valla bende çinko takviyesi bemiks,alcol,be pantehene ısırgan otu içiyorum ve her saçımı şampuanladıktan sonra ısırganla durulayıp 1 saat etki ettirirp normal suyla durulayıp çıkıyorum açıkcası anemi derecesinde olanlar bilir hala dökülüyor hemde bayağı çok dökülüyor ama yeni saçlarım çıkıyor önlerden insallah dökülmesi durur bu arada anemiden dolayı saçları dökülenler varsa ne kadar da saçlarındaki dökülme durdu bilgi verirlerse birde saçlarım döküldüğü için korku var eskisi gibi olmazsa saçlarım diye saçlarının eski haline kavuşan varsa lütfen bana çok moral olcak sadece cvp istiyorum sevgiyle....
bıttım sabunu saçı sert yapıyor yani benımkini yapıyor ama biz kucukken önce sabun sonra şampuan kullanırdık öyle deneyin o zaman hem dökulmuyor hemde sert olmuyor hemde güzel kokuyor ama yeni saç çıkarıtyomu bilmem dökmeyi önledigi kesin
tereddütsüz tavsiye ediyorum bununla ilgili bi konu açtım yukarda görmüşsündür orda tarif ettim nasıl kullanacağını hemen başlamanı ve sabırla devam etmeni tavsiye ediyorum.......yaa bnım saçlarım cok gürdü..cok güzel saçlarım vardı ..herkes imrenerek bakardı..ama stresten mi artık nedense bılmıorum cok zayıf ve güçsüz..çok dökülüo ..her yerden saç topluyorum..aynalara bakamaz oldum lütfen yardım edin ..(senağlama ) maya tarifini denedım ama pek işe yaramadı gibi ..bu ısırgan otunu kullansam yeni saç çıkarır mı cvp beklıorummmmm
mrhb cnm..kansızlıktan sonra saçlar düzeliyo buyuk olçude merak etme..benım 4 ayda duzeldı..dokulme hiç yok ne zamandırki bende hipotiroid te var buna rağmen yanı...
ama ben 1-2 ay önce çok şey yaptım..ampulleri kullandım şampuana koydum..günde 2-3 ceviz,kuru kayısı yedım..biotin kullandım 1 ay kadar,1 ay ısırgan suyu içtim..ara vererek..
e dökülmesin artık dimi yani :Saruboceq:
ilk önce doktora gıdılmelı ama ben gıttım ilaç kullandım,burdan duyduklarımıda denedım yazdıgım gıbı...sende benım yaptıklarımı yapıyosun zaten merak etme duzelır cnm :1hug:
artı saç sorununu kafaya takmamakta çok önemli..
inşallah saç sorunu olan herkesin saçları ıstedıklerınden çok çok daha güzel olur...a.s.
Merhaba ben gülşah; sitenize yeni üye oldum ve çok beğendim sizlere bendende bir tavsiye eğer yeni saç çıkartmak saçlarınızın dökülmesini önlemek ve daha sağlam kalın telli olmasını istiyorsanız her gün ısırgan otu çayı için ve bu çayla saçınızı msaj yaparak diplere durulayın en fazla 2 ila 3 ay içinde saçlarınızın diplerden çıkmaya başladığınızı görüceksiniz.[SIZE=[FONT="Microsoft Sans Serif"][/FONT]"3"][/SIZE]
Arkadaşlar ısırgan otunu hergünmü yoksa haftada birkez mi yapacağız cvp lütfen ? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?