derse giriyorum .Cok detay vermicem uzun bi konu ama ayni branstaki arkadaslar benim haberim olmadan bana yeni ve cok kotu bi program uygun gormusler kendi aralarinda birlesip karar alip bana baski yapmaya basladilar.İdare benim olurum olmadan bi degisiklik yapmayacagini soyledigi icin de resmen dusman oldular bana.Ben kabul etmedim suanki programimin degismesini.Sonuc itibariyle kendilerine yeni gelen ogretmene bu yapilanin yakisik almadigini ve bu duruma cok kizdigimi ifade ettim sert bi sekilde.Sonuc benim duyabilecegim.sekilde cirkin konusmalar insanliktan nasibini almamis kabul etse ne olurdu vs. vs.Ben seviyeyi korudum ama bu cirkin tavir devam ederse isi yukariya tasimayi dusunuyorum.Yeni gelinen bir okulda ki bu tavri daha once hic gormedim.Kendi iclerinden biri gelip evet hocam sen haklisin ayip ettiler diyor bi bakiyorum tartisma esnasinda onlarin yaninda bana yukleniyor.Okula karsi daha ilk haftadan motivasyonum dustu.

Son durum;hicbiri benle konusmuyor hem suclu hem gucluler.Ben yalniz takiliyorum.Dersime girip cikiyorum.Bir degisiklik yapamadilar programda simdilik.

Bende öğretmenim. İlk atandığımda aynı sınıfı paylaşacağım öğretmen ben sabahçıyım sen öğlenci olacaksın dedi.saflık bu ya hiçbir şey demeden kabul ettim (haklarımı bilmiyordum) . Ardından sınıfa girdik bu dolap benim sen şunu kullanırsın dedi.. safım ya tmm ddim . Benden büyüktü kadın. Neyse sonradan bir sürü şey oldu zamanla aklım başıma geldi ve gözümü açtım. Ezdirmedim kendimi. Kadın dayanamadı tayin istedi. Bana dese ki bu yıl iZin verirsen ben sabahçı olayım sen seneye sabahçı ol . Ben bu dolanı kullanıyorum ama istersen boşaltırım de.. ben zAten aman hocam düzeninizi bozmayın dolap aynı dolap sorun değil derim.. emrivaki yap bilmişlik yap oldu Canım...

Sen kendini ezdirme . Hiç farkınız yok sen de biliyorsun bunu. İşini sağlam yap kimseye eyvallahın olmasın. Aynı okuldan arkadaş olunmaz zaten kimseyle

Ne kadar saygısızlar okudum yorumları da eğitimci olunacak bir de..altta kalanın canı çıksın yazan bile olmuş.kendimi ezdirmedim kadını kaçırdım vs vs. Yani eğitimci diyorsun saf çıkarcı dönemde kalınmış yazık

Ne kadar saygısızlar okudum yorumları da eğitimci olunacak bir de..altta kalanın canı çıksın yazan bile olmuş.kendimi ezdirmedim kadını kaçırdım vs vs. Yani eğitimci diyorsun saf çıkarcı dönemde kalınmış yazık
Siz konuyu tam anlayamadiniz sanirim.Cikarci olan onlar baski kuran onlar..ne yapsaydim susup tamam siz neye karar verdiyseniz tamam mi deseydim zaten bana saygi gosterip alip karsilarina bile konusmadilar baskasiyla yolladilar programi

Siz konuyu tam anlayamadiniz sanirim.Cikarci olan onlar baski kuran onlar..ne yapsaydim susup tamam siz neye karar verdiyseniz tamam mi deseydim zaten bana saygi gosterip alip karsilarina bile konusmadilar baskasiyla yolladilar programi
Yo o konuda haklısınız ben diğer yazılar için dedim

Yo o konuda haklısınız ben diğer yazılar için dedim
Diğer yazılanların muhattaplari da böyle düşünüyor
Direkt kime ne diyecekseniz alıntı yapsaydiniz
Zamanında saf çıkarcı olmadık deneyimli öğretmenler çalıştığım okuldan hakları olmamasına rağmen tayinimi çıkarmaya kalktı
Bütün seminerlere en kötü programlara beni yazdılar
Ben çalışma ortamını bozmayayim dedikçe üstüme geldiler
Oysa benden sonra gelen gencecik bir kiz muma çevirdi bunları
Demekki insanlara iyilik yaramıyor

Öyle uzaktan uzağa konuşmak ne kolay

Ah ah böyle insanlar benim çocuğuma ne öğretecek. Hocam siz idare ne diyorsa onu yapın.

Derse giriyorsunuz maaşınızı alıyorsunuz.. Programı uygun şekilde halledın ıdare ile ve gerisini bosverın. Kendılerınce boş gün nöbet su bu sosyal özel hayatlarına görede bır program hazılamışlardır bencılce..selamlaşıp ders arasında ıkı muhabbet edecegınız başka branş öğretmenleri bulun

Back
X