- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
- Konu Sahibi caddythecat
Mrb arkadaslar dunden beri gerginim.Yeni bir okula atandim.Idare programi verdi derse giriyorum .Cok detay vermicem uzun bi konu ama ayni branstaki arkadaslar benim haberim olmadan bana yeni ve cok kotu bi program uygun gormusler kendi aralarinda birlesip karar alip bana baski yapmaya basladilar.İdare benim olurum olmadan bi degisiklik yapmayacagini soyledigi icin de resmen dusman oldular bana.Ben kabul etmedim suanki programimin degismesini.Sonuc itibariyle kendilerine yeni gelen ogretmene bu yapilanin yakisik almadigini ve bu duruma cok kizdigimi ifade ettim sert bi sekilde.Sonuc benim duyabilecegim.sekilde cirkin konusmalar insanliktan nasibini almamis kabul etse ne olurdu vs. vs.Ben seviyeyi korudum ama bu cirkin tavir devam ederse isi yukariya tasimayi dusunuyorum.Yeni gelinen bir okulda ki bu tavri daha once hic gormedim.Kendi iclerinden biri gelip evet hocam sen haklisin ayip ettiler diyor bi bakiyorum tartisma esnasinda onlarin yaninda bana yukleniyor.Okula karsi daha ilk haftadan motivasyonum dustu.
Son durum;hicbiri benle konusmuyor hem suclu hem gucluler.Ben yalniz takiliyorum.Dersime girip cikiyorum.Bir degisiklik yapamadilar programda simdilik.
Ne kadar bencil ve saygısızca bırakın konuşmasınlar ya b7 ne böyle