Yeni regl oldum. Yardım edin..

Aaaaaaaaaaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
71
36
3
23
Aslında tam olarak adet olmadım şuanlık kahverengi akıntım var ama tahminen bir kaç güne olurum. Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Arkadaşlarıma danıştım bir bilgi alamadım. Buraya bir başlık daha açtım herkes bana fake dedi beni engellediler mesaj atamadım. Annem ben küçükken vefat ettiği için danışacak kimsem yok. İnterneten birazcık araştırdım. Çok az bilgim var. Ped'de ki Damlaların ne olduğunu daha yeni öğrendim Korkuyorum... Yardım edin

Tek senin başına gelmiyor korkmana gerek yok . Adet oluyorsun işte genç kızlığa adım atmışsın hayırlı olsun . Az az gelmesi çok normal hatta ilk aylarda bi kaç ay olmayıp sonradan olacağın zamanlar olacak.

Aslında korkmamın sebebi cahiliyim. Hiç bir şey bilmiyorum. Utana çekine orkid aldım şuan da taktım. Bol ve koyu renkli kıyafetlerimi giyiyorum. Yanıma yedek ilk çamaşırı, ped ve şort taşıyorum

Kahverengi akıntıyı bilip peddeki damlalarin ne olduğunu yeni öğrenmiş olmanda ayrı bir olay. Gerçi peddeki damla derken neyi kastettigini anlamadım ama neyse. Metin ol...

Bir önceki konunda herkes sana açıklama yaptı.. Daha ne olmasını bekliyorsun??

Kahverengi akıntıyı bilip peddeki damlalarin ne olduğunu yeni öğrenmiş olmanda ayrı bir olay. Gerçi peddeki damla derken neyi kastettigini anlamadım ama neyse. Metin ol...
ha ha bencede biraz bilgim var ama genede size danışmak istedim

Aslında korkmamın sebebi cahiliyim. Hiç bir şey bilmiyorum. Utana çekine orkid aldım şuan da taktım. Bol ve koyu renkli kıyafetlerimi giyiyorum. Yanıma yedek ilk çamaşırı, ped ve şort taşıyorum
Biz de cahiliydik canım zamanla alışırsn. Öyle yanında yedek iç çamaşırı taşımaya gerek yok çeşme gibi gelmez simdi senden. Bol da giymene gerek yok rahat davran. Yok mu çevrende tanıdığın ablan teyzen halan ???

HAMİLESİN YARIN DOĞUMUN VAR HADİ KOLAY GELSİN KAHVERENGİ AKINTI BUNA İŞARET CANIM!! Allah ım ne meraklı insanlarsınız siz erkekler!

Neden fake küçük ergen erkek cocuk gibi geliyosun bana artik okullar açılsın

ha ha bencede biraz bilgim var ama genede size danışmak istedim
Neyi danisacaksin tatlım ? Pedi taktin üstüne de sabit kalmasi için şort giydin,tamam oldu bitti. Bunun başka bir tarifi yokki. Her kadın ayrı yaşar. Sende zamanla öğreneceksin. Heyecan yapma,sakin ol.

Kızlar yorum yazmayalım bence konu ve üye fake amacına ulaşmasın.. Bilmeyenler yardımcı olmaya çalışıyor ama aynı kişinin 2. Konusu ısrarla buradan yürüyecek galiba

Neyi danisacaksin tatlım ? Pedi taktin üstüne de sabit kalmasi için şort giydin,tamam oldu bitti. Bunun başka bir tarifi yokki. Her kadın ayrı yaşar. Sende zamanla öğreneceksin. Heyecan yapma,sakin ol.
Peki heyecan yapmıyorum yaşayarak öğreneceğim Ama mesela genital bölge temizliği Nasıl yapılmalı sıcak su ile mi duş alayım soğuk su ile mi? yoksa ılık su

Peki heyecan yapmıyorum yaşayarak öğreneceğim Ama mesela genital bölge temizliği Nasıl yapılmalı sıcak su ile mi duş alayım soğuk su ile mi? yoksa ılık su
Buzlu su ile almani tavsiye ederim. Ben hep oyle yapıyorum. Özel bölgeni de temizleme boşver. Temizleyince ne oluyo ? Bırak kafasına göre takılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…