Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarYeni saclarin cikmasi icin doğum kontrol hapi kullanlar var mi acil lutfeynnn
saclarim cok kotu durumda kel kalmak uzereyim dogum kontrol hapi kullanarak saclari yeniden cikan var mi yada cevrenizden duyduysaniz bilgi verir misiniz. Bana öneren kisi şöyle taruf etti;toz halime getirip şampuan a karistir 2 gun beklet her yıkama da kullan dedi. Kullanıp gayda gören var mi yada cevresinde bu kuru kullanan arkadaşlar varmi bilgilerinizi bekliyorum ❤❤
saclarim cok kotu durumda kel kalmak uzereyim dogum kontrol hapi kullanarak saclari yeniden cikan var mi yada cevrenizden duyduysaniz bilgi verir misiniz. Bana öneren kisi şöyle taruf etti;toz halime getirip şampuan a karistir 2 gun beklet her yıkama da kullan dedi. Kullanıp gayda gören var mi yada cevresinde bu kuru kullanan arkadaşlar varmi bilgilerinizi bekliyorum ❤❤