yeni oluşmaya başlayan ÇATLAKLAR

goncagulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
980
0
46
Balıkesir
merhaba arkadaşlar, 28 haftalık hamileyim bu vakte kadar hep yağlar kullandım çatlamamak için, şimdi ise yanlarımda ve bacaklarımda kızarıklıklar oluşmaya başladı yani çatlıyacağını belli etti. ne yapacağımı bilemedim fikri olan varmı yeni oluşurken belki durdurabilirim diye düşünüyorum, çatlak kremleri bu aşamada işe yararmı sizce?

slm canım kızarıyosa ve kaşınıyosa çatlıosun demektir ben hamileliğimin 7. ayına kadar çatlamadım ve 24 kilo aldım hamileliğimde çatlamayayım diye 65 ytl yr krem aldım 3 sene önce gel de çatlaklarımı gör harita gibiiym felaket çatladım halada duruyo kakao yağını bende duydum ama çatlayacan varsa çatlıyorsun yapı meselesi.

bende de aynı sorun var hemde erken başladı ve hamileliğimin en başından beri bebek yağı kullanıyordum hiç işe yaramadı daha sonra badem yağı ve kakao yağını denedim oda alerji yaptı ..doktoruma sordum çatlamaya başladıysa devam eder ama azaltmak için bepanthol losyon önerdi onu kullanıyorum. sabahları losyonu akşam yatmadan öncede vazelin ve dove yağlı krem kullanıyorum hepsinden daha iyi geldi :)

canım ben ilkhamileliğimde lıerac die bi krem kullandım göbişime göbişimde hiç çatlak olmadı ama bacaklarıma sürmedim bacaklarımda çatlak oldu

hepinize teşekkür ederim bende çatlak kremi aldım gündüzleri onu sürüyorum akşamlarıda yağlanmaya devam umarım durur yada minimumda kalır diye dua ediyorum

Back
X