- 3 Ağustos 2016
- 71
- 36
- 3
- 23
- Konu Sahibi Aaaaaaaaaaaaa
-
?Mune bir bakar misiniz?
Aslında korkmamın sebebi cahiliyim. Hiç bir şey bilmiyorum. Utana çekine orkid aldım şuan da taktım. Bol ve koyu renkli kıyafetlerimi giyiyorum. Yanıma yedek ilk çamaşırı, ped ve şort taşıyorumTek senin başına gelmiyor korkmana gerek yok . Adet oluyorsun işte genç kızlığa adım atmışsın hayırlı olsun . Az az gelmesi çok normal hatta ilk aylarda bi kaç ay olmayıp sonradan olacağın zamanlar olacak.
Kahverengi akıntıyı bilip peddeki damlalarin ne olduğunu yeni öğrenmiş olmanda ayrı bir olay. Gerçi peddeki damla derken neyi kastettigini anlamadım ama neyse. Metin ol...
Biz de cahiliydik canım zamanla alışırsn. Öyle yanında yedek iç çamaşırı taşımaya gerek yok çeşme gibi gelmez simdi senden. Bol da giymene gerek yok rahat davran. Yok mu çevrende tanıdığın ablan teyzen halan ???Aslında korkmamın sebebi cahiliyim. Hiç bir şey bilmiyorum. Utana çekine orkid aldım şuan da taktım. Bol ve koyu renkli kıyafetlerimi giyiyorum. Yanıma yedek ilk çamaşırı, ped ve şort taşıyorum
yaHamilesin
Neyi danisacaksin tatlım ? Pedi taktin üstüne de sabit kalmasi için şort giydin,tamam oldu bitti. Bunun başka bir tarifi yokki. Her kadın ayrı yaşar. Sende zamanla öğreneceksin. Heyecan yapma,sakin ol.ha ha bencede biraz bilgim var ama genede size danışmak istedim
Ya size kız olduğu Nasıl kanıtlayabilirim anlamadım ki? Neye inanmak istiyorsan ona inan senle hiç uğraşamamHAMİLESİN YARIN DOĞUMUN VAR HADİ KOLAY GELSİN KAHVERENGİ AKINTI BUNA İŞARET CANIM!! Allah ım ne meraklı insanlarsınız siz erkekler!
Peki heyecan yapmıyorum yaşayarak öğreneceğimNeyi danisacaksin tatlım ? Pedi taktin üstüne de sabit kalmasi için şort giydin,tamam oldu bitti. Bunun başka bir tarifi yokki. Her kadın ayrı yaşar. Sende zamanla öğreneceksin. Heyecan yapma,sakin ol.
Neden fake küçük ergen erkek cocuk gibi geliyosun banaartik okullar açılsın
Buzlu su ile almani tavsiye ederim. Ben hep oyle yapıyorum. Özel bölgeni de temizleme boşver. Temizleyince ne oluyo ? Bırak kafasına göre takılsın.Peki heyecan yapmıyorum yaşayarak öğreneceğimAma mesela genital bölge temizliği Nasıl yapılmalı sıcak su ile mi duş alayım soğuk su ile mi? yoksa ılık su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?