Canim insallai faydasını görürsün insanın morelini çok bozuyor saçların açılması. Dökülmesi azalmasından daha zor.. hormonel vs olsa da kadınlarda dökülmeyi vitaminler etkiliyor endokrinoloji ye gidip baktır çinko B12 falan. Yeşil çay iç ve kabak çekirdeği ye bunlara saca faydalı.Saç dökülmen neden oluyor hormonal mı polikistik over mı var ? Ben karanfili uyguladım hiç bi faydasını görmedim ama şimdi sığır iliği uyguluyorum inşallah faydası olur sabırlı olup düzenli kullancam gerçekten artık saçlarım çıksın tepem açıldı
Ben bir sene herşeyi deniycem. Olmadı minoksil ya da saç ektirme veya biofibre gibi uygulamalara bakicam. İnşallah bunlara mecbur kalmayiz..[/QUOTE
Bütün bakımları aynı anda deneme zararı olabilir sıra sıra yap bence. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bizim halimizi birbirimizden başka kimse anlamaz Allah yardımcımız olsun. Bende de polikistik over vardı yıllardır onu yendim çok şükür şuan bütün hormonlarım normal ama bu süre zarfında saçlarımı kaybettim şimdi nasıl çıkarabilirim diye düşünüyorum. Sıgır iliğinin faydalı oldugunu saç çıkardıgını çok duydum ama herkesinde saç dökülme sebebi aynı değil. Yıpranmış saçını yakmış veya stresten mevsimsel dökülen saçlar çıkabiliyor ama bizim gibi hormonal dökülen saçların çıkabilmesi soru işaretiAllah yardımcımız olsun inşallah bir çözüm buluruz.
Bütün bakımları aynı anda deneme zararı olabilir sıra sıra yap bence. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bizim halimizi birbirimizden başka kimse anlamaz Allah yardımcımız olsun. Bende de polikistik over vardı yıllardır onu yendim çok şükür şuan bütün hormonlarım normal ama bu süre zarfında saçlarımı kaybettim şimdi nasıl çıkarabilirim diye düşünüyorum. Sıgır iliğinin faydalı oldugunu saç çıkardıgını çok duydum ama herkesinde saç dökülme sebebi aynı değil. Yıpranmış saçını yakmış veya stresten mevsimsel dökülen saçlar çıkabiliyor ama bizim gibi hormonal dökülen saçların çıkabilmesi soru işaretiBen bir sene herşeyi deniycem. Olmadı minoksil ya da saç ektirme veya biofibre gibi uygulamalara bakicam. İnşallah bunlara mecbur kalmayiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?