Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni saçlar fışkırıyor diye resim atan arkadaş

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bonbonummm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
91
39
18
30
Merhaba arkadaşlar yeni doğum yaptım ve saclarim felaket dökülüyor. Arkadaşın biri resim paylaşmıştı yeni çıkan saçlarını gösteren...sonra benim nette sorun oldu bakamadim o küre bilgi sahibi olan varsa yardimci olun lütfen kel kaldım nerdeyse :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş derler bende bilmiyorum ve çok merak ettim çünkü benim stres kaynaklı dökülüyor sanırım bende yaparım açıldı resmen araları :KK43::cry:

Saça faydası olur mu bilmiyorum ama bı zamanlar ben çörekotu yağını vücudumda masaj yaparak kullanmıştım ama aşırı tüylenme yaptı bıraktım. Vücutta kil çıkaran bı yağ belki saç da çıkarabilir bilemiyorum

Saça faydası olur mu bilmiyorum ama bı zamanlar ben çörekotu yağını vücudumda masaj yaparak kullanmıştım ama aşırı tüylenme yaptı bıraktım. Vücutta kil çıkaran bı yağ belki saç da çıkarabilir bilemiyorum
Evet siz dedikten sonra baktım çörek otu yağı saç foliküllerini besleyip açılan yerlerden tekrar saç çıkmasını sağlıyormuş

Bir yemek kaşığı çörek otu yağı bir yemek kaşığı hint yağı karıştırılıp saça uygulanınca sağlıklı ve güçlü uzamasını saağlıyormuş ve saçı çoğaltıyormuş

Aynı tarif hint yağı yerine zeytin yağı ise saçı besleyip yumuşatıyormuş

Yada sadece iki yemek kaşığı çörek otu yağı kullanılabilirmiş

Sağolun :KK52:

Evet siz dedikten sonra baktım çörek otu yağı saç foliküllerini besleyip açılan yerlerden tekrar saç çıkmasını sağlıyormuş

Bir yemek kaşığı çörek otu yağı bir yemek kaşığı hint yağı karıştırılıp saça uygulanınca sağlıklı ve güçlü uzamasını saağlıyormuş ve saçı çoğaltıyormuş

Aynı tarif hint yağı yerine zeytin yağı ise saçı besleyip yumuşatıyormuş

Yada sadece iki yemek kaşığı çörek otu yağı kullanılabilirmiş

Sağolun :KK52:
Bende deneyeceğim benim saçlarım cok dökülmüyor ama seyrek küçük küçük sac çıkıyor önümde ama uzamıyor :KK43:

Deneyenler sonuçları yazabilir mi. Benim saçlarım gür ama yanlarimda biraz dökülme var . İşe yararsa oraya uygulamak istiyorum

Benimde oyleydi inanilmaz derecede dokuluyodu dogumdan sonra. Tararken falanda degil oldugu gibi dokundugum yer elime geliyodu dedim artik sac mac kalmayacak. Sonra bi sampuan denedim 3. Kullanimda şak diye dokulmem durdu tek tel bile cikmadi. Sonra o sampuana devam ettim bi sure sonra biraktim cunku agir geldi dokulen bisey olmadigi icin suan eski guclu saclarim yerinde cok sukur

Benimde oyleydi inanilmaz derecede dokuluyodu dogumdan sonra. Tararken falanda degil oldugu gibi dokundugum yer elime geliyodu dedim artik sac mac kalmayacak. Sonra bi sampuan denedim 3. Kullanimda şak diye dokulmem durdu tek tel bile cikmadi. Sonra o sampuana devam ettim bi sure sonra biraktim cunku agir geldi dokulen bisey olmadigi icin suan eski guclu saclarim yerinde cok sukur
Hangi şampuan ?

Back
X