Saç Rengi ve Saç Boyama yeni saç rengim nasıl sizce?

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
sevgili kk bayanları saç boyamaya çok meraklı olduğumdan saçıma röfle atmayı denedim sonuç başarısız oldu sonra tek renk boyadım oda çok homojen bi sonuç vermemişti bende gittim kuaföre o açıklı koyulu saçlarımı tek bir ton yaptırdım ama renk bana biraz koyu geldi. Bir de sizler bakın istedim çok açık tenliyim açık renk saç seviyorum ama o da tenimi daha da beyaz gösteriyodu bilemiyorum şimdi biraz bunu kullanıp açık renge dönmeyi düşünüyorum bu renk çok içime sinmedi sizce nasıl olmuş:KK55:
2015-04-27-2105.jpg

Son düzenleme:
sevgili kk bayanları saç boyamaya çok meraklı olduğumdan saçıma röfle atmayı denedim sonuç başarısız oldu sonra tek renk boyadım oda çok homojen bi sonuç vermemişti bende gittim kuaföre o açıklı koyulu saçlarımı tek bir ton yaptırdım ama renk bana biraz koyu geldi. Bir de sizler bakın istedim çok açık tenliyim açık renk saç seviyorum ama o da tenimi daha da beyaz gösteriyodu bilemiyorum şimdi biraz bunu kullanıp açık renge dönmeyi düşünüyorum bu renk çok içime sinmedi sizce nasıl olmuş
öncesi
4g31VY.jpg

sonrası
g5D2YQ.jpg

Bence güzel olmuş açık tene her renk gider zaten ..

renk iyide saçlarınız fena yıpranmış duruyor özellikle uçları

doğru saçtanmı bahsediyoruz çok şaşırdım şu anda o bakımdan rengi çok beğenmesem de eski rengim yapay duruyı yenisi doğal duruyo :KK57:

yeni boyanan hic bi sac tamamen dogal gorunmez ancak bi kac yikamadan sonra renk oturur ve dogallasir , bende bundan bahsediyorum ha yuz seklinizi gormedigimden yakismis diye uyduruk bi yorum yapamiycam.gule gule kullanin

sevgili kk bayanları saç boyamaya çok meraklı olduğumdan saçıma röfle atmayı denedim sonuç başarısız oldu sonra tek renk boyadım oda çok homojen bi sonuç vermemişti bende gittim kuaföre o açıklı koyulu saçlarımı tek bir ton yaptırdım ama renk bana biraz koyu geldi. Bir de sizler bakın istedim çok açık tenliyim açık renk saç seviyorum ama o da tenimi daha da beyaz gösteriyodu bilemiyorum şimdi biraz bunu kullanıp açık renge dönmeyi düşünüyorum bu renk çok içime sinmedi sizce nasıl olmuş:KK55:
Eki Görüntüle 1557874

beğendim ben hoş renk, kırık yok saç teli yıprandığı için böyle duruyor benimki de böyle malesef.. kestire kestire kurtulacağız artık..

yeni boyanan hic bi sac tamamen dogal gorunmez ancak bi kac yikamadan sonra renk oturur ve dogallasir , bende bundan bahsediyorum ha yuz seklinizi gormedigimden yakismis diye uyduruk bi yorum yapamiycam.gule gule kullanin
gerçekçi yorumunuz için teşekkür ederim ozaman :)

beğendim ben hoş renk, kırık yok saç teli yıprandığı için böyle duruyor benimki de böyle malesef.. kestire kestire kurtulacağız artık..
teşekkürler cnm ne yapalım elimizde olanla idare ediciz artık :KK15:

X